Iskanje po forumu:
Tel.: 01 439 16 90 Tel.: 01 439 16 91 GSM: (041) 61 27 11 GSM: (040) 12 88 88 GSM: (051) 38 58 23 Fax: 01/439 16 95 Delovni čas Od ponedeljka do petka: 10:00-13:00 in 14:00-17:00
Forum
Forum » Informacije o vizumih » viza senegal
| andrej - viza senegal |
| zdravo! ima kdo izkusnje s pridobivanjem vize za senegal? na mzz.gov.si pise da je pristojno veleposlanistvo v berlinu, se da uredit po posti, koliko stane in traja? hvala za info. |
Dodan: 29. 11. 2007 @13:39:42
|
Odgovori |
| danica - Re: viza senegal |
| živjo! tudi mene zanima ta senegal, oziroma kako do vize....sem pa dobila ene inf. , da je bolje letet v gambijo, ker so let. karte do tja cenejše, potem pa tam iskat vizo za senegal.....je kdo iskal vizo za gambijo? |
Dodan: 13. 12. 2007 @04:17:09
|
Odgovori |
| terram - Re: viza senegal |
| glede viz ne vem. lahko pa ti potrdim da je ponavadi let do gambije cenejši. do banjula se da s kakim čarterom poceni prit. da pa ni vse črno-belo, pa dokazuje karta za senegal pred par dnevi -basel to dakar 263€. |
Dodan: 05. 02. 2008 @18:54:17
|
Odgovori |
| tom - Re: viza senegal |
| a mi prosim poveš katera let. družba leti dol za to ceno- iz bazla namreč. |
Dodan: 06. 02. 2008 @07:40:19
|
Odgovori |
| Ket - Re: viza senegal |
| Hej! Tudi midva s fantom nameravava odpotovati v Senegal in Gambijo januarja/februarja 2009. Andrej, vem, da si se za to, kje lahko pridobiš vizo za Senegal, že zanimal pred slabim letom in je zate mogoče sedaj že prepozno, a podatke navajam vseeno za tiste, ki pridejo za nami, da ne bomo odpirali enih in istih tem. Jana je o tem že izdatno in izčpno pisala na forumu http://www.sta-lj.com/forum/q/zapisi/2968508: tam si lahko več prebereš o njenih peripetijah z vizumom. Obstaja namreč Konzulat na Dunaju. Naslov konzulata na Dunaju: Kohlmarkt 3/7-8, 1010 Wien, konzul sliši na ime Johann KUBU, njegov e-mail naj bi bil: j.kubu@utanet.at, telefonska številka, na kateri je dosegljiv ob četrtkih +4315128576. Danica, Terram ima prav, ko pravi, da so čarterji do Bajula lahko zelo poceni. Jaz vem za poceni lete iz Londona (Gatwick). Kot primer naj navedem, da sva s fantom našla tole varianto: 2. januarja 2009 zjutraj naju letalska družba Flythomascook za 330 EUR (cena je za dve osebi z vsemi taksami) pelje v Banjul. Kot je Terram že napisal-a, dobiš letalsko karto zelo poceni. In še odgovor za Toma: flythomascook.com (tudi kar se mene tiče najboljša agentka Judy s turistične agencije Concorde je pohvalila to letalsko družbo, saj oni sodelujejo z njimi za odhode iz Nemčije). Za vse tiste, ki jih zanimajo cene vizumov - tole so mi pred dvema dnevoma poslali s Kompasa: SENEGAL - Cena vizuma in veljavnost vizuma: 25 EUR - ENKRATNI VSTOP (BIVANJE DO 30 DNI) 40 EUR - ENKRATNI VSTOP (BIVANJE DO 90 DNI) Stroški posredovanja: 70 € - strošek KOMPAS DUNAJA + 35 € na potni list - če je letalska vozovnica kupljena v Kompasu oziroma 40 € na potni list - če letalska vozovnica ni kupljena v Kompasu GAMBIJA - Cena vizuma in veljavnost vizuma 40 EUR za enkratni vstop z veljavnostjo do 30 dni 70 EUR za dvojni in 100 EUR za večkratni vstop do 30 dni Stroški posredovanja: 35 EUR (letalska vozovnica in/ali hotelska namestitev kupljena pri Kompas) 40 EUR (letalska vozovnica in/ali hotelska namestitev ni kupljena pri Kompasu Upam, da bodo podatki prišli prav tistim, ki bodo iskali za nami. Srečno vsem, ki se odpravljate na pot. LP, Ket |
Dodan: 26. 09. 2008 @19:19:35
|
Odgovori |
| Zoran - Re: viza senegal |
Ravno nekaj dni nazaj je kolegica poslala dva potna lista v Berilin na Malijsko ambasado. Cena pošiljanje tja je 40,5EUR, nazaj pa 91.85 EUR. Enaka je cena tudi za Rim (cona1) Če mene uprašaš, bi se izogibal Kompasovega posredovanaj, ker za naju bi stalo posredovani dveh potnih listov 150Eur+ pošiljanje DHL. Podobno je bilo lani, ko sem si urejal etiopijsko vizo v Rimu. Kompas bi za NIČ zaračunal 70 EUR. Ko sem uprašal kako je z urejanje vize mi gospa zatrdila, da potnih listov ne moreš poslat direktno na ambasado, ampak imajo oni tam kurirja, ki jim to raznaša. Ko sem sam poslal dol ni bilo težav. Čez kak teden sem poklical na ambasado, če je viza urejena, naročo pri DHL prevzem in naslednji dan sem imel potni list z vizo.... To so moje izkušnje s urejanje viz SAM & KOMPAS. Lp Z. |
Dodan: 26. 09. 2008 @20:37:25
|
Odgovori |
OPOZORILO: STA Ljubljana ne prevzema odgovornosti za komentarje obiskovalcev. Komentarji so odraz osebnega mnenja posameznikov. Pridržujemo si pravico do neobjave ali izbrisa tem.
|
Pozdravljen, gost.
Za dostop do foruma/bloruma se je potrebno prijaviti.
Če še nimaš uporabniškega računa se registriraj...
ANKETA
Kdaj boš letos potoval/a?
|