Iskanje po forumu:
Tel.: 01 439 16 90 Tel.: 01 439 16 91 GSM: (041) 61 27 11 GSM: (040) 12 88 88 GSM: (051) 38 58 23 Fax: 01/439 16 95 Delovni čas Od ponedeljka do petka: 10:00-13:00 in 14:00-17:00
Forum
Forum » Letalske karte » www.reisen-nach-thailand.de..še kdo?
| lenka - www.reisen-nach-thailand.de..še kdo? |
hej, 2 meseca nazaj sva s prijateljico kupili let.karto za tajsko preko www.reisen-nach-thailand.de ...vse lepo in prov, nakar nama prejšnji teden pošljejo mail, da se jim je sesul sistem, tako da še vedno nimava kode, letiva pa že v ponedeljek!!!! sedaj me pa zanima, če kdo prav tako leti preko njih v juliju, pa so mu kodo že poslali? mislim, da je škoda zgublat besed o temu, kako naju ta stvar skrbi... če kdo karkoli ve glede tega, sva mu že v naprej hvaležni za pomoč. lp, barbara&alenka |
Dodan: 25. 06. 2008 @15:50:14
|
Odgovori |
| uncle elroy - Re: www.reisen-nach-thailand.de..še kdo? |
| Pozdravljeni! Midva s kolegom in se tri prijateljice letimo preko njih samo sele v Novembru!A ste poskusile jim poslati kaksen mail,da vama pojasnijo tezavo!?Svetujem vama,da jih malo povprasate!Seveda pa odgovor in kako se bo izslo posredujta na forum!Da nas malo pomirite!Do sedaj z njimi ni bilo tezav,ker dosti ljudi iz foruma leti preko njih pa se noben ni nc reku. P.S.A e-ticket ste ze prejele? |
Dodan: 25. 06. 2008 @16:56:42
|
Odgovori |
| lenka - Re: www.reisen-nach-thailand.de..še kdo? |
ne, sj to je problem, nč še nisva prejeli od njih...sj zdej smo na vezi po mailih-sva jih mal bl na trdo prjeli, ampak vseen...poslali naj bi 14 dni prej eticket, pa niso...in šele pol ko sva jih mi2 kontaktirale so rekl, da majo sesut sistem, pol so pa odlašal za dva dni, pa spet nč...itd...anyway, zdej naju nekaj bockajo če bi lahko prestavl let!!!...sva rekli da ne. kok ste pa dal za karto? bova sporočile na forum kako in kaj, upam, da se vse dobr konča... lp |
Dodan: 25. 06. 2008 @17:33:41
|
Odgovori |
| Hello again! Ja mi smo dali za karte vsak po 580 eur(incl. all tax)...Karte pa veljajo za najo 3 mesece in za prijateljice pa 14 dni,ker one potujejo sele konec Januarja tako,da gremo skupaj domov Februarja. |
Dodan: 25. 06. 2008 @18:09:25
|
Odgovori |
| aby - Re: www.reisen-nach-thailand.de..še kdo? |
| Če imaš rezervacijsko številko poglej na check my trip. |
Dodan: 25. 06. 2008 @22:07:42
|
Odgovori |
| |34R|3Y - Re: www.reisen-nach-thailand.de..še kdo? |
| hei. hm sej to je problem.... nimava sploh rezervacijske kode. kar sva dobili od njih je obrazec za plačilo karte... c-c :S in sva plačali in zdj... čakava na karti... |
Dodan: 26. 06. 2008 @09:12:12
|
Odgovori |
| SAM - Re: www.reisen-nach-thailand.de..še kdo? |
| Kako pa prideš do kart na tem naslovu?daš povpraševanje in potem ti oni odgovorijo ali...? |
Dodan: 26. 06. 2008 @09:36:00
|
Odgovori |
| hei.. ja mejl jim pošlješ... zbereš si datum in jih vrprašaš če je frej. sj ti oni par možnosti ponudijo... |
Dodan: 26. 06. 2008 @09:48:41
|
Odgovori |
| Pozdravljeni! Dobil sem informacijo o tej tezavi in sicer oni bodo danes dobili nov server in software tako,da bodo naredili vse kar je v njihovih moceh,da boste dobili karte tako kot ste si planirali!Se pa zelo opravicujejo za nevsecnosti,ki so vam jih povzrocili! |
Dodan: 26. 06. 2008 @13:43:35
|
Odgovori |
| hmmm roko na srce, to so nama z alenko že večkrat rekli, da bodo dobili nov sistem in software... hm pa nekak jim ga še ni tko da.. ne vem ne vem:P btw- hvala ti Stric... za info:D |
Dodan: 26. 06. 2008 @15:07:45
|
Odgovori |
uncle elroy: sory ker prašam, zgleda kokr da bi imel ene veze od znotraj? mam prov? nama še vedno nič ne povedo!!!!! in to 3 dni pred odhodom...pošiljava maile in NIČ!!!! nesramni si do konca!!!!....!!!! sj tole je zlo osebno in širm slabo energijo, ampak kar je preveč je pa preveč!!!!!!!!!!! da človk 3 dni prej niti ne ve, al bo lahko šel na tajsko al ne....podlo!!!!!! če kdo karkoli ve, plis, plis...naj nama pomaga, ker res ne veva več, na koga se obrnit!!!! žalostna sm, jezna....nekorektno do konca!!!!! kakšen odnos do strank...pa sj to človk ne more vrjet!!!!!!...ne vem kaj naj naredim:( lenka |
Dodan: 27. 06. 2008 @13:48:36
|
Odgovori |
| Hello again! Ne,nimam nobenih vez od znotraj...samo do zdaj kokr sem bral po forumih ni bilo s to agencijo nobenih tezav,ker so folku zmeri dal karte(poglej malo po rubrikah TAJSKAAA itd!Drgac smo pa mi isto kupili karte pri tej agenciji samo kakor sem reku potujemo sele Novembra in punce potujejo Januarja tako,da kaj vec ti pa ne bi znal povedat...Ce mi pa das tvoj mail lahko kontaktiramo in bom poskusal kaj uredit.. Lep pozdrav obema in mi je res zal,da se vama je to zgodilo! |
Dodan: 27. 06. 2008 @15:29:24
|
Odgovori |
| Hello again! danes sem dobil sporocilo,da bo ticketing tomorow and flight is on Monday:)Upam,da bo to res:)? |
Dodan: 27. 06. 2008 @21:22:32
|
Odgovori |
| hei uncle... ma pa kako ti lahko prideš do teh informacij če še mi2 ne, pa bi nekak mogle... še kr ne veva.. dan pred odhodom.. se gre al ne... svašta |
Dodan: 28. 06. 2008 @10:09:56
|
Odgovori |
| Moris - Re: www.reisen-nach-thailand.de..še kdo? |
| uncle za karto si dal 580€ za 3 mesec???Kolk časa prej si dav pa rezervacijo?Ker sam se plačal 700 s taksami okoli 850€ za 40 dni, rezerviral pa sem jo dva mesca nazaj... |
Dodan: 28. 06. 2008 @12:02:26
|
Odgovori |
no...tolk o temu da bodo poslal kode!!!! preklela bi dan ko sm naročila karte preko njih!!!! najin let je u pondel ob pol 1h popovdne in mi2 še vedno nimava nobenih kod!!!! poleg tega, da so nesramni do konca in ignorirajo že cev dan najine maile!!!!! ko da naju ni, čeprav sva karto plačale in se držale najinega dela dogovora!!!! prazne obljube!!!!! noben si ne zasluž take situacije v kateri sva mi2 zdele, tko da ja, vem da so mel ostali dobre izkušnje z njimi, ampak men to trenutno tud mal ne pomaga!! nekoretni so, neprofesionalni in ignorantski do konca!!!! prvič, zadnjič in nikoli več!!!! |
Dodan: 28. 06. 2008 @13:56:57
|
Odgovori |
| Pozdravljeni! Na zacetku,da odgovorim Moris-u:Za karte smo res dali vsak po 580 eur(incl. all tax) Karte smo pa kupili 26.Aprila...Oni so mi ponudili let iz Dunaja in Municha samo je bil let iz Dunaja za 80 eur drazji zato smo se odlocili za le iz Municha. Za punci katere so se znasle v takem polozaju mi je pa osebno zelo hudo in zelo socustvujem z njimi!!!!! Ko sem videl vajino tezavo sem se odlocil,da vam pomagam resiti tezavo in sem jim napisal mail,da se potniki pritozujejo nad njihovim odnosom in oni so mi poslali mail da imajo tezave z sistemom itd. Potem sem vceraj opazil spet nekaj slabe volje na forumu zaradi njih zato sem jim spet poslal mail,da mi odgovorijo o nastali zadevi in so mi poslali mail,da bo ticketing danes v soboto in da bo let v ponedeljek! Do sedaj so mi odgovorili se na vsak mail ki sem jim ga poslal! Zakaj pa vaju ignorirajo mi pa ni znano! Punci naj vama se zaupam,da vama pomagam kolikor lahko in kot,da bi bilo zame!Ker verjame,da je to zelo annoying zadeva in ne bi bil rad v istmu shitu!Upam,da me razumete!? Lahko se pa tudi slisimo na tel:051319681! |
Dodan: 28. 06. 2008 @15:05:17
|
Odgovori |
elroy...najlepša hvala za ponoč:)...zdej po ene 10ih mailih so celo odgovoril, da delajo na povno paro in bookirajo najprej tiste, ki letijo jutri...tko da sm pomirjena zdej, ko so se vsaj oglasili (čeprav mi ni jasn, neki se pritožujejo zard sistema da so zgubil 4 dni, nama bi mogli kodo poslat pa 14 dni nazaj, tko da ne vem kaj so počeli vmest)...upam, da se vse dobr izteče in da bova po telih stresnih dnevih dobile svojo tajsko in kambodžo:) komej čakam!:) se javim še na forum, ko bo stvar zaključena:) hvala elroy za prijaznost:)! lenka |
Dodan: 28. 06. 2008 @15:32:54
|
Odgovori |
| hei elroy.. hmm hvala za tvoje usluge in pomoč. zelo si me presenetil in sem zlo vesela, da obstajajo še taki ljudje da nesebično priskočijo na pomoč! FULL LEPO OD TEBE!!! HVALA TI!!!! |
Dodan: 28. 06. 2008 @16:45:26
|
Odgovori |
| Pozdravljene! Naj vama povem,da sem zelo vesel,da sem vama pomagal!Lenki pa tole:'Najlepsa hvala za ponoc'?:)Ne razumem Lenka saj se se poznava ne pa se mi ze zahvaljujes za ponoc!?:) Drugace bom pa vesel vsakrsnih informacij od tam dol(cene:prevozi,hrana,spanje) Ker mi potujemo isto v Cambodio in naprej v Indonesio! Vse info lahko na:borut.siraj@gmail.com P.S:V tej zgodbi sem se pocutil kot nekaksen sodobni virtualni Robin Hood:))))))))))) |
Dodan: 28. 06. 2008 @17:18:44
|
Odgovori |
| hei!!! WTF!?!?!?!?!?!?!?! citiram "We get the information that you was been by the police. Hereby we inform you now that we cancel the contract and the payment what was done will be returned to you." kaj za hudiča to pomen??? nobena od naju nima nobene kartoteke kjer koli že... jz mam samo zaradi nepravilnega parkiranja stik s sodiščem. halo?! ne vem.. kaj nj nrdiva.. mi2 mava že plačano karto za minhen pol mava vizo. nč nama ni jasn! jz ne vem kaj bova nardili.. ne morjo, to preprosto ni način da naju tkole grdo skesnlajo |
Dodan: 28. 06. 2008 @17:18:59
|
Odgovori |
hej, sploh ne vem kaj rečt....da se lahko ena tako lepa stvar spremeni v tak drek!!! globoko sm prizadeta, jokam, ker mi ni jasn kako lahko to nekdo nardi na podlagi nepreverjenih informacij, k v zadni fazi sploh niso resnične!!! in nama skenslajo let 2 dni prej. ne vem več, kaj napist ker sm tko, tko žalostna..pomoje še u lafu ne tok! |
Dodan: 28. 06. 2008 @17:27:52
|
Odgovori |
| paprika - Re: www.reisen-nach-thailand.de..še kdo? |
| Ajaa? jaz sem jim pa poslala povpraševanje in so tako lepo odgovoril in vse? Potem jim ni za zaupat? Ker karta je res 300evrou cenej kot preko STA Jao, toj res grdoo! |
Dodan: 28. 06. 2008 @17:39:57
|
Odgovori |
| peters - Re: www.reisen-nach-thailand.de..še kdo? |
Oj, zdaj pa sva v skrbeh tudi midva. Pri njih sva plačala let za BKK in bi naj letela 14.7.08. Upam, da bodo "vzpostavili sistem" in se pravočasno odzvali. Je sploh kdo, ki je že uspešno letel z njihovimi kartami? |
Dodan: 29. 06. 2008 @10:04:37
|
Odgovori |
| jzt - Re: www.reisen-nach-thailand.de..še kdo? |
| Barbara in Alenka, res se mi smilta! Kej tok svinjskega pa še ne, jaz si sploh ne predstavljam, kako bi se počutila na vajinem mestu. Tut če denar dobita nazaj, je klinc, ker itak komi čakaš pol leta, da greš, potem pa kr naenkrat tole. Res, sočustvujem z vama in hvala, da sta opozorili. |
Dodan: 29. 06. 2008 @16:22:55
|
Odgovori |
sj človk sploh ne ve, kaj bi reku...da te nekdo skensla na tak grd način in to 30 ur pred odhodom...sj se ti svet sesuje. sva jih prosile, če bi lahko nama mal obrazložil od kje ideja da sva ble na policiji...pa seveda nč odgovora. so napisal nekej u smislu, smo se trudil pa sta vi2 krive, kaj pa hodta na policijo...jst na policiji u živlenju sploh bla nism. zdej me pa nekej zanima, mogoče kdo ve, do kdaj so dovžni nama denar nakazat nazaj (-če nama ga sploh bodo- ker seveda bi rade mele še kj od poletja, sva pa študentki in keša glihk ne serjeva) oz. al je možnost, da ga ne vrnejo v celoti? resnično si želim, da se nikomur več kaj tazga ne zgodi. lenka |
Dodan: 29. 06. 2008 @16:56:58
|
Odgovori |
| paprika - Re: www.reisen-nach-thailand.de..še kdo? |
| definitivno ta agencija SUX!!! |
Dodan: 29. 06. 2008 @17:38:09
|
Odgovori |
| Nekdo - Re: www.reisen-nach-thailand.de..še kdo? |
| Kako je z vračilom denarja verjetno piše v njihovih splošnih pogojih poslovanja, ki bi verjetno morali biti tudi v angleščini, če prodajajo karte tudi v tujino.Bom malo pogledal. Shranita in naprintajta vse maile, ki sta jih prejeli od njih.Jaz bi jim poslal mail in jih prijazno prosil, da mi obrazložijo nastalo situacijo(kakšna policija, od kje?).To, da se je njim sistem podrl in vajin problem in magari morajo karte prinest na dom.Napiši, da pričakujeta čimprejšnje vračilo denarja + nekaj za nevšečnosti ali pa, da vama ponudijo nek drug paket po vajinih željah(seveda ustrezno znižan).Če ne bo nič bi posvetil nek del svojih počitnic in bi jim zdrekal zadevo.Nemški zavdo za varstvo potrošnikov je verjetno bolj učinkovit od našega... |
Dodan: 30. 06. 2008 @16:25:14
|
Odgovori |
| Kurc pa nemški...Teli klinci so registrirani v Bangkoku!!! Splošnih pogojev poslovanja v angleščini ni in tudi, če so komu se boš žalil?Slabo....Sori...upam, da dobita vsaj denar nazaj :( |
Dodan: 30. 06. 2008 @16:42:53
|
Odgovori |
danes so nama poslali še en mail, naj dava podatke od banke in sva jih. upam, da dobiva keš nazaj...sva jih prašali kdaj lahko ta denar pričakujeva, pa se jim seveda ni zdelo vredno odgovort. sm jst tud dons že mal poklicala naokol, in se zadeva zakomplicira samo zard tega, ker niso iz eu. da naj bi blo najbol it po sodni poti... brez besed sm. res si želim, da se kj tazga nikol nobenmu nebi ponovil... |
Dodan: 30. 06. 2008 @18:53:56
|
Odgovori |
| Sicer ne znam veliko nemško, ampak razumem pa tole: Das zwischen Ihnen und White Orchid abgeschlossene Vertragsverhältnis unterliegt dem thailändischem Recht. Gerichtsstand Bangkok. Vglavnem, za kakršne koli spore iz naslova pogodbe med vami in reisen nach thailand(aka white orchid) se uporablja tajsko pravo oz. so pristojna Tajska sodišča. Upam, da čimprej dobita denar in sporočti kako se je izšlo vse skupaj.Po temle bom začel brat splošne pogoje poslovanja, ker v osnovi je tole idealni nateg, če so barabe. |
Dodan: 30. 06. 2008 @21:44:08
|
Odgovori |
| Dejan - Re: www.reisen-nach-thailand.de..še kdo? |
| Uhhh....saj skoraj ne morem verjet- kaj takega? Imel sem tako srečo! prejšnji teden so mi poslali ponudbo (580€) in sem bil celi navdušen nad ceno, ampak je potem prišlo nekaj vmes in nisem šel plačat- na mojo veliko srečo... Upam, da bosta obe dobile denar nazaj in da to ni praksa te agencije, ampak bolj neverjetno nesrečen slučaj (čeprav nesramnosti z njihove strani težko zagovoriš)... Prosim, da še kar poročate če še bo kaj novega glede te agencije. Lep pozdrav |
Dodan: 01. 07. 2008 @00:12:19
|
Odgovori |
| zur - Re: www.reisen-nach-thailand.de..še kdo? |
lp..boljs dat 300 evrov vec pa ves kaj imas,in pol ni komplikacij,kot pa da te pol tko zajebejo,pa ti ni nic jasn..itak pa ko gres na tajsko,ne boš gledal ce bo nekje mal drazje,ampak boš gledal,da bo kul in da ves s kom se pelješ,pa da imajo nek odnos,itd. do tebe,na pa da te nategnejo na suho..kaj ti pomaga ce kao dobis karto tok cenejs,pa ko pride dan da mas let pa ti napisejo,da mas kartoteko oz.da si bil kaznovan in te nahitro skenslajo,pa vse kar lohk nardis glede tega je,da se pod nosom obrišeš.. pol si pa govoris:kako sm bil(a) lohk tok neumn(a),bols bi blo,da sm dal(a) tist keš več,pa bi bil(a) zdj na tajskem.Upam sam,da se iz takih primerov,ce ze ne kaj drugega,vsaj kaj pametnega naučite.. |
Dodan: 01. 07. 2008 @16:55:07
|
Odgovori |
| Mateja - Re: www.reisen-nach-thailand.de..še kdo? |
Zdravo Peters, midva s fantom sva tudi kupila letalsko karto pri njih in letiva 14.7. v BKK iz Munichna. Vidva sta ze prejela kak mail od njih v zadnjih dneh al pa jim ga poslala? Lp |
Dodan: 04. 07. 2008 @08:39:05
|
Odgovori |
| |34RßY - Re: www.reisen-nach-thailand.de..še kdo? |
| hm.. tkole, midve bova dobili keš nazaj, vsaj tko javljajo po mejlih. u glaunm.. glede na to, da vs je že kr neki letelo s to agencijo pa da mate vsi dobre izkušnje sva mi2 z alenko mele res smešn,čudn... splet naključij. iščem kakšen dober razlog zakaj je blo treba doma ostat, sam ga še nism našla... vrjamem, da sva vs vse prestrašle, sam pač.. mislm da je fer, da se pove, kaj se dogaja. pa mislm, da bova tut edini k se jima je to zgodil.. no ja upam. nj vs ne bo strah... |
Dodan: 04. 07. 2008 @12:19:32
|
Odgovori |
Midva sva jima pisala mail, kako je zdej kej s to kodo, če jo bova dobila, glede na to, da se najin let 14.7. približuje. Pisala sva nadvse prijazno, da se ne bi kdo od njih slučajno kej spomno oz. razjezil :-) No, čez en dan sva dobila mail (včeraj zjutra), da imajo tehnične težave in da lahko pričakujeva karte v roku 2 dni!! Ampak vseeno naju je strah, ker taista zgodba je opisana že zgoraj - tehnične težave s softwareom.... Tako da ne veva, ali bova dejansko prejela kak mail od njih čez vikend, ali bo to šele v ponedeljek (ne vem, ali pomeni 2 dni - 2 DELOVNA dni ali 2 navadna dneva). Bomo videli... Upajmo na najboljše. |
Dodan: 04. 07. 2008 @14:53:43
|
Odgovori |
btw, Mateja, očitno imamo ISTI let!!! :-))) Midva tudi letiva 14.7. iz Munchena v BKK, če bo vse po sreči seveda.... Vidva sta že dobila karkoli od njih?? |
Dodan: 04. 07. 2008 @14:55:05
|
Odgovori |
| Mateja - Re: www.reisen-nach-thailand.de..še kdo? |
Ne midva nisva se nic prejela od njih in jim tudi nic poslala. Lej tole je moj mail, da ne bomo tu po forumu se menli, ker predvidevam, da ne zanima vseh - zorc.mateja@gmail.com . Smo na vezi in lp |
Dodan: 04. 07. 2008 @15:13:29
|
Odgovori |
no lej, mene pa zanima kako bodo vam reševal situacijo. veliko sreče |
Dodan: 05. 07. 2008 @10:37:28
|
Odgovori |
| Poma - Re: www.reisen-nach-thailand.de..še kdo? |
| Zanimivo pri vsem tem skupaj je, da ste veliko paničarili, sploh Lenka, sporočili so da imajo težave s serverjem, na kateem verjetno stoji tudi "MAIL" server, pošiljali ste emaile kot nori, odgovora pa niste dobili. Sej ni čudno, če pa je bil server fuč. Noben pa se ni spomnil, da bi zavrtel telefon? En nasvet vsem ki bodo brali ta topic, ne paničarit, vendo razmislit s trezno glavo ;) LP Vsem skupaj |
Dodan: 05. 07. 2008 @13:02:47
|
Odgovori |
| Uroš - Re: www.reisen-nach-thailand.de..še kdo? |
Jaz bom dodal še samo to: Če sta pisali maile v takšni angleščini in nemščini kot pišeta v slovenščini, ni nič čudno, da vama nihče ni nič poslal, prvo se nauči slovensko pisat, pa malo logično razmisli, kam prihajajo emaili, če je server ne deluje, telefon so že tudi izumili, tak, da vama lahko samo čestitam ob tem dosežku. Pa če rezerviraš letalsko karto v tujini, si je pametno prebrat splošne pogoje poslovanja, nekaj o podjetju s katerim sklepaš posel, letalski prevoznik po zakonu lahko odstopi od pogodbe, vse ni zlato kaj se sveti, sploh pa vajina slovenščina!!!! Lp! |
Dodan: 05. 07. 2008 @13:10:19
|
Odgovori |
| Tomaž - Re: www.reisen-nach-thailand.de..še kdo? |
| Uroš, ti si en navaden moron. A sm pravilno napisau??? A je blo zadost slovnično za vs tvoj kretenizem? Punci sta ble v šoku in sta v paniki pisale na forum, da bi jima pomagali prijazni ljudje, ki se spoznajo na situacijo. Od kdaj je treba pisat na forum slovnično pravilno slovenščino??? Stavm pa da sta meli obe bolšo oceno pri slovenščini, skozi izobraževalno obdobje kot ti (če sploh maš kšno šolo narejeno, ker izpadu si kot retardiranec)... |
Dodan: 06. 07. 2008 @14:51:23
|
Odgovori |
Neverni Tomažek, ne boš verjel, ampak še malo pa bom imel diplomo, ti si pa očitno v isti ligi (profesor slovenskega jezika), kot res bogi punci, ki še ne poznata telefona. Če sta tako najivni, predlagam kot izbrano destinacijo Bled, ker na Tajskem res ne vem kaj bi onedve počele. Preberi še enkrat napisano, pol boš pa mogoče tudi ti dojel stavr! |
Dodan: 07. 07. 2008 @00:07:59
|
Odgovori |
| dr - Re: www.reisen-nach-thailand.de..še kdo? |
| Izobrazba se ne pomeni,da znas zdravo razmisljat! |
Dodan: 07. 07. 2008 @07:08:16
|
Odgovori |
| Uroš, kaj bi onedve počele. HAHAHAHAHAHA, res, super slovenist, ni kaj! |
Dodan: 07. 07. 2008 @09:24:35
|
Odgovori |
| inc - Re: www.reisen-nach-thailand.de..še kdo? |
| Uroš a sta res NAJIVNI!?! hahahaha Slovenščino pa res obvladaš! |
Dodan: 07. 07. 2008 @10:44:45
|
Odgovori |
| Nihče ni popolen, tudi vidva ne!!!Naredil sem pa saj manj slovničnih napak v celotnem besedilu, kot ostali v enem stavku! Pri Alenki še potrebuješ gorenjsko - slovenski slovar!!!! |
Dodan: 07. 07. 2008 @11:49:07
|
Odgovori |
| Damn Uros! You startin' to think like a dog.Believe them fleas and ticks suckin' on your old-ass brain! |
Dodan: 07. 07. 2008 @13:04:53
|
Odgovori |
| Never mind.... |
Dodan: 07. 07. 2008 @13:22:13
|
Odgovori |
| Uroš, kukr si ugotovu, si ti tisti ..... ne maram govoriti grdih besed. |
Dodan: 07. 07. 2008 @13:22:28
|
Odgovori |
| Ja, to bo, jaz pridem dalje kot od Bleda... |
Dodan: 07. 07. 2008 @13:28:54
|
Odgovori |
| Ne razumem tvojga zadnjega stavka.... Razloži prosim. Najbrš mam pa jst probleme.... |
Dodan: 07. 07. 2008 @13:32:49
|
Odgovori |
| Uros,kako se rece v slovenskem jeziku 'materina'? |
Dodan: 07. 07. 2008 @14:01:46
|
Odgovori |
Nihče ni popolEn, hahaha. Eni ste res carji, pametujete, ste pa stokrat slabši od tega, kar kritizirate. Sama študiram slovenistiko in moram rečt, da se nisem prav nič zgrozila ob Lenkinem pisanju - sej smo na forumu, ne? Mal smo že zabredli, se mi zdi. :) |
Dodan: 07. 07. 2008 @14:13:13
|
Odgovori |
| vin - Re: www.reisen-nach-thailand.de..še kdo? |
| prestavljam iz druge tem v to temo: REISEN NACH THAILAND ČAU! mene pa zanima koliko vas je dejansko potovalo s to agencijo? ta trenutek sem na tem, da se mi totalno odrola. 2 meseca nazaj sm dobila payment confirmation, vse ok. danes zvečer imam vlak za munchen in pol ure nazaj dobim mail, da pač ni prostih mest za ta let. s tem, da smo si 14 dni dopisovali okoli tega potrdila... čakam na povraten mail, da vidim, če sploh kam potujem... uffff! :( in ja evo... zdele najdem to temo odprto... se mi je čist stemnil. sranje! jah... prejšnji teden nej bi kao imel ene težave s serverjem, sam men to v bistvu čist dol visi. do zdele sm bla mirna,evo... zdej pa čakam, da mi odgovori, če potujem vsaj 9... ali sploh ne. ker za jutri pač nimajo več prostih mest. shit. shit shit. kaj bomo, a? |
Dodan: 07. 07. 2008 @17:14:02
|
Odgovori |
vprašanje za uncle elroy: po kakšni poti oz kje pa si ti sploh prišel do te agencije kot prvo? js zdele mal treniram celice in berem po nemških forumih pa te agencije ne zasledim nikjer. samo za pomoč prosim... kam naj grem gledat/iskat. zdajle je upanje res tisto, kar nujno potrebujem. in ... lenka - prosila bi te, da se kaj javiš, da nas obveščaš kaj se dogaja z vam. tale agencija, kakroli že je,... nekaj zelo ne bo ok. 1. ima sploh kdo telefonsko številko, kakšen res PRAVI kontakt? js ga nimam nikjer... 2. če greste pogledat payment confirmation/invoice ni nikjer zapisana številka leta... spodaj, v malem tisku so pa zelo sumljive in skope informacije. js recimo nisem brala nobenega godova al pa kar koli podpisovala... smo res tok naivni?! js čakam kaj bo zdej za 9. julij... čakam na odgovor... javim takoj, ko bo kar koli novega lp |
Dodan: 07. 07. 2008 @19:02:16
|
Odgovori |
| Grozljivo, kaj se dogaja. Ne vem kaj nej rečem, še dobr, da nisem letela preko njih. Si pa res predstavljam, kako vam je in se mi res smilte. |
Dodan: 07. 07. 2008 @19:24:29
|
Odgovori |
| Pozdravljeni! Ja,jst sm zvedu za to agencijo na tem forumu se mi zdi pod rubriko TAJSKAAA! Potem sem jim poslal mail ce je kaksna opcija dobiti karto za vec,kot 25 dni(kot imajo oni na izbiro v njihovem izbirniku) in so mi poslali da lahko kupim karto z trajanjem do 6 mescev! Potem sem jim poslal mail,da bi rad bookiral karto in oni so mi poslali racun katerega sem sel placat na banko in to je to... Enako so naredili moj prijatelj in tri prijateljice.... Spomnim pa se nekega posta na tem forumu:Ko je neki tip rekel,da je dobil e karto in da leti kao cez dva dni... Bil pa je tudi post na tem forumu se enga druzga osebka,ki je rekel da je dobil priporocilo za to agencijo od neke znanke iz Linza in da je tud vse stimal..... Kaj vec pa vam res nebi znal povedat! Naj vam pa se povem,da so mi poslali te dni mail da njihov server in software delujeta bolje in hitreje kot predhodnika... Poskusal pa sem pomagati tudi obema dekletoma in seveda brez uspeha. |
Dodan: 07. 07. 2008 @19:25:52
|
Odgovori |
| Hello again! Malo sem pocekiral forum in sem nasel nekaj o tej agenciji in sicer pod rubriko Tajska!Z njimi pa sta letela neki Drasko in medo!To je pa tudi vse kar vem! |
Dodan: 07. 07. 2008 @19:41:47
|
Odgovori |
| Se opravicujem za napako v prejsnem postu. Letel samo Drasko brez meda! LP |
Dodan: 07. 07. 2008 @19:47:59
|
Odgovori |
hej.... draga vin: men je resničn žov, da se ti to dogaja:"(...joj, sploh ne vem kaj naj rečm:(!!!!mislm kretenizm zganjajo do konca!!! šit, jst bi na tvojem mestu kr šla u minhen...ne vem,....joj, to je še večji drek kot pr nama!!:( vem kako je, če se ti stemni pred očmi...jst resnično upam, da ti odpišejo, poštimajo situacijo, karkol...sam da se ti izteče stvar tko kot si želiš!!!!:"( res ne razumm kako kr na enkrat nimajo prostih mest?????? a so ti kj obrazložil stvar???kaj so pa rekl na kodo k bi jo mogla prejet?pa ne morjo se tko delat norca iz folka no!!!kr slabo mi je!!drž se, sm z mislimi s tabo! velik sreče...pa javi se še kj na forum, upam, da z lepimi pozdravi s tajske (oz.kjerkoli že boš). nama so zdej obljubil, da so nardil transakcijo v četrtk, dons še ni blo nobenga keša nakazanga, upam da zato, ker je biv vmest vikend...ampak seveda poročam takoj ko bo karkol novga.... zdej se bom pa dotaknila še drugih tem, ob katere se nekateri vstrajno spotikajo... tale forum je zasnovan (velikokrat žal) tako, da človek prosi za pomoč, namesto tega pa se nekateri (ne vsi!) prično potem naslajat nad nesrečo drugega. poma: me zanima kako mrtvo hladna bi bla ti ob taki situaciji...naprej ne bom komentirala... glede mail serverja: a ni to čudno, da so takrat ko se jim je sistem podru pošiljal moji frendici njihovo propagando poceni letov, nama pa niso mogl odgovorit? tako da ja, moja (utemeljena) panika, njihov server in moje znanje jezikov nimajo nobene veze s tem (ampak ja, nekateri radi iščejo krivce kjer jih ni). hvala tistim, ki so pokazal mal sočutja do naju in hitr dojel, da način pisanja ne pogojuje znanja človeka (med drugim tako dokazujejo tud moje maturitetne ocene jezikov in tole je sam še moja trma da pišm tko k govorim). me pa ni presenetl to, da se bo prej al slej našel nekdo, ki bo svoje osebne frustracije znašal nad moje mankajoče "i-je" in podobno (uf, pa sm se še sama zalotila ko se tuki branm na očitke drugih namest da bi pomagala)... vin: še enkrat ti želim ogroooomno sreče in da se ti stvar porihta tako kot si želiš! lenka |
Dodan: 07. 07. 2008 @20:49:48
|
Odgovori |
Uncle Elroy - hvala za takojšen odgovor! Kakorkoli pa, vseeno mislim, da se je pri tej stvari potrebna maksimalna pazljivost in očutljivost, kajti nas je tule kar nekaj s podobno situacijo, poleg tega gre pa pri tem še za internet, kar je najtežja oblika odkrivanja kriminala. Vseeno pa upam, da le ne gre za to... bomo videli kako se bo odvijala situacija v prihodnjih dnevih. Upam, da se lenka kaj javi, kaj se dogaja zdaj z njeno vozovnico... Za kontakt prilagam svoje podatke, kdor koli me že pač želi kontaktirati, bom pa redno objavljala prispevke tudi na tem forumu in obveščala o sportnem dogajanju. Lp! irena evačič, irena.evacic@gmail.com, tel: 040 276 546 |
Dodan: 07. 07. 2008 @20:51:52
|
Odgovori |
lenka: prosim, kontaktiraj me na moj mail. mislim, da sta potrbni tu nemudna organizacija in ukrepanje! za kakšrne koli informaije... iščemo namreč vir te informacije glede reisen nach thailand me prosim kontaktirajte na mail ali telefon. hvala! |
Dodan: 07. 07. 2008 @20:56:05
|
Odgovori |
prosim, pokliči me na 031 272 787 ali pošlji mail na alenka.lanz@gmail.com al pa pust svojo cirfo, te takoj pokličem! |
Dodan: 07. 07. 2008 @21:08:28
|
Odgovori |
| vanilla - Re: www.reisen-nach-thailand.de..še kdo? |
Evo, midva sva tudi tista, ki sta čakala na karte za let 14.7. v Bangkok.... Ko sva vidla vaše maile, sva se seveda prestrašila... In žal... pri nama se zgodba ponavlja.... Že dvakrat so rekli, da so imeli težave s serverjem.. najprej nama obljubili karte v roku 2 dni,... potem v roku 3 dni..... Danes sva klicala kr direkt na Etihad Airlines v Munchen in so rekli, da nimajo za naju oz. na najini imeni rezervirano NIČ!!! To pomeni, da naju tale agencija lepo nateguje, kot je že Lenko in druge.... V bistvu vidli bomo, kako bo za naprej, vendar verjetno je to to... Upajmo samo, da še vidimo dnar.... Sva pa tudi midva nasedla priporočilom iz forumov, kjer so nekateri že leteli z njimi in sva mislila, da pač potem ne more biti nič narobe... Verjetno tudi res ni bilo.... do zdaj :-(((( |
Dodan: 08. 07. 2008 @12:51:11
|
Odgovori |
| Vanilla, obup. Mislim, to je treba neki narest. Lenka, a sta že dobili denar nazaj? |
Dodan: 08. 07. 2008 @13:55:54
|
Odgovori |
| Poma - Re: www.reisen-nach-thailand.de..še kdo? |
| Oj Lenka, prvo nisem ona, sem on, to je samo moj nick. Pa nisem hotel kritizirat, mogoče se je malo narobe vse skupaj slišalo (bralo", predlagati sem hotel pač samo telefonski klic, pa en nasvet dat. V krajih, kot so tajska, je pač pomembno ohranit trezno glavo, predvsem ko kaj gre narobe. Sej ne rečem da bo šlo, upam da ne. Jaz sem bil v Vietnamu in sem spoznal, da se ne smeš sekirat, sploh ko okrog tebe skače 30 azijcev, ki jih ne razumeš besede, tvoj bus pa zamuja že uro in pol. Nihče ti noče povedat, kje je in kaj se dogaja, ampak to je normalno za tam :D Se pač ne sekiraš in greš na hladno vodo :D LP Poma |
Dodan: 08. 07. 2008 @14:01:04
|
Odgovori |
| vanilla: prosim, konktaktiraj me asap na mail: irena.evacic@gmail.com, lp, irena |
Dodan: 08. 07. 2008 @14:25:17
|
Odgovori |
| joj prejoj... tole je katastrofa! js ne dobim nobenega odgovora več! kaj je za narest?! |
Dodan: 08. 07. 2008 @15:38:33
|
Odgovori |
| poma: je že vredu, se štekava:) mi2 keša še zmer nisva dobile...tole je en velk sranje... |
Dodan: 08. 07. 2008 @15:43:58
|
Odgovori |
Evo, moj je danes klical tut v Bangkok en hotel, ki naj bi bil na taistem naslovu kot ta famozna agencija White Orchid Travel... Tam so mu povedali, da v njihovi stavbi NI NOBENE agencije, sploh pa ne ničesar s tem imenom!!!! Torej, to pomeni, da ta agencija na tem naslovu NE OBSTAJA, kar po mojem mnenju pomeni, da je fake in izmišljena.... Žal. Mislim, da denarja videli več ne bomo, kar se tiče vseh teh mailov z njihove strani so mogoče le plod nekega bolanega uma, ki ima čas odgovarjat in se predstavlja kot kao neki Mr. Esch, v resnici pa bogve kdo to je. Naivnost nas je koštala. Že v osnovi bi nam moralo zaalarmirat, ko smo vidli, da na spletni strani NI nobene telefonske številke!!! Pa takoj bi morali preverit ali ta agencija resnično obstaja na tem naslovu! Tako pa.... pač, smo zaupljivi ljudje... In tisti Draško al kaj je že je napisal, da je z njimi letel.... Škoda, da se ne oglasi več.... Mogoče je tudi on fake.. Kdo ve. |
Dodan: 08. 07. 2008 @18:24:16
|
Odgovori |
| mateja - Re: www.reisen-nach-thailand.de..še kdo? |
Tudi midva sva klicala na Lufthnaso in itak ni kart na najina imena ali agencijo. No sva pa potem malo gledala po netu in dobila potrditev glede fake agencije. Tile so že dolgo na sceni z raznimi firmami ipd... Evo linka na nemškem forumu: http://www.meinews.net/thailand-t131179.html Naj vas ne zmede, da govorijo o Nemo raisen ker je ista zadeva. IDENTIČNA spletna stran in vse ostalo. Pogovarjal sem se z Lenko in najboljse bi bilo da se zberemo in gremo na policijo. Tip sigurno ze ima kartoteko. Vsaj glede na forum v Nemčiji ga folk že toži. Upam, da vas tole ne potre do konca, midva pa sva vsekakor razocarana in zalostna. Bye bye Thailand za to leto in upam da ne bye bye money :((( Lep pozdrav, Mateja in Simon p.s. Zgleda bo treba instinkt poslusat drugic in ne samo cene gledat :(((( p.p.s Drugace pa sem se danes dobil mail od White Orchid da bodo karte do konca tedne pri nama. G. Marc je zelo prijazen. Kako se pa vas kontakt imenuje v tej agenciji? |
Dodan: 08. 07. 2008 @20:12:02
|
Odgovori |
moj kontakt je isto marc...sj mi je blo že kuj čudn, da je biv za vse nas!! brez besed sm...predlagam, da vsi pustimo kle gor maile, da se bomo prek tega vsi na enkrat dopisoval preko njih ...zdej smo na sceni: irena, vanja, barbara, mateja,simon, borut in jst...a je še kdo tukej k sm ga po nesreč spustila? aja, pa obvezno bi mogu padt en sestank u kratkem?? ste za? |
Dodan: 08. 07. 2008 @20:18:41
|
Odgovori |
Midva sva v podpisu od njih vedno vidla različno, največkrat pa se je podpisoval nek Mr. Esch, ki ga tudi v tujih forumih omenjajo. Sva pa imela tut podpise kot so: Customer Service, Buchhaltung. Dejansko mi je prav bedno, da v bistvu odgovarjajo na vse maile, se opravičujejo in obljubljajo vrnitev denarja. Tudi midva sva za, da se dobimo in pogruntamo, kaj lahko storimo. Upam, da imamo vsi spravljeno vsko korespondenco kot tudi dokazila o plačilu. Midva sva nakazala na Bank of Ayudaya. Ostali tudi? |
Dodan: 08. 07. 2008 @20:49:26
|
Odgovori |
| ali reza - Re: www.reisen-nach-thailand.de..še kdo? |
Ne vem,zakaj zaupate svoj denar nekim malim, nepoznanim, internetskim firmam..domačim in tujim, oni lahko zaprejo firmo čez noč in ti se za svoj denar lahko ubrišeš pod nosom. Jaz vedno kupujem let. karto pri www.sta-travel.de Nemška različica sta-ja,s to razliko, da so veliko bolj profesiojanalni od naše,pa ena od največjih tur. agencij v nemčiji. Skozi celo leto ponujajo letalsko za Indija - povratna/z vklj. taxami za 500€,tajska za 515€ |
Dodan: 08. 07. 2008 @20:51:36
|
Odgovori |
| http://www3.statravel.at/phpbb/flug-buchen-ueber-white-orchid-travel-t32877.html http://www3.statravel.at/phpbb/flug-buchen-ueber-white-orchid-travel-t32877-s16.html |
Dodan: 08. 07. 2008 @21:29:29
|
Odgovori |
| http://www3.statravel.de/phpbb/flug-buchen-ueber-white-orchid-travel-t32877-s8.html |
Dodan: 08. 07. 2008 @21:33:33
|
Odgovori |
| |34RßY - Re: www.reisen-nach-thailand.de..še kdo? |
| am. jz sm tut zato da se dobimo.men ni nč jasno, kaj za vraga se gre ta pof****i Marc... molm, da bomo rešil zadevo tko k se gre.. u glaunem, jz lahko zadevo nekak v medije speljem... sam jz predlagam da še mal počakamo... itak se mormo mi mal zment pa kapsi in to.. pa obvezno kontaktirat z zvezo potrošnikov!!! fak no, pa sj ne morš vrjet kaj se dogaja... :S:S:S:S:S:S |
Dodan: 08. 07. 2008 @21:37:51
|
Odgovori |
| MarkoP - Re: www.reisen-nach-thailand.de..še kdo? |
| Po bitki je vedno lahko biti general in zato so "nasveti" v stilu - zakaj ste bili pa tako neumni - povsem odveč. Tudi ni kakšne bistvene razlike ali poslušej z "malo" ali "veliko" firmo. Trenutno se ogromno ljudi izogiba nakupu let. kart Alitalie, ker gre ta lahko čez noč v stečaj.****** Zgodilo se je, kar se je. Žal.***** Menim, da je sedaj odveč vsakršno čakanje na povrnitev denarja ali izdajo let. vozovnic. Edine poti vodijo na policijo, Zvezo potrošnikov in kar najhitreje se je treba povezati med sabo in s "kolegi" iz drugih držav. |
Dodan: 09. 07. 2008 @08:58:57
|
Odgovori |
| Ka_ty - Re: www.reisen-nach-thailand.de..še kdo? |
| Jooj, upam, da boste dobili vsaj povrnjen denar, če že tajske ne. Res so svinje in vsekakor je prav, da se to razve. Če lahko, povejte svojo zgodbo tudi za medije, da opozorite tudi vse ostale, ki kupujejo karte prek interneta. |
Dodan: 09. 07. 2008 @10:09:47
|
Odgovori |
| pp - Re: www.reisen-nach-thailand.de..še kdo? |
| A je sploh kdo že letel z njimi?Mogoče bi bilo dobro ugotoviti kdo je delal reklamo na tem forumu za njih?? |
Dodan: 09. 07. 2008 @10:18:14
|
Odgovori |
| ali reza - Re: www.reisen-nach-thailand.de..še kdo? |
Se opravičujem,nisem hotel pametovati,vsakemu se lahko to zgodi,tudi meni. Pa replika markotu,igra veliko vlogo,komu zaupaš svoj denar, lahko zaupaš svojih 500 € beraču,ki je včeraj odprl tur. agencijo izklj. na spetu,kine premore ene pisarne, in nima kapitalav primeru stečaja,s katerim bi ti jamčil vračilo za plačilo prejete kupnhine. Lahko pa zaupaš nekomu,ki ima 500 zaposlenih,posluje izklučno na zadovoljstvu strank in svoji tradiciji,veš da fizično obstajajo,pa vračilo denarja garantirajo s svojim kapitalom. Če firma v razglasi likvidacijo, stečaj, ali bankrot, ti ni nihče dolžan povrniti denarja za prejeto kupnimo let. karte. Tak je zakon. |
Dodan: 09. 07. 2008 @15:52:30
|
Odgovori |
| Medo - Re: www.reisen-nach-thailand.de..še kdo? |
Medo žal ne bo letel s temi "šarlatani". Letim to nedeljo z Brnika s Turki. Rajši dam 100€ več pa je ziher, pa še lepo gosposko iz Slovenije:) Če bo v bližnji prihodnosti kdo kje tam se lahk zmenimo za kako pivo... LP |
Dodan: 09. 07. 2008 @20:29:04
|
Odgovori |
| Medo čau! mene pa zanima kje si ti najprej zasledil to "agencijo"? Poskušam ugotoviti vir informacije... Hvala! |
Dodan: 09. 07. 2008 @21:11:22
|
Odgovori |
| Medo - Re: www.reisen-nach-thailand.de..še kdo? |
| Zasledil sem jo na nekem slovenskem popotniškem forumu vendar se žal ne spomnim katerem. Tista oseba je vsekakor trdila, da leti z njimi in da je vse ok. Imel sem že vse zmenjeno (račun, rezervacija...) pa sem hvala bogu tako len, da se mi ne ljubi v Munchen hodit in rajši plačam malo več pa grem iz Slo. Poslal sem jim več mejlov ker sem nonstop spreminjal čas odhoda in prihoda (par tednov levo desno) in vedno so mi takoj odgovorili in vedno so imeli proste sedeže po res ugodni ceni (cca 600€ komplet) Najprej sem mislil kako so res super organizirani zdaj pa se mi čedalje bolj zdi da je tu vmes še vse drugo...Žal - mene bodo nategovali najprej šele Tajci (in Tajke:) in ne že v štartu Nemci. Sranje pa je za tiste, ki so že plačali zdaj jim pa šteka. Sawadee:) |
Dodan: 10. 07. 2008 @00:45:03
|
Odgovori |
| slovenskem popotniškem forumu... jah pol edino kle, na sta... grand!:) da bi enmu ohrovt zgnil, pa boga mu! ok, Medo, grazie in pa lep dopust. Drugi pa bomo pač ta mesec uživali le na Depry-ju. :(((( |
Dodan: 10. 07. 2008 @08:55:27
|
Odgovori |
| why - Re: www.reisen-nach-thailand.de..še kdo? |
| upam da dobite denar nazaj, čeprav težko. se pa čudim, da so ljudje tako naivni, da zaupajo eni nemški agenciji (ki na www strani nima niti nekih podatkov) samo zaradi tega ker je pač nekaj evrov ceneje. a ni bolje dat nekaj zraven, pa saj veš kaj in kako? npr. preko priznane agencije ali pa mogoče slovenske. upam da vas je izučilo. |
Dodan: 10. 07. 2008 @23:11:58
|
Odgovori |
| popotnik - Re: www.reisen-nach-thailand.de..še kdo? |
| Tudi jaz sem letela z njimi in je bilo vse ok - letela sem letos aprila. sploh ni bilo tezav. na koncu sem dobila se mail od njih, da me spet pozdravljajo nazaj v sloveniji. pa sem se neka povprasevanja za kolega posiljala in je vse super funkcioniralo, maili so se vrnili se isti dan. kako je mogoce, da gre pri enih super, pri drugih pa ne, mi ni jasno... no, upam, da boste uredili zadevo! |
Dodan: 11. 07. 2008 @14:21:54
|
Odgovori |
| drasko - Re: www.reisen-nach-thailand.de..še kdo? |
| No, evo mene. Po dolgem casu sem pregledal forum in vidim to.... ne morem verjet....Mi2 s puncom sva letela in vse je bilo v najboljšem redu. Kontakt sva dobila od znanke, ki je z njimi letela že 3x in je bilo vedno vse v redu. Kaj se je zdaj zgodilo z agencijo, ne vem. Povsod lahko pride do težav, če se temu lahko reče naivnost ali ne, ne vem. Upam, da boste vsi dobili vsaj denar nazaj, če že leta ne bo. Vsekakor pa ni šlo za namerno zavajanje. Sam večkrat preglejujem forume in sem ful hvaležen ljudem, ki pišejo koristne informacije in sem tokrat tudi sam želel posredovati agencijo s super cenami, ki sem jo tudi sam preizkusi, vendar se je zadeva na žalost spridila... Torej, še enkrat se opravičujm vsem, ki ste imeli zaradi mojega priporočila uničen dopust ... to je pa bila najina potrditev in koda za let.. BUCHUNGSCODE ? E TICKET Herzlichen Dank, dass Sie Ihren Urlaub bei White Orchid Vacation gebucht haben. Halten Sie bitte Ihre Buchungsnummer beim Check - In am Flughafen bereit! Diesen Flug haben Sie gebucht: Namen der Reisenden BUCHUNGSCODE: 2ET8BJ Datum Abflug Ortszeit Flug Nr. 26.04.08 München ? Abu Dhabi 12.30 ? 20.30 EY 006 26.04.08 Abu Dhabi ? Bangkok 22.15 ? 07.35* EY 402 10.05.08 Bangkok ? Abu Dhabi 20.40 ? 23.55 EY 401 11.05.08 Abu Dhabi - München 02.15 ? 06.40 EY 005 * nächster Tag, Etihad Airways |
Dodan: 11. 07. 2008 @18:47:32
|
Odgovori |
| popotnik in pa drasko : v kolikor bi do tega prišlo pač... da bi to "agencijo" ovadili na policiji... dosegl se s tem ne bi nič, ampak sprožl bi pa mogoče alarm za drugič... bi bila vidva pripravljena podat izjavo na policji? |
Dodan: 11. 07. 2008 @19:21:41
|
Odgovori |
| drasko in popotnik: bi prosim lahko pustila svoj mail ali kontaktirala na mojga...alenka.lanz@gmail.com? |
Dodan: 11. 07. 2008 @22:22:33
|
Odgovori |
Zadnja informacija: Štirje smo po mailih včeraj (dva dni pred letom) dobili kodo leta. Po klicih na vse možne tel. št. Egypt Air-a, se je nekje toliko oglasil, da je potrdil, da smo v sistemu, vendar nimamo potrjenih rezervacij. Vseeno jutri zjutraj vsi štirje odrinemo proti Munchenu.... Referent na Egypt Airu je rekel, da če smo v sistemu, potem bomo že zrihtali in leteli.... Upajmo, da to res drži.. Prav neverjetno.. Očitno se je White Orchidu res nekaj zalomilo, zato upava, da bodo vsaj denar vrnili tistim, ki niso potovali... Za nas štiri bomo pa še vidli kako bo....l |
Dodan: 13. 07. 2008 @16:00:45
|
Odgovori |
| sem probal eno povpraševanje dati za letalsko karto in sem v parih urah odgovor dobil...zgleda da jim za te reči vse dobro dela.. |
Dodan: 14. 07. 2008 @07:31:42
|
Odgovori |
| rocky - Re: www.reisen-nach-thailand.de..še kdo? |
| hehe zdej ste pa še v novice prišle : poglejte na rtvslo.si pod rubriko slovenija kjer piše o odveh oškodovankah, ki nista dobili karti prek neta. A ste pol prijavle? |
Dodan: 21. 07. 2008 @14:21:32
|
Odgovori |
| barsta - Re: www.reisen-nach-thailand.de..še kdo? |
| Pa res, še dobr, da je vsaj nekdo ukrepal. |
Dodan: 21. 07. 2008 @15:10:10
|
Odgovori |
| zlatkoku - Re: www.reisen-nach-thailand.de..še kje kdo? |
| Tudi midva s kolegom sva plačala 1300 EUR! včeri pa sva dobla pottrditveni mail da je plačano! Ampak danes ob kavici berem časopis in me je kar hitro minlo do kave! Tudi midva greva jutr na policijo za enkrat vas je 13 zdaj nas je že 15! A je naša policija kos temu? Ne verjamem!!!!! |
Dodan: 23. 07. 2008 @17:32:18
|
Odgovori |
hej, mi je res žov, da so vaju tud nategnil:( za vse info glede policije pa se lahko pišeš na moj mail ali pustiš svojga...mi2 keša še zmer nisva dobile in ga tud ne bova... |
Dodan: 24. 07. 2008 @10:53:48
|
Odgovori |
| aja še neki, u kermu časopisu pa si brov o tej zadevi? |
Dodan: 24. 07. 2008 @10:55:11
|
Odgovori |
| - Re: www.reisen-nach-thailand.de..še kdo? |
| o tem se govori vsepovsod... na radiu sem slišala že dvakrat, mislim, da je blo tud na 24ur.com omenjeno... |
Dodan: 24. 07. 2008 @11:48:55
|
Odgovori |
| - Re: www.reisen-nach-thailand.de..še kdo? |
| Jst sm vidu v unmu zastonkarskem časniku, ki ga talajo vsak dan v Lublani.... 24ur al neki tazga (al je mogoče žurnal????), kjer vem da je bla celo agencija omenjena s celim imenon, ne pa tko kt na rtvslo, kjer je pouhn enga praznega nabijanja o duhovih.... |
Dodan: 24. 07. 2008 @15:10:20
|
Odgovori |
| meni še zmeraj ponudbe pošiljajo...si pa upajo ni kaj... |
Dodan: 28. 07. 2008 @12:24:21
|
Odgovori |
| Simon - Re: www.reisen-nach-thailand.de..še kdo? |
| ne vem, če vam je za govorit o tem, ampak me zanima, kako ste kaj rešili svojo situacijo? ste dobili denar nazaj? me zanima, ker bi rad v bodoče odšel prav na tajsko:) |
Dodan: 27. 09. 2008 @14:43:03
|
Odgovori |
| jaka - Re: www.reisen-nach-thailand.de..še kdo? |
| Moj splošen vtis ob prebiranju celotnega posta je ta: Ne razumem, kako smo lahko tako naivni, da na vrat in nos norimo po internetu in takoj plačujemo za neke "kao" rezervacije, ki jih na koncu ni nikjer. Vsak koliko toliko sposoben slovenski avio agent vam bo za tisti denar našel karto - mislim, vsaj jaz bi vam jo našel, pa se nič ne mislim hvaliti. Upam, da se je na koncu za vse dobro izšlo. |
Dodan: 29. 09. 2008 @22:53:05
|
Odgovori |
| ja... ljudje smo naivni. big time. in nihče od nas ni popolna budala za internet, računalnike, letalske vozovnice... dejansko bi se to lahko zgodilo komur koli. do sedaj nas je 19... upam, da se je ustavilo pri tej številki. uredilo se ni nič. ostali smo brez letalskih kart, dopusta in kesha. policija ne more ukrepati oz lahko ukrepa v mejah svojih pristojnosti. tip pa ima še vedno svojo stran, še vedno razpošilja pošto o super top ugodnih letovanjih, še vedno uporablja isti račun na isti banki, že pol leta (najverjetneje že precej dlje) in je totalno nedotakljiv. basta. case closed. |
Dodan: 30. 09. 2008 @00:38:39
|
Odgovori |
| ne razumem kako je njihova stran lahko sploh še funkcinira , če gre za sleparijo...človek bi pričakoval da jo bodo blokirali,...jaz v bistvu dobivam še zmeraj ponudbe od njih... |
Dodan: 30. 09. 2008 @08:29:38
|
Odgovori |
| tt - Re: www.reisen-nach-thailand.de..še kdo? |
ej ne morem verjet ko tole berem!! upam, da boste nekako prišli do svojega denarja (čeprav je neprecenljiva škoda izgube samega potovanja, veselja ob načrtovanju, živcev...)! mislim, da brez povezave z nemško policijo in nemško zvezo varstva potrošnikov ne bo šlo... vsi "pametni" komentarji so pa tle čisto odveč! zgražam se nad vtikanjem v slovnične napake(!!), ker je tale forum namenjen drugim stvarem, ne pa dvigovanju osebnega ega nekega študenta... tudi glede zaupanja tujim agencijam, so kritike čisto odveč. V času spletnega povezovanja in čisto običajni praksi nakupa letalske karte preko interneta, tudi jaz ne vidim nujnosti kupovanja karte preko posrednikov v agencijah... me pa zanima koliko jih prebere drobni tisk... v glavnem: hvala za vsa opozorila na forumu! in upam,da bodo razjasnili vse tele sumljive posle "agencije", pa da boste dobili denar nazaj, skupaj z eno veliko odškodnino! držte se! |
Dodan: 30. 09. 2008 @15:02:21
|
Odgovori |
| Matjaz - Re: www.reisen-nach-thailand.de..še kdo? |
| ej ej folk res ne zastopite... a veste kako enostavno je narediti spletno stran? 1 dan dela pa bo zgledala zelo prepricljivo. se par ur pa naredis procesiranje kreditnih kartic. kako ste lahko tako naivni??? kupujte samo pri preverjenih firmah, amazon.com, xpedia, orbitz itd... tam kjer vam ponujajo karte 50% ceneje SMRDI. tisto stran lahko ima kak kitajc, indijc, kdorkoli, ki vas bo nategnil kot cigumi. preden boste vi ukrepali bo ze tista firma 3x zaprta pa se na lazno ime je bila odprta. zal, tako je... |
Dodan: 30. 09. 2008 @21:45:59
|
Odgovori |
| soncica - Re: www.reisen-nach-thailand.de..še kdo? |
no bom pa še sama nekaj dodala ker vidim da nas imajo vsi za naivneže, ki delijo denar vsakemu ki jim pride na pot! Tudi mi smo med tistimi, ki so nakazali denar za karte in po vsej verjetnosti ne bomo dobili nič (glede na podatke po forumih, od policije...). Glede naivnosti pa sledeče, stran je uradna, registrirana in ni kar nekaj - preden sem denar nakazala sem se pozanimala pri slovenskih agencijah (imam nekaj vez), pregledali smo tudi verodostojnost spletne strani, kot zanalašč pa žal nismo našli tegale foruma, poleg tega so mi vsi svetovali da naj karte vzamem, ker mi oni po takšni ceni nikakor ne morejo dobiti kart. Skratka lahko rečem, da sem se pozanimala preden sem denar nakazala, šele kasneje sem, kjub vsem poslanim podatkom iz Marcove strani posumila da nekja ni ok in začela brskati. Govorila sem z dekleti iz foruma, s pristojnimi iz Qatarja, ki so mi potrdili da nas ni nikjer v sistemu, s policijo in na koncu tudi z osebo, ki nam je sedaj zrihtala taprave karte. Med drugim se je tudi sama pozanimala okrog in mi poslala opozorilo, da je Marc pošiljala ponudbo tudi našim turističnim agencijam in da so nekatere to tudi sprejele, vendar bodo svojo zmoto pokrili iz zavarovanj - očitno se nategnejo tudi tisti, ki se s tem ukvarjajo vsak dan! Tako da priporočam, da se vsak ugrizne v jezik okrog naivnosti, ker se vse prehitro zgodi, da jih sam dobiš po buči, takrat in tam ko najmanj pričakuješ. Mi na dopust zdaj vseeno gremo, predvsem zato, ker smo stvar pravočasno odkrili in ker imamo še nekaj zaledja pri denarju, vi ki komentirate, pa pomislite na tiste ki so prišli tudi do Munich-a, pa so se praznih rok obrnili domov, verjetno jim mi do komentarjev v stilu kako naivni so bili in kako si lahko tako neumen - na dopust niso šli, denarja pa tudi ni nihče vrnil. Vse prehitro se lahko zgodi tudi vam, zato malo strpnosti in pazljivosti pri komentiranju nikakor ni odveč! sicer pa še malo za šalo: prodam 4 karte za bangkok, odhod 17.12. 2008, cena 650 €, se kdo javi??? |
Dodan: 01. 10. 2008 @20:11:42
|
Odgovori |
| Tinney - Re: www.reisen-nach-thailand.de..še kdo? |
| VORSICHT VORSICHT VORSICHT buchen Sie nicht bei : .....best-residence com ..........reisen-nach-thailand de......... Herr Tinney hat sich einen neuen Namen zugelegt ( Mr. Esch) in Deutschland wartet der Staatsanwalt auf ihn. erkundigen Sie sich in Bonn bei der Staatsanwaltschaft nach gerhard Tinney (Reisebetrug) weitere Infos an henker56@web.de der Henker |
Dodan: 03. 10. 2008 @12:42:17
|
Odgovori |
| sončnica - Re: www.reisen-nach-thailand.de..še kdo? |
| še nekaj so jih navlekl - dejte prosim ljudem povedat da naj ne kupujejo prek spletne strani White orchid, po novih podatkih je brez karte ostalo še 6 fantov!!!!!!!! |
Dodan: 23. 10. 2008 @22:29:43
|
Odgovori |
| Maja A. - Re: www.reisen-nach-thailand.de..še kdo? |
Rezervirala sem pri njih eno karto ZA 6.11.2008, danes so mi po pregovarjanih le poslali e-ticket number. Preverila sem na AIR Berlin/Ltu oz. direktno pri prevozniku, ki pravi, da je bila karta včerja stornirana in da je to neaktivna rezervacija. KATSTROFA!!! Nimam besed.... |
Dodan: 29. 10. 2008 @14:03:09
|
Odgovori |
Jaz bom pa rekla zdej tkole... Sem bla tut sama v tisti skupini nategnjenih, da sem aprila kupila preko njih karto in potem ostala brez nje.... Vendar takrat, predn sem rezervirala, sem po netu vse prebrskala, če bi kaj našla o White Orchid ali Reisen nach Thailand, pa takrat ni nikjer nič pisalo. Sem pač poguglala, pa nisem nikjer nič našla, tako da mi je opravičljivo, da sem se pač nategnila. Ne razumem pa, kako se lahko zdej nekdo tako nategne, po vsem tem, kar smo storili, da bi agencijo razkrinkali in opozorili še ostale naj ne kupujejo preko njih!! Dejte ljudje prej malce v najdi.si al pa google vtipkat ime agencije in v Najdi.si ti jo vrže med prvimi zadetki - naš forum, kjer se na veliko opozarja!!! Če že nekaj rezervirate preko spleta, dejte vsaj mal prej tut splet uporabit in prebrskat, če so kakršnikoli infoti o tisti agenciji oz. prejemniku vašga dnarja! |
Dodan: 29. 10. 2008 @14:23:14
|
Odgovori |
| t - Re: www.reisen-nach-thailand.de..še kdo? |
| HAHAHAHAHAHAHAHAHAHA..... Ljudska norost nima meja....dokler boste hodil po svetu kot konji s plašnicami vas bodo povsod nategnil. NN agencija vam ponuja za cca. 100€ cenej karto, vi pa tkoj zagrabte... kaj vam več pomeni: uničen dopust al 100€ več plačat za kvalitetne počitnce? Vsakemu posebej privoščim da so ga nategnili....Vem, da bodo tudi mene ampak, vrjamem da dokler bom uporablau zdravo razumsko pamet se to ne bo zgodilo.... P.S.: Če imaste preveč dnarja, ga lahko meni nakažete mirne vesti, ga bom znau gotovo pametneje porabiti kot vi. |
Dodan: 29. 10. 2008 @17:47:10
|
Odgovori |
| xxxxxxxx - Re: www.reisen-nach-thailand.de..še kdo? |
dear T veš bi rada rekla da ti privoščim da bi se nategnil ampak nisem tak človek, samo verjamem, da te bo usekalo tam kjer te najbolj boli (bolj kot izguba denarja)!!!!!!!!!! P.S. ne vem zakaj se oglašaš, če nimaš pojma o čemu je govora - to več kot očitno pove že tvoj odgovor res ne vem zakaj se taka primitivna bitja kot si ti oglašajo na forum, ki je namenjen čisto drugi stvari (tudi potuješ verjetno ne oz hodiš okrog s Kompasom, ker nimaš jajc, da bi sam kaj poskusil, potem pa soliš pamet) dečko ne stresaj svoje zlobe okrog, verjamem da pokaš po šivih od ega in narcisoidnosti ampak prosim zadrži zase svoje neumne opazke |
Dodan: 29. 10. 2008 @22:52:20
|
Odgovori |
| sončnica - Re: www.reisen-nach-thailand.de..še kdo? |
MAJA A a lahko pustiš kakšen kontakt??????? |
Dodan: 29. 10. 2008 @22:57:17
|
Odgovori |
| draga xxxxxxxx Že nekaj časa sledim tej zgodbi in me preseneča, ker se znova in znova oglašajo ljudje, ki so se pustili na suho nategniti... že odkar poznam internetno plačevanje (ni malo časa) me vsi svarijo pred možnimi fake stranmi,odvzemom št. kreditne kartice,..... in pomoje ne samo mene tako da vedno raje porabim dan več pri preverjanju tega, komu bom nakazal denar (priporočljivo tudi za ostale),sploh če gre za večja nakazila. Sam potujem v lastni režiji (do sedaj nisem šel niti enkrat z agencijo in na to sem ponosen) in vrjami da sem videl marsikateri kotiček sveta (evropa, azija, afrika, sr.amerika) tako da mi tega ne moreš očitati.... let.karto kupim pri uradnem prodajalcu (ki ima ponavadi tel.številko in naslov), če ne kar pri prevozniku samem (austrian,lufthansa,iberia,qatar,.....) tko da vem na koga se obrniti v primeru neušečnosti..... P.S.: Zelo dobro si me zadela, priznam da imam visok ego in sem narcisoiden, najbrš me zato zabava nevednost, nerazgledanost, neumnost,..... vas velikih popotnikov in raziskovalcev neprehojenih poti v režiji www.reisen-nach-thailand.de. |
Dodan: 30. 10. 2008 @01:49:21
|
Odgovori |
| X - Re: www.reisen-nach-thailand.de..še kdo? |
| T, stupid much? če nimaš nč pametnega rečt, al si pa odpri temo, kjer boš lahko pisu o oh-so-smart sebi. Jst sm ob prebiranjem ŠOKIRANA, spletna stran deluje tako resnična, še mini tisk je (itak lažen), groza. Ste poskusili kontaktirati nemško oz. tajsko policijo? Jaz bom od zdaj naprej 200x bolj previdna pri online rezervacijah. Groza. Nobenemu tega ne privoščim. |
Dodan: 30. 10. 2008 @06:15:33
|
Odgovori |
Maja A., Prosim te, da me čimprej kontaktiraš, moje podatke lahko najdeš v tej temi, nekaj postov višje. Prav tako prosim tudi vse ostale, ki prav tako "potujejo" z White Orchid, da mi posredujejo svoj kontakt. Lp |
Dodan: 30. 10. 2008 @09:23:50
|
Odgovori |
vanilla, catch je v tem, da je vsaj po mojem mnenju še veliko drugih, ki so te karte "kupili" skoraj istočasno kot mi, lete naj bi imeli konec leta ali celo naslednje leto in šele zdaj, ko so se pojavile težave ... ponovno odkrivajo ta forum... za vse ostale pa... Žal zgodba medijem ni bila tako zanimiva in aktualna, da bi jo objavili na prvih straneh tiskanih časopisov, niti da bi dejansko prišla v neko oddajo na TV-ju, ki jo spremlja širša populacija... Mi smo se potrudili in se še vedno trudimo... |
Dodan: 30. 10. 2008 @09:29:40
|
Odgovori |
| Kakšne bedarije pa to govoriš, stvar je bila objavljena v žurnal24(ki je brezplačnik in dostopen vsem)&na Odmevih ob 22 na nacionalni televiziji& na internetni strani rtvslo.si (gotovo je bila še kje, vendar nisem zasledil).... ne govort neumnosti, da ni bla predstavljena v medijih dostopnim širši populaciji... PAČ SO VAS NATEGNILI |
Dodan: 30. 10. 2008 @12:10:23
|
Odgovori |
| Ka_ty - Re: www.reisen-nach-thailand.de..še kdo? |
Jst v medijih nisem zasledila ničesar, pa sem kr redna gledalka raznih informativnih oddaj, mogoče sem kaj spregledala. Sem pa recimo vidla en prispevek o agenciji ta vard, kjer so jih tudi nategnili. Upam, da se bo tole razvedelo, ker nekateri vseeno kupujejo karte prek neta, pa niso ne vem kako dobro informirani o tem in se ne zavedajo, da jih lahko kdo nategne. in tudi če se prej pozanimaš, lahko še vedno ostaneš praznih rok. t al karkoli že si, se pa odstrani iz te teme, ker sploh ne vidim, kaj je point tvojega pisanja. provociranje že, ampak ne vem, zakaj bi provociral folk, ki se jim je dejansko zgodila krivica in so tolk v redu, da po forumu obveščajo tudi druge o tem, da bi se to zgodilo čim manj ljudem. ponosen si nase, ker še nisi potoval z agencijo??? whatever .... nimam besed. kake neumesne pol prbijaš. kr neki. koga sploh briga?? |
Dodan: 30. 10. 2008 @13:51:39
|
Odgovori |
| Tinney - Re: www.reisen-nach-thailand.de..še kdo? |
| henker56@web.de me adress |
Dodan: 10. 11. 2008 @07:27:57
|
Odgovori |
|
|