Dodan: 17. 02. 2008 @19:37:42
Kaunas, Litva
Pozdravljeni! Aprila se nas 5 odpravlja v Kaunas. Zanima me, če je kdo že bil tam in ima predlog, katera je najboljša in najugodnejša varianta, kako do tja. Zaenkrat smo gledali let iz Benetk do Londona in od tam v Kaunas (ryanair). Obstaja še možnost let iz Ljubljane v Vilnius in od tam z vlakom ali busom v Kaunas (ve kdo, kako so tam urejene povezave in cene?). Zelo bi bila vesela karšnegakoli predloga ali pomoči. Zanima me še, če bi šli z vlakom do Benetk, kako potem pridemo do letališča v Benetkah. Kako so urejene povezave? Za vašo pomoč se vam iskreno zahvaljujem. Lp, Meti
Dodan: 18. 02. 2008 @08:04:51
Re: Kaunas, Litva
domovoj
Registriran uporabnik
Jaz sem bil tam, ampak z avtom. Če te kaj zanima, vprašaj.
Dodan: 18. 02. 2008 @15:04:59
ojla js ti lahko samo povem da iz letališča v benetkah do železniške vozijo busi kar redno. sej min se zdi da je spored na strani od letališča Marco Polo... vlaki v litvi pa so tui kul kar smo mi izkusli...se lepo spi na njih;) glede cen pa ne bi vedu. s kaunasom so sigurno zveze, ker js sm se vozu še v eno manjše mesto. tko na hitro bi reku da pride varjanta preko londona bolj poceni...js sm tui že enkrat gledal..po mojem je kul če dobiš poceni vozovnice od ryanaira...sam vzemi si dovolj časa za prestapljat. lp
Dodan: 23. 03. 2008 @12:50:35
mene pa zanima kdaj greste in kako, če ste se že odločli.ker jas grem v litvo v začetku aprila...in še ne vem točno kako..:)bil sem tam pol leta in zdaj grem nazaj za par mesecev...a slučajno kdo ve katera špedicija vozi gor v litvo, ker mislim, da bi bilo zelo zanimivo, če bi šel gor s tovornjakom...:) hvala
« prejšnja 1 naslednja »
OPOZORILO: STA Ljubljana ne prevzema odgovornosti za komentarje obiskovalcev. Komentarji so odraz osebnega mnenja posameznikov. Pridržujemo si pravico do neobjave ali izbrisa tem.