Iskanje po forumu:
Tel.: 01 439 16 90 Tel.: 01 439 16 91 GSM: (041) 61 27 11 GSM: (040) 12 88 88 GSM: (051) 38 58 23 Fax: 01/439 16 95 Delovni čas Od ponedeljka do petka: 10:00-13:00 in 14:00-17:00
Forum
Forum » Potovanja - BLORUM » Phuket?!
| jan - Phuket?! |
| Razmišljam, če se mi sploh splača it na phuket ko bom obiskal tajsko, kr v bistvu ne vem sploh kaj bi delal tam. Kaj priporočate, kaj je sploh tam zanimivega?? |
Dodan: 25. 05. 2008 @17:16:43
|
Odgovori |
| Urška - Re: Phuket?! |
| Phuket ... po tsunamiju ni vec to kar je bil, precej turisticen, drag, ... podobno je s PhiPhi ... mogoce se splaca pogledat, dan najvec dva (odvisno koliko casa imas). Za zahodno stran mogoce raje priporocam KoLanta ali pa Krabi na celini. |
Dodan: 25. 05. 2008 @18:13:35
|
Odgovori |
| ggg - Re: Phuket?! |
| jah phuketu res ni kej prida za vidt,mogoce tm bliz letalisca gibon rezervat.k je tud hkrati nek kao rain forest drgac pa v poletnem casu gres loh surfat u Kata beach ..patong je sex turizem res da je kao drag ampak se zmer cenej k pr nas oz proti drugim krajem na tajskem je kr precej drazji.... Phi phi je pa tko...men je blo ful dobr tm,skor najboljs,....bil sm feb pa nej bi blo kao ful folka...ampak men se ni zdel...glih tko da je prou...nubenih avtov ni na Phi Phi u ,sex turizma tud ne....edin ce si iz celine kej s sao prpels kar ni priporocljivo ker domacini znajo tezit ..... cene na Phi Phi ju je pa tko men se ni zdel drago men je to vse smesno pocen ampak nekateri slovencki so pac zidje pa sparajo na ne vem cem....oz jim je tezko dat names 2 evrov pac 3 .....tko da jz mislm da je phi phi kr uredu prav tako ko lanta,krabi.....sicer je pa miljon enih otockov krajev kjer lohk prides za fulj manj kesa tko da.....presodi sama |
Dodan: 25. 05. 2008 @18:26:46
|
Odgovori |
| Vesna - Re: Phuket?! |
Meni Phuket v primerjavi z ostalo Tajsko ni bil všeč. karkoli želiš počet je precej drago, razen Tajake hrene (škampi po 10E, ostala tajska hrana pa se ceneje). Phi phi je bil marca 2007, ko sem bila tam eno samo veliko gradbišče (naseljeni otok), drugi otok, kjer so snemali "the beach" se mi je zdel pa RES lep. Uživaj na Tajskem! |
Dodan: 26. 05. 2008 @18:18:47
|
Odgovori |
| PhiPhi - Re: Phuket?! |
| Phi Phi je zakon , jest sm bil tam marca letos 12 dni , hotel sem ustati samo 2 do 3 dni. Ljudi ni blo velik , plaže so vau, žuri so pa tut fenomenalni, tko da grem nasledno leto še enkrat za par dni |
Dodan: 04. 06. 2008 @11:29:51
|
Odgovori |
| rene - Re: Phuket?! |
| a kdo ve kako se da prit s krabija na phiphi?? |
Dodan: 05. 06. 2008 @11:18:36
|
Odgovori |
| - Re: Phuket?! |
| S trajektom al pa s privat gliserjem. |
Dodan: 06. 06. 2008 @10:04:51
|
Odgovori |
| alen - Re: Phuket?! |
| tudi meni se zdi, da se ne splača it na phuket... je preveč skomercializirano. Tam sicer nisem bil, ker so mi domačini odsvetovali zaradi slabega vremena, ki se začne tam že malo prej (aprila). |
Dodan: 06. 06. 2008 @10:14:04
|
Odgovori |
| Mato - Re: Phuket?! |
| Lep pozdrav! Sem na Kitajskem v bližini Hong Konga kjer trenutno kot študent delam, vendar načrtujem počitnice na Tajsko ko bo tukaj Kitajsko novo leto in me zanima če je nujno v naprej rezervirat razne hostle in hotele na Phi Phi Don ali se da to dokaj enostavno dobiti na licu mesta, seveda za ne previsoko ceno - študentsko :D Lp, Matic |
Dodan: 27. 10. 2008 @09:48:58
|
Odgovori |
| BEYBA - Re: Phuket?! |
| Najbolje kar na licu mesta. Pa dobro zglihaj. Iz BKK pojdi v Krabi in od tam na otoke. Povsod dobiš hude hotele za male pare.Uživaj! |
Dodan: 07. 11. 2008 @21:32:51
|
Odgovori |
OPOZORILO: STA Ljubljana ne prevzema odgovornosti za komentarje obiskovalcev. Komentarji so odraz osebnega mnenja posameznikov. Pridržujemo si pravico do neobjave ali izbrisa tem.
|
Pozdravljen, gost.
Za dostop do foruma/bloruma se je potrebno prijaviti.
Če še nimaš uporabniškega računa se registriraj...
ANKETA
Kdaj boš letos potoval/a?
|