Iskanje po forumu:
Tel.: 01 439 16 90 Tel.: 01 439 16 91 GSM: (041) 61 27 11 GSM: (040) 12 88 88 GSM: (051) 38 58 23 Fax: 01/439 16 95 Delovni čas Od ponedeljka do petka: 10:00-13:00 in 14:00-17:00
Forum
Forum » Informacije o vizumih » Rada bi v tujino, a ker nisem študentka...ne vem kako
| Maja - Rada bi v tujino, a ker nisem študentka...ne vem kako |
Kdorkoli in kakršnokoli informacijo o bivanju, službah in življenju v tujini ( ZDA, Anglija, Španija ), naj mi jo prosim posreduje. Tudi če rabi kdo avanturista za s sabo, naj mi to sporoči. Hvala vsem, lp |
Dodan: 17. 01. 2008 @01:20:37
|
Odgovori |
| jani - Re: Rada bi v tujino, a ker nisem študentka...ne vem kako |
| Pozdravljena a znaš angleško?Javi se na mail jani0706@gmail.com |
Dodan: 17. 01. 2008 @16:37:32
|
Odgovori |
| evsovka - Re: Rada bi v tujino, a ker nisem študentka...ne vem kako |
| zdravo! Tudi če nisi študentka, a stara do 30 čet, se lahko vključiš v EVS program-evropska prostovojna služba preko EU. Stroškov nobenih, saj ti EU plača vse...pa noro dobra izkušnja! Izbiraš lahko med 100 in 1 različnimi področji dela, mest, držav...Resnično priporočam! |
Dodan: 08. 02. 2008 @17:06:35
|
Odgovori |
| evs - Re: Rada bi v tujino, a ker nisem študentka...ne vem kako |
| evsovka, a bi lahk povedla kej več o tem? sama sem namreč razmišljala, da bi se prijavla, vendar na njihovi internetni strani ne najdem nič uporabnega oziroma info, ki me zanimajo. kako zgleda prijava (pogoji, kaj moraš narediti...)? kdaj so roki za prijavo? kje se sploh prijaviš (verjetno gre preko neta, ne?) |
Dodan: 08. 02. 2008 @18:14:19
|
Odgovori |
| Jelka* - Re: Rada bi v tujino, a ker nisem študentka...ne vem kako |
Malo sem gledala tale EVS, pa mi nič ni jasno. Ali lahko kdo pomaga in pove več o tem, kako naprej? Sem pa tudi jaz stara skoraj 30 let, brez kakršnegakoli statusa in bi šla rada spet delat v tujino. Do zdaj sem že delala kot au pair, pa kot gospodinja, prišla nazaj v SLO in me spet vleče ven. Ima kdo kakšen nasvet? |
Dodan: 30. 03. 2008 @19:43:51
|
Odgovori |
| nina - Re: Rada bi v tujino, a ker nisem študentka...ne vem kako |
| živjo. prosila bi nekoga ki ima več izkušenj če mi lahko pomaga in mi bolj podrobno pojasni kakšna so ta dela..na EVSju pa če je že kakšen ki je bi v tujini če se javi bi bila zelo vesela imam kar veliko vpr. upam da se najde kdo;) |
Dodan: 06. 09. 2008 @14:07:59
|
Odgovori |
| - Re: Rada bi v tujino, a ker nisem študentka...ne vem kako |
| pred kratkim je nekdo odprl temo o evs-ju na tem forumu (sem mi zdi da pot delo v tujini). vtipkaj v iskalnik in viola, dobila boš ogromno informacij. |
Dodan: 06. 09. 2008 @14:41:29
|
Odgovori |
| vale - Re: Rada bi v tujino, a ker nisem študentka...ne vem kako |
Maja, glede dela v Španiji je odvisno od znanja jezika in tvoje izobrazbe. Brez znanja španskega jezika najdeš delo čistilke, sobarice, pralca posode in podobna dela, kjer ni potrebna komunikacija z ljudmi. Na žalost so kar se tujih jezikov tiče zelo togi. Če si izobražena, z nekaj prakse in nimaš problema z jezikom, potem lahko hitro najdeš sebi primerno delo. V dnevnih časopisih imajo vsako soboto razpisana prosta delovna mesta. |
Dodan: 06. 09. 2008 @22:35:20
|
Odgovori |
| - Re: Rada bi v tujino, a ker nisem študentka...ne vem kako |
| se strinjam z valetom. odloci se, prisparaj nekaj denarja in gres tja kamor si zelis in zacnes iskat sluzbo in stanovanje. Zacetek je vedno tezak, ampak se stvar hitro resi ce imas voljo:) V spaniji rabis spanscino ampak se jo naucis v 6.mesecih. |
Dodan: 30. 09. 2008 @16:46:21
|
Odgovori |
OPOZORILO: STA Ljubljana ne prevzema odgovornosti za komentarje obiskovalcev. Komentarji so odraz osebnega mnenja posameznikov. Pridržujemo si pravico do neobjave ali izbrisa tem.
|
Pozdravljen, gost.
Za dostop do foruma/bloruma se je potrebno prijaviti.
Če še nimaš uporabniškega računa se registriraj...
ANKETA
Kdaj boš letos potoval/a?
|