Iskanje po forumu:
Tel.: 01 439 16 90 Tel.: 01 439 16 91 GSM: (041) 61 27 11 GSM: (040) 12 88 88 GSM: (051) 38 58 23 Fax: 01/439 16 95 Delovni čas Od ponedeljka do petka: 10:00-13:00 in 14:00-17:00
Forum
Forum » Informacije o vizumih » problemi z Ryanair stranjo in 2-kratna rezervacija,možna odpoved?
| Matjaz - problemi z Ryanair stranjo in 2-kratna rezervacija,možna odpoved? |
Pozdravljeni! Zanima me, če ima kdo izkušnjo, če lahko odpoveš karte pri Ryanairu, če po "pomoti" rezerviraš 2x iste karte za iste osebe... Moj primer:najprej nisem mogel dostopiti do ryanair strani, nato končno uspe.Hotel sem rezervirati in mi je javljalo napake in me vračalo nazaj.Nato sem zapru stran in čez 2 urici ponovno poskusil. Presenečen pa sem na mailu odkril, da me čakajo 4 karte in ne 2. Zanimam me, če je kakorkoli možno karte odpovedati, saj so za isto relacijo in na isto ime, probleme pa mi je delala njihova stran. Res pa je, da so obe 70 EUR in da se kakšnih sprememb ne splača delati. Ima kdo mogoče mail, kamor bi se lahko pritožil na Ryanair ali kakršenkoli nasvet? Hvala že v naprej! |
Dodan: 25. 06. 2008 @19:18:08
|
Odgovori |
| - Re: problemi z Ryanair stranjo in 2-kratna rezervacija,možna odpoved? |
| Težko boš uspeu s kakršnokoli pritožbo saj oni služjo na človeški zmotljivosti, nevednosti in kvazi tehničnih napakah.... |
Dodan: 26. 06. 2008 @03:40:54
|
Odgovori |
| ai - Re: problemi z Ryanair stranjo in 2-kratna rezervacija,možna odpoved? |
| a plačaš si že? saj plačal si 2 kart? kaj pa če poskušiš preklicati ali pa karte prodaš prijateljem? |
Dodan: 26. 06. 2008 @18:40:56
|
Odgovori |
| uu - Re: problemi z Ryanair stranjo in 2-kratna rezervacija,možna odpoved? |
Moram popravit predhodnika,oni služijo ravno na človeški vednosti,nezmotljivosti,in ponudbi ki nima konkurence. Sej pri njih ne moreš rezervirat kart,lahko jih samo kupiš,kar bi naj pomenilo da si 2 x "potegnil" odtipkal številko kartice???????? |
Dodan: 26. 06. 2008 @20:31:11
|
Odgovori |
| Blaž - Re: problemi z Ryanair stranjo in 2-kratna rezervacija,možna odpoved? |
| To se je zgodilo tudi meni. Na to, da bi ti vrnili denar pozabi, lahko pa spremeniš let(mislim, da je treba doplačati okoli 20 eur). Če ne drugega lahko komu podariš karti. |
Dodan: 26. 07. 2008 @12:42:19
|
Odgovori |
| sliva - Re: problemi z Ryanair stranjo in 2-kratna rezervacija,možna odpoved? |
| Pozdravljeni! rezervirala sem 2 karti pri ryanairu. zdaj pa prijateljica ne more z menoj. se pravi da njene karte ne morem preklicat? kaj šele dobiti denar nazaj... a ime pa lahko spremenim?... se pravi, da karto nekumu prodam?? lep pozdrav |
Dodan: 01. 09. 2008 @16:29:58
|
Odgovori |
| franci - Re: problemi z Ryanair stranjo in 2-kratna rezervacija,možna odpoved? |
| Sprememba imena je možna, ne vem, pa koliko stane. Evo, našel sem.Name Change Fee* - Per Passenger £80, pa tudi do €150 za osebo za let, upam, da povratni. Mislim, da iz te moke ne bo kruha... :( |
Dodan: 03. 09. 2008 @01:02:36
|
Odgovori |
OPOZORILO: STA Ljubljana ne prevzema odgovornosti za komentarje obiskovalcev. Komentarji so odraz osebnega mnenja posameznikov. Pridržujemo si pravico do neobjave ali izbrisa tem.
|
Pozdravljen, gost.
Za dostop do foruma/bloruma se je potrebno prijaviti.
Če še nimaš uporabniškega računa se registriraj...
ANKETA
Kdaj boš letos potoval/a?
|