Iskanje po forumu:
Tel.: 01 439 16 90 Tel.: 01 439 16 91 GSM: (041) 61 27 11 GSM: (040) 12 88 88 GSM: (051) 38 58 23 Fax: 01/439 16 95 Delovni čas Od ponedeljka do petka: 10:00-13:00 in 14:00-17:00
Forum
Forum » Potovanja - BLORUM » san luis potosi
| - san luis potosi |
| mene pa zanima, če je kdo že bil v san luis potosi oziroma če kdo ve, kaj je zanimivega za pogledat v njegovi bližini,kr kolkr sm poguglala, nekak ni nč takega tam:) |
Dodan: 04. 07. 2008 @16:07:11
|
Odgovori |
| n. - Re: san luis potosi |
pravilno si poguglala:) imas pa priblizno 2uri stran voznje cudovito mesto san miguel.ful priporocam ogled. lp |
Dodan: 04. 07. 2008 @17:09:44
|
Odgovori |
| - Re: san luis potosi |
| rada bi si ogledla čimveč, saj bom v san luisu cel mesec...edini problem je,da bom čisto sama in da še nikoli nisem bila tako daleč od doma oziroma sem vedno šla organizirno z agencijo...in me malo skrbi kak prit do določenih krajev,kak si splanirat prevoz itd:) če ma kdo kake koristne informacije,please help me:) |
Dodan: 04. 07. 2008 @17:35:40
|
Odgovori |
| n. - Re: san luis potosi |
ja ne vem.ubistvu je pomojem najboljse, da povprasas domacine. so pa razdalje res ogromne. vem da obstaja v blizini (hm 4ure) neka vas, vredna ogleda, ker tam zivijo se isto kot pred 100 leti.nekaj takega. drugace pa v samem slp ni nicesar prevec zanimivega. center je za tako veliko mesto relativno majhen (ampak lep!) drugace imas pa shopping centre, kjer sploh ni poceni. za izlete je pa slabo,okrog je res samo puscava.najblizje mesto je san miguel.lahko se pa usedes na avion in gres do mexico city-a ali pa do cancuna.karte niso drage. drugace pa res vprasaj za nasvet domacine. ce kdo ve, potem oni:) |
Dodan: 04. 07. 2008 @22:20:34
|
Odgovori |
| h - Re: san luis potosi |
| živjo, san luis je lepo mesto! priporočam ti, da greš v vasico Real de Catorce (sigurno morajo meti kakšne tour variante do tja). Pa do Monterreya lahko greš, na sever. Potem je zelo blizu Queretaro, Aguascalientes, Zaacatecas - ful lepa kolonialna mesta. in sigurno so povezavce z avtobusi, avtobusi so pa zelo poceni in res udobni. neč ba, mehika je zakon!! če rabišše kašno info pa piši |
Dodan: 05. 07. 2008 @01:15:22
|
Odgovori |
| hvala:) pa se da kje na netu tut pogledat za buse pa cene al je to bl varianta,da ko prideš tja vidiš kak pa kaj:) |
Dodan: 05. 07. 2008 @09:08:37
|
Odgovori |
| G - Re: san luis potosi |
Tako kot je že prej napisal H, jaz sem tudi obdelal vsa ta mesta. Malo poglej kdaj je kakšna feria v katerem mestu, ker se to res splača doživet (največja v Aguascalientes je bila v maju) ... prevozi niso problem, trenutno je cena v severu Mehike cca 3-5 EUR za 100 km v 1 razredu,... kar ni ravno najceneje. Ne spomnim pa se čisto konkretnih cen, Aguas-SLP je bila mislim da cca 300 pesov Če boš dlje v Mehiki, poskusi kupiti revije Mexico Escondido za malo alternativnejše kraje kot jih ima LP Poglej na netu za podjetje Estrella blanca, ki je v bistvu lastnik vseh avtobusnih podjetij na severu - tako da pri 1 razredu velja samo ena cena. Žal na severu nisem našel postaj/busov 2 razreda (tudi nisem imel časa) |
Dodan: 05. 07. 2008 @14:09:19
|
Odgovori |
Aja turističnih tourov na severu ni kaj dosti, tako da si vse organiziraš sam, ... kar je v bistvu še bolje, ker Mehiški touri itak pomenijo bolj ali manj samo še malo dražji organiziran prevoz (prišparaš na času), ''vodiči'' pa so samo vozniki. SLP mogoče ni ravno najbolj turistično mesto, ima pa to svoje prednosti. Je pa fino ker si v ''centru'' severa Mehike in imaš blizu ostala mesta. |
Dodan: 05. 07. 2008 @14:20:56
|
Odgovori |
Aja, pa Monterey ima hudo ugodne lete z VivaAerobus po Mehiki. Jaz sem imel enosmerni let iz Montereya v Merido za cca 30 EUR (kar je preceej ceneje kot z busi), samo moraš vsaj 14 dni do 1 mesec prej rezervirati na webu. |
Dodan: 05. 07. 2008 @14:39:29
|
Odgovori |
| hvala ti:) vsaka informacija mi prav pride:) |
Dodan: 05. 07. 2008 @14:59:51
|
Odgovori |
| h - Re: san luis potosi |
| in ne pozabi na Guanajuato! Kot bi rekli mehicani: Precioso!! |
Dodan: 06. 07. 2008 @21:34:36
|
Odgovori |
|
Pozdravljen, gost.
Za dostop do foruma/bloruma se je potrebno prijaviti.
Če še nimaš uporabniškega računa se registriraj...
GAP ADVENTURES PAKETI
ANKETA
Ali zaupate v on-line rezervacije (letalskih kart, potovanj, zavarovanj)?
|