Študentska potovalna agencija STA Ljubljana Letalske karte, potovanja, potovalna zavarovanja Domov
Informacije
Zaposlitev
Pogoji poslovanja
Pišite nam

Moj STA Travel račun
STA Ljubljana
Trg Ajdovščina 1
1000 Ljubljana
info@staljubljana.com
Tel.: 01 439 16 90
Tel.: 01 439 16 91
GSM: (041) 61 27 11
GSM: (040) 12 88 88 
GSM: (051) 38 58 23
Fax: 01/439 16 95
Delovni čas
Od ponedeljka do petka:
10:00-13:00 in
14:00-17:00

Spletni nastop odlikujeta celovitost ponudbe in komunikacijska dinamičnost.

Najboljša spletna stran na področju Turizma po izboru GZS v letu 2005!

Forum

Forum » Delo v tujini » ziveti nekje na nekem otoku

kiko - ziveti nekje na nekem otoku
zdravo.zanima me ce ma kdo kaksen predlog za ziveti na kaksnem otoku kot so havaji ali bali ali... in tam nekaj delati.ce ima kdo kaksno idejo ali ce pozna kdo koga k je su pa kakomu je tam.vse informacije pridejo prav.hvala
 Dodan: 14. 06. 2008 @13:27:33
Odgovori 

- Re: ziveti nekje na nekem otoku
Baje na blejskem otoku iščejo novega župnika,.... Za začetek probi tm....
 Dodan: 14. 06. 2008 @13:47:41
Odgovori 

župnik - Re: ziveti nekje na nekem otoku
sori, so že dobili novega župnika - to sem jaz :) poskusi na Rabu morda :) lp
 Dodan: 14. 06. 2008 @14:29:43
Odgovori 

Goli otok? Baje rabjo v taboriščih kšnga nouga kaznjenca za ritošpik....
 Dodan: 14. 06. 2008 @14:46:13
Odgovori 

jagoda - Re: ziveti nekje na nekem otoku
Te to res privlači? Joj, ne tok filmov gledat.
 Dodan: 14. 06. 2008 @15:32:58
Odgovori 

pika - Re: ziveti nekje na nekem otoku
joj ljudje,pa kaj odgovarjate take bedarije,ce ni tema zete pa pust pr mir pa pejt naprej,ne pa da se takoj spotaknete. sej je kiko cist lepo vpr. ce ne znate pomagat,pa bolj da pustis.
 Dodan: 14. 06. 2008 @17:16:07
Odgovori 

rok - Re: ziveti nekje na nekem otoku
se strinjam s tabo pika,folk ima prevec casa!
 Dodan: 14. 06. 2008 @20:45:05
Odgovori 

Kiko, s sabo lahko uzameš še Jagodo, Piko in Roka. Punce bosta kuhali, vidva z rokom se bosta pa v rito špikala.
 Dodan: 14. 06. 2008 @22:37:39
Odgovori 

Indonezijc - Re: ziveti nekje na nekem otoku
Ja...pejt na Bali če hočeš za 100USD delat....pa to boš šef za ta dnar..lahk pa za 50 USD verižce in podon kič sestavlaš...edin če mislišeno vilo al pa 2 dol nardit in pol mastno oberat prepotentne Avstralce...dol je revščna tko da nima smisla dol hodt druga k na dopust...
 Dodan: 15. 06. 2008 @00:32:03
Odgovori 

Miha - Re: ziveti nekje na nekem otoku
folk sam ne si predstavljat balija kot nekega "paradiza", joj tok zgresene predstave ... baje, da bali BIL lep, sam to k je pa dans je pa.... industrijska cona v smislu turizma!!! jst mam predlog ja, Andaman islands, NAJLEPSI OTOKI V AZIJI, sam delat pac tm ne mors :D hahaha .... lahko pa fajn uzivas za deset € na mesec :P drgac pa Perhentian islands so fajn, se da tud delat v tistih parih restavracijah k so na otoku, tko da lahko na izi prezivis pol leta k traja sezona ... srecal 3 tujke k so pac delale v restavraciji in zivele iz tega .. mislim dobile hrano+akomodacijo, pol pa rabs se neki "pocket €" pa je
 Dodan: 15. 06. 2008 @11:58:08
Odgovori 

Miha - Re: ziveti nekje na nekem otoku
aja se to hotu rect, haha, da so me nasmejal tud prvi trije al stirje odgovori, vsaj izvirni so bli, ce ze niso pomagal ... pa se niso bli neki nesramni :D haha tista o bledu je bla sploh dobra :P tud tista o golem otoku kr konkurira :D
 Dodan: 15. 06. 2008 @11:59:29
Odgovori 

jagoda - Re: ziveti nekje na nekem otoku
Mislim, da ne želimo nikogar užaliti s svojimi komentarji, samo ne razumem, zakaj bi si kdo želel tako. Ok, smo različni. Meni bi pasal odklop 14 dni živeti tako, potem pa te navada na to življenje, ki ga imam tu, povleče nazaj. Naj poskusi in poroča o tem, kako se ima (če bo kje našel internet).
 Dodan: 15. 06. 2008 @12:29:24
Odgovori 

ljudje si predstavljajo, da bodo pršl na Bali in da jih bodo tm že na letališču čakal odprtih rok in jim ponujali službo.... Mislm,.... Še sami nimajo dost dela in denarja pol bodo pa tebe prosil, če lahko za njih delaš.... Se ti bl splača it pol v Portorož, več boš zaslužu, poznaš razmere,.... SANJE SO DOVOLJENE, SAM NE V PREVELIKI MERI.....
 Dodan: 15. 06. 2008 @15:57:06
Odgovori 

tine - Re: ziveti nekje na nekem otoku
Pozdravljen! Tudi jaz razmisljam o cem podobnem. Razmisljal sem o dominikanski republiki (prebral mnogo zadev o DR, se pogovarjal z ljudmi z izkušnjami od tam). Če te zanima kaj več mi piši na mail: martin.germ@gmail.com
 Dodan: 16. 06. 2008 @03:26:27
Odgovori 

Ful me zanima kaj bi delu tm, kakšno izobrazbo maš in kakšno plačilo prčakuješ?
 Dodan: 16. 06. 2008 @03:42:48
Odgovori 

foka - Re: ziveti nekje na nekem otoku

sam zivim na havajih ze 7 mesecv imas pa prav raje bi zivel na baliju ki mi je najbolj poseben del sveta bil sem tam za cas tsunamija kultura ki je havaji nikoli ne bodo imeli ja sluzb res ni za nobebenega zato gres lahko tja samo kot turist

na havajih je vec sluzb kot v celi bisvsi jugoslaviji

tok za zdaj

ko grem na bali grem direkt s havajev china airlines

Dodan: 16. 06. 2008 @05:58:05
Odgovori 

rjavka - Re: ziveti nekje na nekem otoku
Očitno greste ven sami nepismeni; verjetno na otoku s takim znanjem ne bo težko najti dela in si ustvariti življenja. Good luck!
 Dodan: 17. 06. 2008 @21:08:35
Odgovori 

jana - Re: ziveti nekje na nekem otoku

ja sem slisala da se da mastno zasluzit v baliju ce prineses 5 kg marihuana sam pol pristanes pa v zaporu tako kot nasa avstralka Schapelle Corby...ideja

lepe pozdrave iz brisbane australia

Dodan: 27. 06. 2008 @12:51:48
Odgovori 

sonce - Re: ziveti nekje na nekem otoku
Hej foka. a mas kak mejl naslov? Bi potrebovala mal info o Havajih. HVala!!!
 Dodan: 25. 09. 2008 @14:23:03
Odgovori 

1pika - Re: ziveti nekje na nekem otoku

Hčerka prijateljičine sodelavke že nekaj let živi na osamljenem indonezijskem otoku. Z možem Francozom sta se spoznala na potovanju po Aziji, se vrnila v Evropo, čez nekaj mesecev pa se odselila v Indonezijo. Ukvarjata se s turizmom (prenočišča in potapljaška šola). Je pa otok, kjer živita, kar precej odrezan od sveta, mislim, da sta celo edina prebivalca, tako da razen s turisti in domorodci, ki jima dostavljajo osnove stvari, kaj dosti stika s svetom nimata. No, v zadjem času se jma je baje uspelo priklopiti na brezžični internet.

Tako da če koga zanima žibljenje na samotnem otočku ... vse je možno, Indonezija čaka!

Dodan: 26. 09. 2008 @00:17:39
Odgovori 

hh - Re: ziveti nekje na nekem otoku
na tajskih otokih je ogromno evropejcev,... , ki dela v potapljaštvu...denar je dober(mislim da zaslužijo 1000-1500eur odvisno od sezone in seveda moraš biti inštruktor)
 Dodan: 26. 09. 2008 @07:34:48
Odgovori 

1pika - Re: ziveti nekje na nekem otoku

hh, že ampak onidva pa tam živita, nista pla zgojl zaradi dela.

Dodan: 26. 09. 2008 @11:32:40
Odgovori 

Reality - Re: ziveti nekje na nekem otoku
Mogoče kikota,niste dobro razumeli.Saj to je on mislil,da bi se preselil tja in seveda zraven delal,da bi imel za preživetje.Dejstvo je,da so njihove plače tako slabe,da če zaslužiš kot domačini,si isti siromak,kot pri nas,če ne še večji.Če pa dobiš kakšno takšno boljšo delo,kot je inštruktor,potem pa že.Še boljše pa je,če imaš iz rodne zemlje kakšen dohodek,pa tudi če ni velik.
 Dodan: 26. 09. 2008 @12:53:04
Odgovori 

bo - Re: ziveti nekje na nekem otoku
ja a ni bolj primerno, da v takem okolju (beri standard) sam sebi ustvariš zaposlitev, ne da jo jemlješ domačinom. Si pa finančno vsekakor v boljšem položaju kot domačini, če si le nekaj časa delal v Evropskem prostoru.
 Dodan: 26. 09. 2008 @17:31:41
Odgovori 

mixi - Re: ziveti nekje na nekem otoku

Surferji na otoku Maui čez dan surfajo, zvečer pa delajo kot natakarji v restavracijah. Osebno preverjeno. Najboljše si je najti delo na golf igriščih, ker so velike napitnine. Na Hawaiih je tako, da kjer je turizem se vedno najde delo. Če imaš željo in voljo, zakaj pa ne? Izkušenj nimamo nikoli prveč.

Dodan: 26. 09. 2008 @20:12:40
Odgovori 

vinko - Re: ziveti nekje na nekem otoku
pozdravljen Foka tudi mene zanima življenje in delo na havajih,in te prosim za tvoj ali kakršenkoli mel od tam za prvi stik bi ti bil zelo hvaležen,jaz že vse življenje delam po celmu svetu (na vseh kontinentih različne vrste montaž)o havajh sem prebral že veliko vendar mislim da bi bile tvoje iskušnje še najbolj realne,še tri lta imam tudi delovno vizo neomejeno za ZDA.lep pozdrav tebi moj mail vinko1@email. si
 Dodan: 03. 10. 2008 @11:14:15
Odgovori 

Uroš - Re: ziveti nekje na nekem otoku
jes ti predlagam domenikansko republiko.. je kul k u raju, palmice, peščena plaža, lepe mulatke idt, pa še poun ameriških turistu od katerih lah služiš:) če se odločiš grem kr s tabo tja;) rabš pa prbližn 10000 euru tk da odpreš barček na plaži:)
 Dodan: 03. 10. 2008 @12:36:27
Odgovori 

re - Re: ziveti nekje na nekem otoku

hi,

to, kar nekateri razmišljate, da bi šli ven, je cool. Drugi, ki se imate v Sloveniji takoooo lepo, pa vso srečo. Upam, da vam bo po tej krizi sploh še kaj ostalo!!!

Folk, če imate vsaj nekaj začetnega kapitala ( ampak ne samo par tisoč EUR), malo več, toliko, da lahko 1 leto preživite brez dela in si v tem času nekaj ustvarite od česa boste živeli, potem je to Super ideja. Drugače pa mislim, da jo boste, razen par srečnežev, kmalu popihali domov.

Tudi midva potujeva in raziskujeva, kje bi nama bilo všeč ostati malo dlje. Zaenkrat še nisva našla destinacije, ampak upanje umre zadnje.

Vsi ostali pa, ki se delajo norca iz tega, npa mislim da jih malo daje nevoščljivost, lepa slovenska lastnost.

Pa veliko sreče.

Dodan: 12. 10. 2008 @05:08:51
Odgovori 

besa - Re: ziveti nekje na nekem otoku
tudi sama razmišljam o odhodu iz slovenije. ni nujno, da je to otok....vsekakor pa ena turistična destinacija ob morju. idej je dosti, prav tako možnosti za nakup koščka zemlje in postavitev restavracije, hotelčka.....ni treba dosti za začetek- majna kolibica ....samo upati si je treba in ne biti požrešni in nestrpni.
 Dodan: 12. 10. 2008 @11:21:31
Odgovori 

vinko - Re: ziveti nekje na nekem otoku
uroš pošlji svoj mel pa če se odločim za dominikansko te sigurn povabim zram pa praviš da imaš kaj literature kar me seveda zanima vsaka informacija pošl mel vinko1@email.si čao!
 Dodan: 13. 10. 2008 @10:41:20
Odgovori 

Pozdravljen, gost.

Za dostop do foruma/bloruma se je potrebno prijaviti.
Če še nimaš uporabniškega računa se registriraj...
Ostani informiran - Prijavi se na brezplačna obvestila:
CHECK MY TRIP
Preveri svoj urnik leta:
Priimek:
Koda rez.:

ANKETA
Kje boste praznovali novo leto?
Doma.
Na prostem v mestu.
Na zabavi s prijatelji.
Na potovanju.

© STA Ljubljana, 2006. Vse pravice pridržane. Izdelava spletnih strani Oblikovanje.com™
Iskanje po straneh: