Študentska potovalna agencija STA Ljubljana Letalske karte, potovanja, potovalna zavarovanja Domov
Informacije
Zaposlitev
Pogoji poslovanja
Pišite nam

Moj STA Travel račun
STA Ljubljana
Trg Ajdovščina 1
1000 Ljubljana
info@staljubljana.com
Tel.: 01 439 16 90
Tel.: 01 439 16 91
GSM: (041) 61 27 11
GSM: (040) 12 88 88 
GSM: (051) 38 58 23
Fax: 01/439 16 95
Delovni čas
Od ponedeljka do petka:
10:00-13:00 in
14:00-17:00

Spletni nastop odlikujeta celovitost ponudbe in komunikacijska dinamičnost.

Najboljša spletna stran na področju Turizma po izboru GZS v letu 2005!

Forum

Forum » Informacije o vizumih » viza filipini

mimi - viza filipini
mene pa zanima, ce se da kje v azjiji dobit vizo za filipine, ker viza upon arrival zal ni mogoca.
 Dodan: 20. 05. 2008 @17:03:08
Odgovori 

tgrzan - Re: viza filipini
Men se zdi, da je mogoca (tko mi je reku neki Nemc, ki je bil ze 5mesecev tm), sm si jo pa raje zrihtu na castnem konzulatu v Kosezah, stane 30e. S tem da za 21dni ne rabis vize.
 Dodan: 20. 05. 2008 @18:31:52
Odgovori 

Nina - Re: viza filipini
Jaz pa gledam karte za Filipine in mi kar malo slabi ob pogledu na cene v decembru. Mogoče veste, ali se za ta čas sploh še kaj spusti ali ne? Je ravno čez novo leto, zato me malce skrbi. Namreč, zdaj se mi zdijo dražje kot mesec dni nazaj.
 Dodan: 21. 05. 2008 @14:09:32
Odgovori 

Jst sm dau 720 (lahko bi bla 650, če bi čakau v Dohi 16ur) za marec/april en mesec pred odhodom. Fora je da je tm decembra visoka sezona tko da boš (tko so mi rekl domačini) mela manjše probleme z iskanjem prenočisč+mal drazja bodo (pa se zmeraj ne predraga). Mi zaupaš kakšno ceno ti gledaš in s katerim prevoznikom?
 Dodan: 21. 05. 2008 @22:33:30
Odgovori 

Nina - Re: viza filipini
Zdravo, gledala sem od Emiratov, pa je bila cca. 1200 EUR (na pamet točno ne vem, ker se mi je zdela full predraga), podobno je bilo tudi s Quatar. Bom še malce pregledala na eDreams in podobnih straneh. Tvoja je bila občutno cenejša, ja. Saj pričakujem, da bo ravno tako s prenočišči - pač tako obdobje sva si izbrala. :( Hvala.
 Dodan: 28. 05. 2008 @16:50:50
Odgovori 

jaka - Re: viza filipini
pogoji za pridobivtev vize za nemce so lahko popolnoma drugaceni kot za slovence
 Dodan: 28. 05. 2008 @23:12:30
Odgovori 

Gregor - Re: viza filipini
Jaz sem dobil karto za 870€ v mesecu julij/avgust, se mi ne zdi drago, glede na druge cene. letim pa s Qatarci.
 Dodan: 05. 06. 2008 @09:39:30
Odgovori 

Jaka: odkar smo v EU tudi za nas ni problema pri vizi za Filipine (ne vem kako je bilo prej), imamo častni konzulat (al neki tazga) v Manili + pouhn Imigration centrov je po otokih kjer lahko podaljšaš vizo. Gregor: Zelo ugodno, glede na to da poleti vsi Evropejci rinejo v JV Azijo (upam da boš meu srečo z vremenom)
 Dodan: 05. 06. 2008 @22:34:21
Odgovori 

Gregor - Re: viza filipini
tgrzan: živjo, kaj je na tistem koncu poleti slabo vreme al kako. Lansko leto sem bil v Maleziji in singapurju pa sem imal skoz lepo vreme no razen 2 dni. A ti si bil na Filipinih. Kaj se splača kej pogledat oziroma raziskat in probat. Hrana in ljudje so kakšni? Hvala Gregor
 Dodan: 18. 06. 2008 @12:02:07
Odgovori 

Oj Gregor, v že ene dveh postih na forumu sta sm se razpisu o Filipinih tko da če se mal potrudš boš gotov najdu, ti bom pa na kratko strnu. Biu sm tm od sredine marca do sredine aprila in je bilo vreme idealno, sam so pa rekl da je pozimi p..... predvsem zrd obilnega deževja, ki zna ohromit ladijski prevoz (zelo pomemben- 7000otokov), doživeu sm da je na obali samo rosilo, na odprtem morju je pa ladjo obračal k nč (bla je uredu ladjam,ki bi ustrezala evropskim normativom) tko da so vsi kozlal k vidre. Pomoje maš lahko manjše nevšečnosti zrd vremena, ampak sj poznaš pregovor, kdor ne tvega..... Ljudje so najbolj prjazni na svetu, nism sreču niti enga slabega človeka (če odštejem evropske&ameriške pedofile,ki jih je ogromno), domačini so ti prpravljeni v vsemi pomagat, znajo angleško,....jst sm se počutu bl varno kt v NY....dnarnco sm nosu skos v zadnjem žepu kavbojk/kratkih hlač. Hrana je ena A, riba sveža iz morja na tvoj krožnik, pač riž tko kt vsa azija, liter Tanduaya (rum) za 1€, čiki 0.5€, pivce San Migel 0.2€,.... Jst sm se izogibu velikim, vročim, smrdljivim mestom, gor ti priporočam v Banaue na riževe terase, Sagada,kjer lahko ješ psičke (na žalost nism meu te prilike), Donsol (pod NUJNO,plavaš z whalesharki), Bohol (poglej Tarsierja, chocolate hills so dolgočasni), Siqijour (ne vem če se tko napiše, mejhn otoček, k sm se zalubu vanga in preživeu skor tedn gor,rentau skuter in se mal vozu okol-plažice,slapovi,ribice,....), Malapaqua (nism biu, gotovo pa še grem, plavaš s hamerheadi, trasure sharki, mantami,....), potem sm pa odkriu eno odmaknjeno plažico zravn mesta Sipalay-Sugar beach, če greš mim gotov vredna da se ustavš v wooddrift resort (ne vem če sm točno napisu, sam sj ne boš mogu falit).... Žou mi je da nism šou na kšn vulkan (če bo prilika pejt na Mt.Majon, zravn Donsola), če hočš lepo plažo+žur+prostitutke pejt na Boracay (jst sm se temu izognu v največjem možnem loku,predrago,preameriško,....baje), če se rd potaplaš pejt na Palawan (z letalom) ampak si vzemi gotovo več kt 2tedna (mal dražji kt preostali Filipini). Stvar, ki pa jo moraš probat in bi blo zelo grdo od tebe, če je nebi pa je BALUT!!! Najbrš že veš kaj je to, če pa še ne, pa se pusti presenetit.
 Dodan: 18. 06. 2008 @12:52:19
Odgovori 

No zdej k se pr ns približuje poletje, se pri njih zima in doba tajfunov.... Glede na to da so trajekti glavna povezava med otoki za tiste ljudi (bogatejši grejo tudi z avioni) in lastniki ladij silijo za vsako ceno na morje, potem pa se dogajajo take stvari: http://24ur.com/novice/svet/foto-pogresajo-700-potnikov.html Neki podobnega sm doživel, samo v neprimerno milejši obliki, v času "rošenja" so že ulce poplavljale zarad tega ker kanalizacije niso mogle požirat.
 Dodan: 22. 06. 2008 @17:46:07
Odgovori 

jaka - Re: viza filipini
tgrzan, ne vem kako je za filipine. Definitivno pa nimamo enkih pogojev za vize kot Nemci za marsikero destiancijo. A smo v EU ali ne pa ocitno ni neko blazno merilo. Se posebaj ker marsikje pise: ... za drzave clanice EU razen Slovenije. Npt za Namiijo nemci splho ne potrebujejo vize. Zal se to za nas ne velja.
 Dodan: 23. 06. 2008 @09:59:22
Odgovori 

eva - Re: viza filipini

prebiram te stvari za filipine!

Viza je potrebna dobiste jo na filipinskem konzulatu v ljubljani! brez vize te ne spustijo na letalo!

viza za 59 dni 30 eu

Ce greste vam ne bo zal ce se niste nimili bili boste doziveli kulturni sok!

imejte se lepo

Dodan: 11. 08. 2008 @16:13:26
Odgovori 

Luka - Re: viza filipini
od 9.9.2008 viza za filipine ni potrebna ce potujes do 21dni, za vec dni pa ne vem tocn kako gre. se moram pozanimat
 Dodan: 18. 09. 2008 @15:09:47
Odgovori 

OPOZORILO: STA Ljubljana ne prevzema odgovornosti za komentarje obiskovalcev. Komentarji so odraz osebnega mnenja posameznikov. Pridržujemo si pravico do neobjave ali izbrisa tem.
Pozdravljen, gost.

Za dostop do foruma/bloruma se je potrebno prijaviti.
Če še nimaš uporabniškega računa se registriraj...
Ostani informiran - Prijavi se na brezplačna obvestila:
CHECK MY TRIP
Preveri svoj urnik leta:
Priimek:
Koda rez.:

ANKETA
Kdaj boš letos potoval/a?
Spomladi.
Poleti.
Jeseni.
Pozimi.

© STAL d.o.o, STA Ljubljana . Vse pravice pridržane. Cena letalskih vozovnic ne vsebuejo letaliških pristojbin, če ni izrecno navedeno. Pridržujemo si pravico do pravopisnih in sistemskih napak.
Izdelava spletnih strani Oblikovanje.com™
Iskanje po straneh: