Študentska potovalna agencija STA Ljubljana Letalske karte, potovanja, potovalna zavarovanja Domov
Informacije
Zaposlitev
Pogoji poslovanja
Pišite nam

Moj STA Travel račun
STA Ljubljana
Trg Ajdovščina 1
1000 Ljubljana
info@staljubljana.com
Tel.: 01 439 16 90
Tel.: 01 439 16 91
GSM: (041) 61 27 11
GSM: (040) 12 88 88 
GSM: (051) 38 58 23
Fax: 01/439 16 95
Delovni čas
Od ponedeljka do petka:
10:00-13:00 in
14:00-17:00

Spletni nastop odlikujeta celovitost ponudbe in komunikacijska dinamičnost.

Najboljša spletna stran na področju Turizma po izboru GZS v letu 2005!

Forum

Forum » Letalske karte » Zavarovanje rizika odpovedi - karte kupljene preko interneta

Lenny - Zavarovanje rizika odpovedi - karte kupljene preko interneta
Živijo Imamo namen kupiti letalske karte Qatar Airways preko njihove spletne strani. Zanima me ali kdo pozna kako bi lahko zavaroval karte za primer odpovedi zaradi npr. bolezni. Agencije to uredijo samo, če kupiš karte pri njih, klical sem nekaj zavarovalnic, ki pa tudi delajo samo z agencijami. pozna kdo kakšen način ali pa zavarovalnico, ki bi to zavarovala? hvala in lp
 Dodan: 11. 05. 2008 @10:53:08
Odgovori 

Darja - Re: Zavarovanje rizika odpovedi - karte kupljene preko interneta
Kolikor vem imaš možnost plačila zavarovanja rizika odpovedi ob nakupu kart preko interneta(v tistem delu plačila, kjer označuješ tudi kose prtljage ipd), če tega ne želiš pa te opcije ne obkljukaš in posledično ne plačaš.
 Dodan: 12. 05. 2008 @14:05:57
Odgovori 

Matej - Re: Zavarovanje rizika odpovedi - karte kupljene preko interneta
Ojla, Karte je možno isti dan nakupa zavarovati za riziko odpovedi pri Zavarovalnici Triglav. Premija znaša 3.85% na ceno vozovnice. Svetujem ti, da preveri pogoje vozovnice, saj je možno, da ima za odpoved samo 50 eur penalov. V tem primeru se ti vsekakor ne izplača dajat dodatnih 30-40 eur za zavarovanje, ki velja samo v primeru bolezni. LP M
 Dodan: 12. 05. 2008 @20:07:47
Odgovori 

Lenny - Re: Zavarovanje rizika odpovedi - karte kupljene preko interneta
Hvala za info. Bom zavaroval kar prek Triglava. lp
 Dodan: 14. 05. 2008 @09:38:11
Odgovori 

bor - Re: Zavarovanje rizika odpovedi - karte kupljene preko interneta
A lahko še kdo potrdi če je to možno. Sam sem danes poklical sicer na Triglav PE Koper in so mi rekli da ni možno zavarovat karte kupljene preko interneta, tako da bi res zanimalo če je kdo morda tako zavaroval. Hvala!
 Dodan: 24. 11. 2008 @17:10:19
Odgovori 

kubančica - Re: Zavarovanje rizika odpovedi - karte kupljene preko interneta
Jaz sem sicer kupila karte prek agencije, ampak so mi jo poslali po netu, tko, da je gotovo isto. Še isti dan, ko dobiš karto jo greš zavarovat na Triglav in res plačaš cca 3.85 procenta vrednosti karte.S seboj imej kopijo. Jaz raje ne reskiram, ker bomo potovali z majhnim otrokom.
 Dodan: 27. 11. 2008 @05:31:03
Odgovori 

Bor - Re: Zavarovanje rizika odpovedi - karte kupljene preko interneta
Sklepam da si kupila preko slovenske agencije? Jaz bi karto kupil preko opodo.co.uk. To vem da če si kupila preko slo agencije se da brez težav zavarovat, ampak me konkretno zanima če je kdo zavaroval karto kupljeno preko tuje internetne strani. Hvala
 Dodan: 29. 11. 2008 @09:32:35
Odgovori 

OPOZORILO: STA Ljubljana ne prevzema odgovornosti za komentarje obiskovalcev. Komentarji so odraz osebnega mnenja posameznikov. Pridržujemo si pravico do neobjave ali izbrisa tem.
Pozdravljen, gost.

Za dostop do foruma/bloruma se je potrebno prijaviti.
Če še nimaš uporabniškega računa se registriraj...
Ostani informiran - Prijavi se na brezplačna obvestila:
CHECK MY TRIP
Preveri svoj urnik leta:
Priimek:
Koda rez.:

ANKETA
Kdaj boš letos potoval/a?
Spomladi.
Poleti.
Jeseni.
Pozimi.

© STAL d.o.o, STA Ljubljana . Vse pravice pridržane. Cena letalskih vozovnic ne vsebuejo letaliških pristojbin, če ni izrecno navedeno. Pridržujemo si pravico do pravopisnih in sistemskih napak.
Izdelava spletnih strani Oblikovanje.com™
Iskanje po straneh: