Dodan: 13. 07. 2008 @22:51:54
London- slovenski dom
Menda je nek slovenski dom-misijon v Londonu, kjer se da ugodno prenočit. Ve kdo kaj o temu?!
Dodan: 14. 07. 2008 @12:15:59
Re: London- slovenski dom
tejka
Registriran uporabnik
Napiši svoj mail pa ti pošljem kontakt. Vendar naj ti povem, da lahko prideš ceneje skozi, če rezerviraš kak hostel, čeprav je v tem domu fino, ker si lahko pripraviš razno hrano pa še čisto je.
Dodan: 14. 07. 2008 @21:48:01
Hej. Bi lahko tudi meni poslala kontakt Slovenskega doma v Londonu? Hvala, Monika
monikern@gmail.com
Dodan: 14. 07. 2008 @22:10:09
OJ, sm že našel link... > http://home.btconnect.com/skm-London/nas_dom.htm ...hvala vsen.
Dodan: 15. 07. 2008 @11:34:40
Super, najlepša hvala!
Dodan: 17. 07. 2008 @13:34:16
Tako je, župnik je Stanislav Cikanek. Srečno!
Dodan: 17. 07. 2008 @17:31:46
incha
Registriran uporabnik
cikanek@msn.com
Dodan: 17. 07. 2008 @22:29:04
pa se uporabna internet stran www.skm-london.org.uk
vse informacije lahko najdete na tej strani, vkljucno z elektronsko posto, telefonom, naslovom itd.
naslov sem pridoma uporabljal za vstop v UK se pred leti, ko si moral cez kontrolo na meji in nikoli se ni zalomilo...
drugace je pa g.Cikanek prijazen mozakar, kaksne buteljke vina bo zelo vesel...(home sickeness)
lp
Dodan: 18. 07. 2008 @12:16:42
ola, kaj mi lahko kdo iz prve izkušnje pove kakšne so sobe v tem domu, ali so zakonske ali tudi enosobne?
Dodan: 18. 07. 2008 @12:17:42
ops..mislim enoposteljne sobe
Dodan: 18. 07. 2008 @14:00:34
V domu so 3 dvoposteljne sobe , 1 štiriposteljna in 1 osemposteljna. V eni dvoposteljni in v štiriposteljni je tudi umivalnik s toplo in hladno vodo.Hiša se nahaja v drugi coni in postaja podzemne je res zelo blizu.
Nastanitev ni neko razkošje, je pa prijetno, ker so sami Slovenci. V kuhinji si lahko vzameš pijačo in hrano, čeprav plačaš samo prenočišče z zajtrkom.
Dodan: 18. 07. 2008 @18:48:24
a se vam na ponujeno zdi njihova cena ugodna, glede na cono -lokacijo pa ponudbo? Sicer meni na prvi pogled ja, sam me zanima če bi se dalo še ceneje- v kakšnem hostlu? Kaj menite?
Dodan: 30. 01. 2009 @21:30:21
Mi lahko kdo pove kakšni so sanitariji v tem domu? Kaj pa lokacija glede na center je ugodna? Na karti mi ne zgleda preveč daleč od centra in znamenitosti samo kak je pa to v praksi? Koliko minut je do strogega centra z metrojem? Hvala in LP.
Dodan: 01. 02. 2009 @20:09:14
aleš če bi bil kdaj v londonu bi vedu da je to čist blizu, 20 minut peš do big bena se mi ne zdi daleč, za ceno je super kar dobiš, g. Cikanek je super, prijazen, ima rad da se mu prinese kakšna malenkost, jaz mu večkrat nesem kakšno slovensko vino ali pa juhice v vrečki, ki jih potem ponudi tudi drugim za večerjo. Nekdo je napisal če bi lahko dobil hostle ceneje, lahko bi ampak tam ne boš imel zajtrka in večerje. LP urša
Dodan: 02. 02. 2009 @17:07:43
urša hvala, sicer pa sej nisem rekel da sem bil v Londonu, uno je nek drugi :)) Ampak kljub vsemu me zanima kako je s sanitarijami? Vsaka soba ima svoje ali kak???
Dodan: 02. 02. 2009 @18:41:35
Ne nima vsak svoje, to je navadna hiša samo sobe so pač razdeljene ena je dvoposteljna ena je štiri, ena je pa 8, imaš kopalnico, v kateri sta dva tuša, stranišče je posebaj. V redu je, meni je všeč. Čisto.
Dodan: 02. 02. 2009 @18:43:11
aja še to... kdaj boš gor? :) jaz grem za prvomajske. 30.4. - 3.5.
Dodan: 02. 02. 2009 @18:50:23
Razmišljam it konec marca.
Dodan: 02. 02. 2009 @19:04:59
aha kul :) do torka do 00:00 maš razprodajo na easyjet.com, če hočeš pa v tem domu spat moraš pa prej vprašat če ima sploh kaj prosto. Tak da kr v akcijo bi js rekla :)
Dodan: 03. 02. 2009 @12:15:57
Baje je Stanislav zlo prjazen, ampak roko na srce, kksni hostli so bl pocen..
Dodan: 03. 02. 2009 @17:16:27
ja sam grem verjetno z dvemi osebami dokaj starejšimi od mene, ki jim hostel ne bi prav bil po godu. :)
Dodan: 04. 02. 2009 @03:01:48
a..... 18 funtov na noč se ti zdi preveč? pa dobiš zajtrk in večerjo?! ne vem kje boš našel HOSTLE ki bo ceneje, prosim za link...
Dodan: 04. 02. 2009 @12:25:22
No ursa, ne dobis zajtrka in vecerje, ampak si ju naredis. Pa obicajno se kaj s sabo prineses al pa mal dokupis, ce je veliko ljudi v hisi tud kaj zmanjka. Men je drugac blo vedno super, spoznala tud precej ljudi in nekak fino je ko prides po celem dnevu nazaj in govoris slovensko, pa se izmenjas mal izkusnje o mestu.
Cena je zlo v redu, ker pac London je London, bivanje je drago. Hostli pa...ja vse sorte je in temu primerne cene. Sobe v studentu so npr. 26funtov in vec, vse do 35 lahko pride.
Hostle pa kar poisci, sam glej v kateri coni podzemne so in pa racunaj da jest zunaj je zelo drago...samo juha te lahko pride 5 funtov.
Dodan: 05. 02. 2009 @03:06:27
večerja je ponavadi že narejena, drugače si jo pa skuhaš, no ni treba vse tk dobesedno jemat, zajtrk pa tut verjetno ti ne bo pred nos prinešen, to je nekak logično :) Al pa ne :)
Dodan: 05. 02. 2009 @17:58:32
Ursa, opozorilo je bilo dobronamerno ker ljudje, ki se niso bili v Slovenskem domu pac lahko iz tvojega sporcila preberejo da bo tam serviran zajtrk in vecerja. Pa pac ni tko, sej nisem rekla da se to pricakuje. In ne, ni samoumevno ker ce ne ves kam gres ne ves kako tam je. Najboljse je kontaktirat g. Cikanka in on zelo lepo potem vse razlozi v mailu, kako zgleda in kaj je na voljo.
Vecerja ki je skuhana, oz. to kar je skuhano, je obicajno za g. zupnika in potem je njegova dobra volja da to deli z drugimi. In velikokrat tud zmanjka, ce nisi glih sam v hisi. Skuhas si pac sam in ze to da mas na razpolago kuhinjo je velik luksus, men je blo vedno zlo fajn. Tud se je zgodilo da sem se zelo dobro ujela a z eno druzino in ker sem zvecer prihajala pozno domov, so oni skuhali se zame ;)
Dodan: 05. 02. 2009 @17:58:32
Ursa, opozorilo je bilo dobronamerno ker ljudje, ki se niso bili v Slovenskem domu pac lahko iz tvojega sporcila preberejo da bo tam serviran zajtrk in vecerja. Pa pac ni tko, sej nisem rekla da se to pricakuje. In ne, ni samoumevno ker ce ne ves kam gres ne ves kako tam je. Najboljse je kontaktirat g. Cikanka in on zelo lepo potem vse razlozi v mailu, kako zgleda in kaj je na voljo.
Vecerja ki je skuhana, oz. to kar je skuhano, je obicajno za g. zupnika in potem je njegova dobra volja da to deli z drugimi. In velikokrat tud zmanjka, ce nisi glih sam v hisi. Skuhas si pac sam in ze to da mas na razpolago kuhinjo je velik luksus, men je blo vedno zlo fajn. Tud se je zgodilo da sem se zelo dobro ujela a z eno druzino in ker sem zvecer prihajala pozno domov, so oni skuhali se zame ;)
Dodan: 08. 02. 2009 @15:37:27
heeh ja maš prav, ko sem bila jaz ni bilo nikoli polno, max 4 ljudje :)
Dodan: 08. 02. 2009 @15:39:24
a je mogoče kašna ura do kdaj se moraš zvečer vrniti nazaj? ...da slučajno ne ob 20. uri zalene vrata :)
Dodan: 08. 02. 2009 @19:16:07
nope, mas svoj kljuc in prides ko prides. Moras se pa spokat iz doma do 11 zjutraj vsak dan, ker potem ima g. zupnik svoje stvari za opravit in hisa se pospravlja itd. Pac dom sluzi tud kot pastorala za Slovence v UK in so vcasih mase dopoldan ali kaj podobnega. Pa itak ko prides v London ne bos spal pol dneva ne? ;)
Dodan: 09. 02. 2009 @14:53:16
Pa res ni panike, če prideš sredi noči? Lp
OPOZORILO: STA Ljubljana ne prevzema odgovornosti za komentarje obiskovalcev. Komentarji so odraz osebnega mnenja posameznikov. Pridržujemo si pravico do neobjave ali izbrisa tem.