Iskanje po forumu:
Tel.: 01 439 16 90 Tel.: 01 439 16 91 GSM: (041) 61 27 11 GSM: (040) 12 88 88 GSM: (051) 38 58 23 Fax: 01/439 16 95 Delovni čas Od ponedeljka do petka: 10:00-13:00 in 14:00-17:00
Forum
Forum » Popotniški zmenki » vietnam-laos-kamboža-tajska
| vietnam-laos-kamboža - vietnam-laos-kamboža-tajska |
iščem sopotnike za vietnam,laos, kambožo pa tajsko od neke srede okt. pa do srede dec.če koga zanima naj se javi:) ana |
Dodan: 19. 04. 2008 @19:13:59
|
Odgovori |
| Denis - Re: vietnam-laos-kamboža-tajska |
Halo Jaz grem v Vietnam septembra. Za letalsko karto iz Lj v Hanoi sem dal z vsemi taksami 1039€, letim pa z air France. Za Vietnam imam plan že okvirno začrtan in tam mislim bit 4-5 tednov. Za Kambodžo planiram cca 10 dni.Tajska 4 tedne in Laos 4 tedne. Glede na to da bova tam približno v istem času, se lahko dogovoriva za kak skupen del poti. Moj mejl je austin.powers.si@hotmail.com lahko me kontaktiraš tud prek msn. LP Denis |
Dodan: 19. 04. 2008 @20:48:58
|
Odgovori |
| O-S - Re: vietnam-laos-kamboža-tajska |
samo da pripomnim - za karto si dal ogromno! preveč resnično! air france je dobra družba, vendar... lahko bi jo dobil za okrog 600€ ali celo manj + polet z npr. air asia iz KL za max. 80€. pomeni , prišparal bi 300 - 400€! bom moral odpreti agencijo, vidim da ljudje resnično kupujejo predrage karte... jaz nameravam iti v BKK in potem Kambodža, Vietnam, Laos, Burma in nazaj..., in nato Brunej in Filipini... Ampak šele ko se tukaj ohladi.., konec oktobra, začetek novembra... Lp |
Dodan: 19. 04. 2008 @22:42:46
|
Odgovori |
| ... - Re: vietnam-laos-kamboža-tajska |
| ...se strinajm,si zelo drago plačal... jaz nameravam na tajsko v mesecu novembru pa tam do sredine decembra,možnost potovanja v kakšno drugo državo zraven,npr Vietnam pa še puščam odprto.... ana pusti kakšen mail naslov |
Dodan: 20. 04. 2008 @01:21:28
|
Odgovori |
| simy - Re: vietnam-laos-kamboža-tajska |
jaz se tud jeseni odpravlam na Tajsko. Najprej sem nameravala konec novembra in cel december, ampak ne najdem več karte pod 700 evrov... Zdaj sm našla eno za 560, vendar konec septembra. Kaj pravite, kako vreme bo? |
Dodan: 20. 04. 2008 @13:08:43
|
Odgovori |
hej Sem se pogovarjal kar z nekaj drugimi kiso že leteli v Vietnam in so vsi rekli da je cena realna in niti najmanj pretirana. Še sploh ker letim iz Brnika. Sem pa tud sam imel ponudbo za karto za 760€ Munchen-Doha-Taipei-Hanoi. Sem pa potem malo preštudiral in jo takoj skenslal. Kot prvo bi rabil prevoz do Munchna. V Dohi bi mogel čakati 21 ur, V Taipeiu pa dan in pol. Halo, to je pa preveč. In vse še enkrat obratno pri povratnem letu. Tu pa le letim iz Brnika, v Parizu pa čakam na prestop le uro in direkt za Hanoi. Glejte, so cenejše ponudbe, je pa le fajn tud pogledat od kje letiš, čakalne ure za prestop... Pol pač kak komu paše LP Denis |
Dodan: 20. 04. 2008 @23:59:33
|
Odgovori |
| biser - Re: vietnam-laos-kamboža-tajska |
| jaz pa grem na Tajsko 20.12.-20.1.09 iz Zagreba prek STA Zagreb za 850 nisem se kupla karte ampak mislim da bom kr to vzela |
Dodan: 29. 04. 2008 @18:47:44
|
Odgovori |
| Urša - Re: vietnam-laos-kamboža-tajska |
Živijo Ana! No, jst mam iste plane. Razlika je le ta, da jst začnem potovat že začetek julija in pol do konec decembra. Tko, da se komot najdeva dol in odkrivava skupaj. Sporoči. Moj mail: urskadugulin@gmail.com. Lepo bodi. |
Dodan: 16. 06. 2008 @20:46:34
|
Odgovori |
| - Re: vietnam-laos-kamboža-tajska |
| ojla , mi lahko sporočiš kakšno pot si izbrala in koliko računaš da te bo prišlo. Sam imam namen iti šele januarja v iste države samo tajski se bom verjetno izognil (mogoče par dni). Hvala za informacija |
Dodan: 18. 06. 2008 @15:30:55
|
Odgovori |
| !!! - Re: vietnam-laos-kamboža-tajska |
| Ana, Pusti vsaj neki kontakt, da te lahko kontaktiramo :) LP |
Dodan: 18. 06. 2008 @16:15:25
|
Odgovori |
| ana - Re: vietnam-laos-kamboža-tajska |
evo me, trenutno sm mela velik dela s faksom:( zdej mam pa čas!moje potovanje se začne 17.10.2008 pa do 23.12. 2008 (v in iz bankoga), če koga kej več zanima al pa bi se mi pridružil, naj mi piše na mail.ana_kunaver@hotmail.com |
Dodan: 19. 06. 2008 @13:45:37
|
Odgovori |
| mrb - Re: vietnam-laos-kamboža-tajska |
| hej ana, ves da greva s kolegom zacetek julija podobno pot, startava v bangkoku, potem pa proti vietnamu... mogoce se pa lahko kje dobimo na pjaci :) lp, blaz |
Dodan: 20. 06. 2008 @13:23:07
|
Odgovori |
| mrb - Re: vietnam-laos-kamboža-tajska |
| popravljam, bilo je misljeno za URSO :) |
Dodan: 20. 06. 2008 @13:24:15
|
Odgovori |
| voranc - Re: vietnam-laos-kamboža-tajska |
| kako se da prit iz čangmaja v laos??? |
Dodan: 20. 06. 2008 @13:49:29
|
Odgovori |
| Urša - Re: vietnam-laos-kamboža-tajska |
Mogoče pa res. ;) Uživajta! |
Dodan: 24. 06. 2008 @07:58:42
|
Odgovori |
| Stan - Re: vietnam-laos-kamboža-tajska |
Čao Ana, Že maš sopotnika? Imam približno podobne želje kot ti. Na Tajskem sem že bi, me pa matrajo okoliške dežele |
Dodan: 17. 11. 2008 @07:54:07
|
Odgovori |
| Dambo - Re: vietnam-laos-kamboža-tajska |
Uaaa, Js mam podobne plane. Ste že ekipa?? Lp, Dambo aviogobar@gmail.com |
Dodan: 17. 11. 2008 @15:53:52
|
Odgovori |
iz Chiang Maia v Laos - Lounprabang je najlazje prit organizirano, to poujajo v vsakem g.h. v Chiang Maiu. To te bo stalo priblizno 30 USD. Pot traja 3 dni, vkljucena pa sta tud 1 krat prenocisce, zajtrk in vecerja. Do Laoske meje se peljes z mini wanom, ko pa vstopis v Laos pa imas na izbiro al z ladjo al pa z busom. Mislim da je boljsa opcija z busom, saj tako profitiras en dan, pa se drug dan si za prenocisce profitiral |
Dodan: 22. 11. 2008 @09:23:12
|
Odgovori |
se nekaj, vizo za Laos dobis brez problemov na meji, tak da si jo ni potrebno naprej rihtat, stane pa 35 USD. Je pa res da ce si jo predhodno zrihtas v Bangkoku, traja en dan, in tud cena je za 5 USD ceneje, pa se lepsa je kot na meji (prava viza), na meji pa ti dajo samo stempl v pasus |
Dodan: 22. 11. 2008 @09:26:40
|
Odgovori |
| - Re: vietnam-laos-kamboža-tajska |
| sam za tri dni v laos iti je potrata časa in denarja... sam želljo dobiš, da hočeš še več. jebeš te agencije, pejte sami za kak dan več in mal dlje kot sam luang prabang ;) |
Dodan: 22. 11. 2008 @16:15:34
|
Odgovori |
no, jaz sm pred tednom zakljucil z Laosom. Tam sm bil 20 dni. Startal sm iz Tajske (Chiang Mai). Lupngpranang, Vang Vieng, Phonsavanh, Vientiane, Pakse, od tam pa v Attapu in nato v Vietnam (Hoi An). Pokrajina na severu je fantasticna, ceste so nekoliko slabse, tak da tud transport ni ne vem kak udoben. Splaca se jemat nocne buse - profitiras na casu in akomodaciji, samo obvezno prej preveri kdaj bus pride na cilj, ker ce pride ob kakih 3-4 zjutraj bo treba na ulici pocakat. Drugac pa transport v Laosu je najdrazji v JV aziji, od hrane priporocam LARP, za cene prenocisc se je treba pogajat... in kamorkoli gres ti hocejo pokazat kak slap al pa kako jamo z budinim kipom ((-: Najboljse za mene: -Vang Vieng (tubing, rocky clymbing) -Phonsavanh (Plain of jars) -Vientiane (v sami prestolnici je kar dost za videt, lahk jo prehodis, pa ce rabis vize...) Mislim da za Laos rabis vsaj 2 tedna, vec kot tri pa tam ni kaj za pocet. |
Dodan: 27. 11. 2008 @06:33:26
|
Odgovori |
| Rok - Re: vietnam-laos-kamboža-tajska |
| Heh, med "vsaj" in "več" pa je majhna razlika :) |
Dodan: 27. 11. 2008 @17:10:55
|
Odgovori |
OPOZORILO: STA Ljubljana ne prevzema odgovornosti za komentarje obiskovalcev. Komentarji so odraz osebnega mnenja posameznikov. Pridržujemo si pravico do neobjave ali izbrisa tem.
|
Pozdravljen, gost.
Za dostop do foruma/bloruma se je potrebno prijaviti.
Če še nimaš uporabniškega računa se registriraj...
ANKETA
Kdaj boš letos potoval/a?
|