Študentska potovalna agencija STA Ljubljana Letalske karte, potovanja, potovalna zavarovanja Domov
Informacije
Zaposlitev
Pogoji poslovanja
Pišite nam

Moj STA Travel račun
STA Ljubljana
Trg Ajdovščina 1
1000 Ljubljana
info@staljubljana.com
Tel.: 01 439 16 90
Tel.: 01 439 16 91
GSM: (041) 61 27 11
GSM: (040) 12 88 88 
GSM: (051) 38 58 23
Fax: 01/439 16 95
Delovni čas
Od ponedeljka do petka:
10:00-13:00 in
14:00-17:00

Spletni nastop odlikujeta celovitost ponudbe in komunikacijska dinamičnost.

Najboljša spletna stran na področju Turizma po izboru GZS v letu 2005!

Forum

Forum » Ostali prevozi / transferji » prevoz do letališča Munchen

nastja - prevoz do letališča Munchen

Živijo,

s fantom iščeva prevoz do letališča Muenchen. Naletela sva na podjetje http://www.24hprestige.com/ (g. partlič), ki nam garantira prevoz ne glede na št. potnikov. zanima me, če ima kdo kake izkušnje z njimi. So zanesljivi? Malce nenavadno se nama zdi, da bi naju kdo peljal gor za 100 eur, če sva samo 2.

hvala za info

Lp, Nastja

Dodan: 02. 07. 2008 @19:00:33
Odgovori 

Gorazd - Re: prevoz do letališča Munchen
Pozdravljeni! Če boste tako gledali na stvar, se lahko bojite za vsak prevoz pri kateremkoli prevozniku. Mi imamo pač takšen sistem, vendar brezskrbi se nabere zadosti potnikov, če je vsaj kak teden do termina. Če se ne nabere več potnikov, je pač naš riziko, kar se zgodi zelo redko. Mislim,da je boljše tako, kot da vas 2 dni pred odhodom obvestimo če je sploh možen prevoz.
 Dodan: 02. 07. 2008 @19:44:36
Odgovori 

kkita - Re: prevoz do letališča Munchen
z 24 urprestige imam dobre izkušnje. šel sem na potovanje za 1 mesec, so me peljali gor in so me prišli čakat na letališče v munchen tako kot je bilo dogovorjeno (brez mobitela), pa še edini potnik za slovenijo sem bil za nazaj. se pravi da so se pripeljali posebej za mene gor in nazaj. ne vem kakšna je računica ampak s prevozem sem bil zelo zadovoljen.
 Dodan: 03. 07. 2008 @08:19:46
Odgovori 

jaka - Re: prevoz do letališča Munchen
Meni se zdi da je to edini nacin da stvar sploh lahko deluje. CE ni z6aupanaj v storitev se jo tudi ne uporablja. Zal pa iz lastnih izkusnej ne vem, razmislajm pa da bi to moznsot nalednjic uporabil.
 Dodan: 03. 07. 2008 @09:32:41
Odgovori 

me - Re: prevoz do letališča Munchen
jaz sem že 2x potovala z njim sama in je blu use super use pohvala zdej grem spet decembra
 Dodan: 24. 11. 2008 @11:34:10
Odgovori 

OPOZORILO: STA Ljubljana ne prevzema odgovornosti za komentarje obiskovalcev. Komentarji so odraz osebnega mnenja posameznikov. Pridržujemo si pravico do neobjave ali izbrisa tem.
Pozdravljen, gost.

Za dostop do foruma/bloruma se je potrebno prijaviti.
Če še nimaš uporabniškega računa se registriraj...
Ostani informiran - Prijavi se na brezplačna obvestila:
CHECK MY TRIP
Preveri svoj urnik leta:
Priimek:
Koda rez.:

ANKETA
Kdaj boš letos potoval/a?
Spomladi.
Poleti.
Jeseni.
Pozimi.

© STAL d.o.o, STA Ljubljana . Vse pravice pridržane. Cena letalskih vozovnic ne vsebuejo letaliških pristojbin, če ni izrecno navedeno. Pridržujemo si pravico do pravopisnih in sistemskih napak.
Izdelava spletnih strani Oblikovanje.com™
Iskanje po straneh: