Študentska potovalna agencija STA Ljubljana Letalske karte, potovanja, potovalna zavarovanja Domov
Informacije
Zaposlitev
Pogoji poslovanja
Pišite nam

Moj STA Travel račun
STA Ljubljana
Trg Ajdovščina 1
1000 Ljubljana
info@staljubljana.com
Tel.: 01 439 16 90
Tel.: 01 439 16 91
GSM: (041) 61 27 11
GSM: (040) 12 88 88 
GSM: (051) 38 58 23
Fax: 01/439 16 95
Delovni čas
Od ponedeljka do petka:
10:00-13:00 in
14:00-17:00

Spletni nastop odlikujeta celovitost ponudbe in komunikacijska dinamičnost.

Najboljša spletna stran na področju Turizma po izboru GZS v letu 2005!

Forum

Forum » Ostalo » Antimalariki v Indiji?

Maja - Antimalariki v Indiji?
Hoj, a mi lahko poveste iz lastnih izkušenj, kateri antimalariki so boljši - lariam ali Malarone? Zelo kolebam med tem, da jih jemljem v Indiji ali pa sploh ne. Slišala sem, da imajo zelo negativne stranske učinke.
Hvala,
Maja
 Dodan: 04. 07. 2008 @16:35:54
Odgovori 

ananda - Re: Antimalariki v Indiji?
jaz sem bila v indiji že 5 krat, od severa , juga.....nikoli jemala antimalarikov. poznala pa parček, ki se je vsako leto filal z lariami, pa so bile posledice tega tragične za oba.najbolša zaščita je cela mreža za komarje , ki si jo je najbolje vzeti s sabo ( tam dol so tako preluknjane, da bi skoznje zlezel krokodil) , in pa seveda kak dober sprej.
 Dodan: 04. 07. 2008 @16:51:05
Odgovori 

masika - Re: Antimalariki v Indiji?
js sm bla že 6x u indij pa nism uzela nubenga.to so same kemikalije.liter wiskija je najbol!!!!!
 Dodan: 04. 07. 2008 @18:04:19
Odgovori 

ana - Re: Antimalariki v Indiji?
kaj- da spiješ liter viskija , ali - da se z njim oblivaš ?
 Dodan: 04. 07. 2008 @19:45:26
Odgovori 

miha - Re: Antimalariki v Indiji?
bil letos 4mesce na jugu, BREZ PANIKE .... vecina folka, ki potuje dlje casa jih itak ne jemlje, tista 2tedenski turisti (package) pa se vsi po vrsti basejo z njimi :S brez veze
 Dodan: 05. 07. 2008 @12:46:05
Odgovori 

Tipka - Re: Antimalariki v Indiji?
sicer ne vem, kaj ima viski v zvezi z malarijo (?!), najbrž prej proti kakim trebušnim boleznim. Sama sem bila pol leta, antimalarike odsvetujem, svetujem pa vsako noč spanje pod mrežo (!) in dober repelent za zvečer, zgodaj zjutraj. Kupi ga že pri nas, priporočam Bens v naših lekarnah, ki ima 30% deet, meni je dosti bolj pomagal kot njihove dišeče kremice, spirale, .. Srečno!
 Dodan: 05. 07. 2008 @13:34:17
Odgovori 

patrik - Re: Antimalariki v Indiji?
Ti priporočam da si prebereš kakšno spletno stran kakšne zdravstvene agencije...lahko gre nekdo 10x v indiji pa nikoli zboli,nekdo drug pa samo enkrat za tedni dni pa zboli...z jemanjem tablet si samo zmanjšaš verjetnost da zboliš.samo stvar verjetnost,sreče,kje se zadržuješ in koliko časa. Vem za nekoga iz maribora,sosed moje sorodnice,bil v indiji konec 80,prišel v jugo in mesec dni za tem umrl za malarijo.
 Dodan: 05. 07. 2008 @13:45:57
Odgovori 

tara - Re: Antimalariki v Indiji?
jaz sem pa poznala dva popotnika, ki sta zaradi vsakoletnega jemanja antimalarikov umrla. te tablete- predvsem lariami so živ strup.
 Dodan: 05. 07. 2008 @19:51:19
Odgovori 

V. - Re: Antimalariki v Indiji?
ja, to mora bit res en živ strup...sej ne veš, al je bolje za malarijo zbolet al jemat ta strup. ker tudi jemanje lariama ni nič kaj pozitivno, kljub temu, da pač ne zboliš.morda je to pe huje, ta strup. ker že sami stranski učinki so .. potem si pa lahko mislimo, kaj je to za telo. če res ni nujno jemanje, potem itak da ne. raje malo tvegaš...pa sej če pravte, da ni panike...
 Dodan: 06. 07. 2008 @11:21:39
Odgovori 

Pozdravljen, gost.

Za dostop do foruma/bloruma se je potrebno prijaviti.
Če še nimaš uporabniškega računa se registriraj...
Ostani informiran - Prijavi se na brezplačna obvestila:
CHECK MY TRIP
Preveri svoj urnik leta:
Priimek:
Koda rez.:

ANKETA
Ali zaupate v on-line rezervacije (letalskih kart, potovanj, zavarovanj)?
da
ne
odvisno od ponudnika

© STA Ljubljana, 2006. Vse pravice pridržane. Izdelava spletnih strani Oblikovanje.com™
Iskanje po straneh: