Dodan: 16. 05. 2007 @21:02:56
NAGRADNO POTOVANJE IZ OPATIJE
SEM SREČNA DOBITNICA NAGRADNEGA POTOVANJA V ŠPANIJO IZŽREBANEGA V OPATIJI. KER TO PODELJEVANJE NAGRADNIH POTOVANJ V OPATIJI OBSTAJA ŽE NEKAJ ČASA CCA. 1 LETO, ME ZANIMA ČE MI KDO LAHKO POVE ALI GA JE ŽE KDO KORISTIL. POTOVANJE PODARJA SUNSHINE TOURISTIK. SREČNI DOBITNIKI JAVITE SE!!!!!
Dodan: 17. 05. 2007 @15:04:17
Re: NAGRADNO POTOVANJE IZ OPATIJE
Lepo potovanje, se strinjam, ampak z določenimi pogoji. Svetujem ti, da jih dobro prebereš in rezerviraš "še mal cekinčkov". Ker če nimaš partnerja oz. še ene osebe, ki bo plačala in šla s teboj v dvoposteljno sobo, je doplačilo za enoposteljno sobo zate, kar skoraj 200 eurov. Sicer pa :"Kdo pa danes še kaj šenka?"Pa lep pozdrav.
Dodan: 17. 05. 2007 @18:17:54
Jaz sem "zadela" darilni bon za 300 evrov za potovanje v Turcijo prav od te agencije. Point vsega tega pa je, da ga lahko uveljavljam le pri potovanju ki je vredno 899 evrov...torej me pride potovanje 599 evrov! Mislim, da lahko potujem tudi zelo, zelo ceneje!!!! Kar naj obdrzijo ta bon!
Dodan: 18. 05. 2007 @12:32:36
Moja starša sta bla na tem potovanju približno 14 dni nazaj in sta bila zelo navdušena. Z veseljem bi se ga še enkrat udeležila saj so se imeli zeloooo dobr. Lp
Dodan: 22. 05. 2007 @07:09:38
S potovanja po Španiji smo se vrnili prejšnji teden. Imeli smo se krasno, super vodička in šofer, udoben avtobus, dober hotel. Je pa tako, kot so nekateri že zapisali, nič ni zastonj in če želiš tam kaj videti, vzemi s seboj kar nekaj dodatnih evrov, ker se večino stvari, kot so viteške igre pa španski večer doplača in ni ravno poceni. Dodatna ponudba ni obvezna in lahko čas v Španiji preživiš tudi po svoje.Potovanje je takšno kot si ga narediš; dobra družba, pivo, sangria in tudi prevažanje z avtobusom ni več problem. Bolj izkušeni in iznajdljivi verjetno potujejo tudi ceneje, za nas začetnike pa je bilo tudi to ok, ni se potrebno ukvarjati s pripravami in razmišljati, kam iti, da bi si kaj ogledal, ker te povsod vodijo.Skratka mi smo bili s ponujenim zadovoljni.
Dodan: 25. 05. 2007 @20:56:17
HVALA MOJCA DA SI MI ODGOVORILA , ZANIMA PA ME KOLIKO TE JE VSE TO STALO TA DOPLAČILA MISLIM. ALI STE IMELI OGLED KATEDRALE, POŠEVNEGA STOLPA V PISI, MONAKA IN MONTE CARLA V SKLOPU POTOVANJA ALI SE JE TUDI TO DOPLAČALO? KOLIKO SI PORABILA EVROV NA POTOVANJU?
Dodan: 26. 05. 2007 @11:42:04
Pozdrav! Jaz pa sem dobil enotedenske počitnice sam sploh ne vem kje. Nagrado mi bodo izročili v Opatiji. Zadel sem, ker sem bil izžreban pri podjetju Singer. Dejte mi neki povedat - tale izlet - a je to brezplačno. Piše, da je - pa da je zraven kosilo in še nek dodaten izlet dol po okoliških krajih. A veste kako je s tem?
Dodan: 26. 05. 2007 @11:43:40
A te tudi nazaj domov pripeljejo? Je bil kdo na tem izletu? Upam, da ne gre za neko pretirano posiljevanje s produkti, kot to počne Bavaria Wolltex Company s svojimi oddejami in še bogvečim...
Dodan: 26. 05. 2007 @11:44:59
Koliko denarja pa je potrebno vzeti zraven na tale izlet v Opatijo? Zraven bom povabil še svoja starša, ker morajo bit povabljenci starejši od 30 let. :)
Dodan: 26. 05. 2007 @13:20:33
To je nateg.
Dodan: 26. 05. 2007 @16:16:18
Na ta izlet bom že definitivno šel. Itak je zastonj. Pol bom pa videl za une počitnice, ki sem jih dobil. Še kdo naj mi odgovori na kako zgornje vprašanje, prosim.
Dodan: 28. 05. 2007 @09:22:21
Tudi jaz sem bila izžrebana za izlet v Opatijo in za tedenske počitnice.Na izlet bom šla z možem in prijatelji(19.6.) potem pa bom videla kako se bo zadeva odvijala-malo sem nezaupljiva.
Dodan: 28. 05. 2007 @15:46:32
Prvič slišim za ta nagradna potovanja v Opatiji pa me zanima če je še možno kaj dobit oz. kako se sploh da sodelovat?
lp
Dodan: 28. 05. 2007 @18:37:48
Živjo!
Jaz sem zadel nagradno potovanje že lani. Najprej smo šli v nek hotel malo čez slovensko-hrvaško mejo, kjer smo imeli predstavitev posod in posteljnine in pa zastonj kosilo. Nato so nas peljali v Opatijo, kjer smo imeli prosto popoldne.
V hotelu smo dobili tudi nagradno potovanje v Španijo. Na to potovanje sem šel sam, za kar sem moral plačati cca. 200 EUR enosobnega dodatka, pa tam sel zapravil še cca. 200 EUR za razne drobnjarije. Mislim, da se splača.
LP
Dodan: 28. 05. 2007 @19:30:51
Kako pa je res to s prevozom,vem kje je odhod -bolj me zanima za nazaj-ali te pripeljejo na isto postajo nazaj?Če kdo ve naj prosim napiše.
Dodan: 30. 05. 2007 @21:55:33
DAVORIN, TO NAGRADNO POTOVANJE V OPATIJO JE RES ZASTONJ. ZRAVEN POVABIŠ ŠE TRI ODRASLE OSEBE, V RESTAVRACIJI OZ. KAM PAČ GRESTE IMATE KOSILO ZASTONJ, PIJAČA SE PLAČA. POTEM JE TAM PREDSTAVITEV PRODUKTOV KI JIH PONUJAJO (ODEJE, LIKALNIKI IN POSODA), ZMES JE NAGRADNA IGRA IN PODELITEV LETOVANJA ZA IZŽREBANO OSEBO. ČE SI BIL IZŽREBAN KOT DOBITNIK NAGRADNE IGRE SINGER, BOŠ VERJETNO DOBIL NAGRADNO POTOVANJE V ŠPANIJO. TUDI JAZ SEM JO DOBILA OZ. VSAK KI JE BIL V IGRI SINGER IZŽREBAN JO JE DOBIL. PO PREDSTAVITVI VAS ODPELJEJO V OPATIJO. ODVISNO JE OD VAS KAKO DOLGO SE BO PREDSTAVITEV ZAVLEKLA, MI SMO IMELI SAMO 1 URO ZA OGLED OPATIJE. POTEM TE PELJEJO DOMOV IN TE ODLOŽIJO TAM KJER SO TE POBRALI.
Dodan: 01. 06. 2007 @09:01:33
ok, kul, hvala
Dodan: 13. 06. 2007 @12:41:29
Moja mama je ravno prišla iz Španije in imela se je super.Ravno v petek gre spet v Opatijo,ker je spet zadela 7 dnevni polpenzijon.Vpetek bomo zvedeli kam gre.Ona pravi,da bi jeseni šla še enkrat v Španijo.Ja drugače sta pa mogla doplačati 94000 SIT(kolk je to EUR)jaz sem še zmeraj na tolarjih.Nam se ni zdelo velk,ker je bilo menda res super.Drugače bi verjetno ne šla v Španijo ampak bi šla kar v toplice LP
Dodan: 03. 08. 2007 @10:22:54
Helena Šosterič
Registriran uporabnik
Kolegica je bila v Španiji v mesecu maju in je bila navdušena. Mi gremo naslednje leto, ker smo tudi bili izžrebani in smo se udeležili brezplačnega izleta v Opatijo - bilo je čisto o.k. Glede nakupov prezentiranih izdelkov je pa odločitev vsakega posameznika. Zanima me pa, če je kdo kupil kaj od posteljnine Vital-line in kako je zadovoljen.
Dodan: 22. 05. 2008 @08:35:34
SPOŠTOVANA!
ANA!
TUDI SAMA SEM DOBILA TO NAGRADO IN BILA SEM APRILA NA POTOVANJU.POTOVANJE JE BILO ČUDOVITO,ORGANIZACIJA ENKRATNA,VODIČI SUPER, ŠOFERJI ENKRATNI.ŠLA SEM SAMA,TAKO DA SEM DOPLAČALA ZA SOBO 175 EUROV.ČEPRAV IMAM MALO POKOJNINO NI MI ŽAL DENARJA,KER SMO TOLIKO LEPIH STVARI VIDELI.VSAKE DVE URI AVTOBUS USTAVI IN SI OGLEDUJETE ZNAMENITOSTI,RAZGIBATE SE IN NOGE PRETEGNETE.VELIKO VAM VODIČI RAZLOŽIJO,ZELO,ZELO PRIJAZNI ŠOFERJI IN VODIČI.SAMO DA VIDITE MONAKO SE SPLAČA,DA NE GOVORIMO O ITALIJI,FRANCIJI IN ŠPANIJI.PRVO NOČ SMO PRESPALI V ITALIJI,DRUGE NOČI SMO SPALI V SANTA SUZANI.SOBE SU U REDU,HRANE DOVOLJ IN DOSTI RAZLIČNE.JAZ PRAVIM DA TA IZLET JE EDINO ZA TISTE"ZELO ZBIRČNE"NAPOREN.ČE SI TI PRIJAZEN KOMUNIKATIVEN,PRILAGODLJIV IN SKROMEN ,VERJEMI MI DA TI BO LEPO.
NA AVTOBUSU SMO IMELI ČUDOVITO GLASBO,VELIKO NAM JE VODIČ POVEDAL ,NAGRADNO IGRO IN VELIKO,VELIKO SMEHA.VERJEMI MI,NE BO TI ŽAL.STARA SEM 60 LET IN SEM BILA ZELO,ZELO ZADOVOLJNA.MORAM PA PRIZNATI DA SEM NA ZAČETKU BILA SKEPTIČNA,KER TISTO PODARJENO SEM MISLILA DA BO SLABO.VELIKO SEM POTOVALA NA IZLETE ŠE KO SEM BILA V SLUŽBI,VENDAR TAKO LEPEGA IZLETA KO JE BIL TA PA ŠE NE.
ZATO ŽELIM DA GREŠ IN DA SE IMAŠ LEPO.ČE TE PA ŠE KAJ ZANIMA,PIŠI MI,LAHKO TI POŠLJEM TUDI KAKŠNO SLIKO.
LEP POZDRAV
Dodan: 26. 05. 2008 @18:00:28
Vital line je zakon!!!!!
Dodan: 05. 10. 2008 @13:11:53
tudi jaz sem bila ižrebana za potovanje v španijo in to dvakrat tako da sem letos bila že dvakrat v španiji in je zelo super .enkrat v marcu in v septembru . in ni mi žal da sem se odločila .je zelo lepo . če bi dobila še enkrat grem z veseljem. tako da priporočam vsem da se odeležite tega potovanja .
Dodan: 01. 11. 2008 @19:00:41
Prosim naj kdo kaj napiše o magnetnem ležišču Vital line! Kako se vzdržuje, kako ga obračaš, na koliko časa ga je potrebno zračiti,čistiti i.t.d.
Vsi samo o izletu,nič pa o dnevu v Opatiji.Ja bilo je lepo, niso te nič silili, da kaj kupiš,če si sam hotel,drugače ne!
Tudi postrežba je bila OK, da o hrani ne govorim. Saj vendar nič ne plačaš, kar so ti obljubili, so tudi dali!
Torej prosim nekoga ki ima magnetno ležišče da kaj napiše o njem!
Dodan: 08. 06. 2009 @17:57:04
moja mami je zadela za v Španijo.
Domov sem prišla danes dopoldan in vam povem, da je bilo odlično
Flamenco in vitreške igre je zelo zanimivo, v Barceloni so sicer žeparji ampak nahrbtnik ali torbico nosiš odspredaj in ti nobeden nič ne vzame. V Barceloni je največja tržnica na svetu.
Vredno je iti. Upate pa lahko, da bo vaš vodič Janko Fritz, ker je zelo uredu.
anja
Dodan: 12. 07. 2009 @14:58:17
Tudi moja mami je zadela Španijo in ja, gospod Janko se res dobro znajde v vseh "situacijah", je zelo pozoren in ustrežljiv. Kar tako naprej gospod Janko.
Dodan: 10. 03. 2010 @10:12:13
Pozdravljeni!
Sedaj nimajo več Opatije, ampak Trst. Toda ljudi najprej peljejo v Ankaran kjer je 4 urno predavanje, nato pa oskubijo uboge penzijoniste še za tiso malo kar imajo. Nato sledi kosilo - če se temu tako reče (prekuhan riž pa neko meso)- fuj. Ljudje lačni takoj pojejo še svoje sendviče. Nagrade so pa čisti nateg!!!!!!!!!! Nato pa Trst na hitro. Nazaj grede pa šofer samo pelje niti ne vpraša za kak postanek oziroma wc. Groza!!!!!!!
Dodan: 11. 04. 2010 @11:53:50
Nevem zakaj sploh potem hodite na take izlete, če vam to nič ne pomeni. Jaz bi bil zadovoljen, če bi dobil zastonj izlet in kosilo!!
A vam to nič ne pomeni? Meni se zdi, da danes enodnevni izlet in kosilo tudi nekaj pomeni!!!
Ali.........
OPOZORILO: STA Ljubljana ne prevzema odgovornosti za komentarje obiskovalcev. Komentarji so odraz osebnega mnenja posameznikov. Pridržujemo si pravico do neobjave ali izbrisa tem.