Študentska potovalna agencija STA Ljubljana Letalske karte, potovanja, potovalna zavarovanja Domov
Informacije
Zaposlitev
Pogoji poslovanja
Pišite nam

Moj STA Travel račun
STA Ljubljana
Trg Ajdovščina 1
1000 Ljubljana
info@staljubljana.com
Tel.: 01 439 16 90
Tel.: 01 439 16 91
GSM: (041) 61 27 11
GSM: (040) 12 88 88 
GSM: (051) 38 58 23
Fax: 01/439 16 95
Delovni čas
Od ponedeljka do petka:
10:00-13:00 in
14:00-17:00

Spletni nastop odlikujeta celovitost ponudbe in komunikacijska dinamičnost.

Najboljša spletna stran na področju Turizma po izboru GZS v letu 2005!

Forum

Forum » Informacije o vizumih » Rada bi v tujino, a ker nisem študentka...ne vem kako

Maja - Rada bi v tujino, a ker nisem študentka...ne vem kako

Kdorkoli in kakršnokoli informacijo o bivanju, službah in življenju v tujini ( ZDA, Anglija, Španija ), naj mi jo prosim posreduje. Tudi če rabi kdo avanturista za s sabo, naj mi to sporoči.

Hvala vsem, lp

Dodan: 17. 01. 2008 @01:20:37
Odgovori 

jani - Re: Rada bi v tujino, a ker nisem študentka...ne vem kako
Pozdravljena a znaš angleško?Javi se na mail jani0706@gmail.com
 Dodan: 17. 01. 2008 @16:37:32
Odgovori 

evsovka - Re: Rada bi v tujino, a ker nisem študentka...ne vem kako
zdravo! Tudi če nisi študentka, a stara do 30 čet, se lahko vključiš v EVS program-evropska prostovojna služba preko EU. Stroškov nobenih, saj ti EU plača vse...pa noro dobra izkušnja! Izbiraš lahko med 100 in 1 različnimi področji dela, mest, držav...Resnično priporočam!
 Dodan: 08. 02. 2008 @17:06:35
Odgovori 

evs - Re: Rada bi v tujino, a ker nisem študentka...ne vem kako
evsovka, a bi lahk povedla kej več o tem? sama sem namreč razmišljala, da bi se prijavla, vendar na njihovi internetni strani ne najdem nič uporabnega oziroma info, ki me zanimajo. kako zgleda prijava (pogoji, kaj moraš narediti...)? kdaj so roki za prijavo? kje se sploh prijaviš (verjetno gre preko neta, ne?)
 Dodan: 08. 02. 2008 @18:14:19
Odgovori 

Jelka* - Re: Rada bi v tujino, a ker nisem študentka...ne vem kako

Malo sem gledala tale EVS, pa mi nič ni jasno. Ali lahko kdo pomaga in pove več o tem, kako naprej?

Sem pa tudi jaz stara skoraj 30 let, brez kakršnegakoli statusa in bi šla rada spet delat v tujino. Do zdaj sem že delala kot au pair, pa kot gospodinja, prišla nazaj v SLO in me spet vleče ven. Ima kdo kakšen nasvet?

Dodan: 30. 03. 2008 @19:43:51
Odgovori 

nina - Re: Rada bi v tujino, a ker nisem študentka...ne vem kako
živjo. prosila bi nekoga ki ima več izkušenj če mi lahko pomaga in mi bolj podrobno pojasni kakšna so ta dela..na EVSju pa če je že kakšen ki je bi v tujini če se javi bi bila zelo vesela imam kar veliko vpr. upam da se najde kdo;)
 Dodan: 06. 09. 2008 @14:07:59
Odgovori 

- Re: Rada bi v tujino, a ker nisem študentka...ne vem kako
pred kratkim je nekdo odprl temo o evs-ju na tem forumu (sem mi zdi da pot delo v tujini). vtipkaj v iskalnik in viola, dobila boš ogromno informacij.
 Dodan: 06. 09. 2008 @14:41:29
Odgovori 

no, pa še link, ker je tema odprta po slovenskim nazivom - evropska prostovoljna služba. pa srečno!

http://www.sta-lj.com/forum/q/zapisi/2972245

Dodan: 06. 09. 2008 @14:43:36
Odgovori 

vale - Re: Rada bi v tujino, a ker nisem študentka...ne vem kako

Maja, glede dela v Španiji je odvisno od znanja jezika in tvoje izobrazbe. Brez znanja španskega jezika najdeš delo čistilke, sobarice, pralca posode in podobna dela, kjer ni potrebna komunikacija z ljudmi. Na žalost so kar se tujih jezikov tiče zelo togi. Če si izobražena, z nekaj prakse in nimaš problema z jezikom, potem lahko hitro najdeš sebi primerno delo. V dnevnih časopisih imajo vsako soboto razpisana prosta delovna mesta.

Dodan: 06. 09. 2008 @22:35:20
Odgovori 

se strinjam z valetom. odloci se, prisparaj nekaj denarja in gres tja kamor si zelis in zacnes iskat sluzbo in stanovanje. Zacetek je vedno tezak, ampak se stvar hitro resi ce imas voljo:) V spaniji rabis spanscino ampak se jo naucis v 6.mesecih.
 Dodan: 30. 09. 2008 @16:46:21
Odgovori 

OPOZORILO: STA Ljubljana ne prevzema odgovornosti za komentarje obiskovalcev. Komentarji so odraz osebnega mnenja posameznikov. Pridržujemo si pravico do neobjave ali izbrisa tem.
Pozdravljen, gost.

Za dostop do foruma/bloruma se je potrebno prijaviti.
Če še nimaš uporabniškega računa se registriraj...
Ostani informiran - Prijavi se na brezplačna obvestila:
CHECK MY TRIP
Preveri svoj urnik leta:
Priimek:
Koda rez.:

ANKETA
Kdaj boš letos potoval/a?
Spomladi.
Poleti.
Jeseni.
Pozimi.

© STAL d.o.o, STA Ljubljana . Vse pravice pridržane. Cena letalskih vozovnic ne vsebuejo letaliških pristojbin, če ni izrecno navedeno. Pridržujemo si pravico do pravopisnih in sistemskih napak.
Izdelava spletnih strani Oblikovanje.com™
Iskanje po straneh: