Iskanje po forumu:
Tel.: 01 439 16 90 Tel.: 01 439 16 91 GSM: (041) 61 27 11 GSM: (040) 12 88 88 GSM: (051) 38 58 23 Fax: 01/439 16 95 Delovni čas Od ponedeljka do petka: 10:00-13:00 in 14:00-17:00
Forum
Forum » Ostalo » tropska medicina?
| - tropska medicina? |
mogoče kdo ve, če pa ne, pa tud prou:) skratka, zanima me, če grejo lahko na odprave s tropsko medicino samo študenti medicine al tudi študenti kakih drugih smeri, po možnosti nezdravstvenih. pa če obstaja kak tečaj, ki se ga da narest, da potem lahko greš na tako odpravo... ...malce čudno vprašanje, vem, ampak vseeno... hvala |
Dodan: 20. 04. 2007 @15:11:58
|
Odgovori |
| jst - Re: tropska medicina? |
| nope kokr vem se ne da. |
Dodan: 20. 04. 2007 @16:47:32
|
Odgovori |
| nina - Re: tropska medicina? |
| Če malo pomisliš..če bi bilo to možno, pol bi lahko vsi študenti hodili z medicinci in ne bi bilo več finte. Kaj pa bi en ekonomist delal na Madagaskarju? A riž tehtal? |
Dodan: 21. 04. 2007 @03:46:12
|
Odgovori |
| julija - Re: tropska medicina? |
| nina, drugic bodi malo bolj prijazna. ce se ti ne da odgovarjat, ti ni treba. kolk mi greste zivce ljudje, k se mate za ne vem kako pametne na tem forumu. |
Dodan: 21. 04. 2007 @13:35:52
|
Odgovori |
| - Re: tropska medicina? |
| Ja, Nina. Skuliraj se malo... |
Dodan: 21. 04. 2007 @20:11:29
|
Odgovori |
| Mojca - Re: tropska medicina? |
Živjo, Tudi študenti drugih smeri so že hodili zraven na odprave. Poglej si stran Tropske medicine, kontaktiraj koga, mogoče pa se lahko kaj zmeniš. Prostovoljci so zmeraj dobrodošli. http://www2.mf.uni-lj.si/~tropska/default.html |
Dodan: 21. 04. 2007 @21:27:15
|
Odgovori |
nina, ja tole ti je zihr ful pasal a? ;) drugače pa vsem hvala za odgovore, se bom probala še malo pozanimat, saj to bolj pride v poštev za drugo leto... to stran sem sicer že gledala, pa nisem našla dosti info., ker je vse nekaj "blokirano"... no, bom pa najbrž res nekoga iz tam kar direkt kontaktirala pa vprašala... sem vedla, da mi bo nekoč žal, da nisem šla na medicino:) uživajte vse, tudi tisti, ta tečni na tem forumu, manja |
Dodan: 22. 04. 2007 @10:12:44
|
Odgovori |
| medicinka - Re: tropska medicina? |
| ne, nina ni tečna. in čisto prav je povedala. kaj zaboga bi ostali iskali na zdravstvenih odpravah??potem pejte raje kot volunterji s kakšnimi organizacijami v sirotišnice ali kaj podobnega. sej najbrž veste, kaj se počne na odpravah medicincev. zdravi in pregleduje bolnike, kaj bo nek pravnik al pa sociolog tam delal?? iščite raje organizacije, ki ponujajo voluntiranje v vaši stroki. in ne, tut jst nisem tečna, samo tko je. tut jst ne morem it zraven v vesolje na odpravo, ali pač?? |
Dodan: 22. 04. 2007 @16:49:09
|
Odgovori |
| dej sej je kul no... |
Dodan: 22. 04. 2007 @18:08:08
|
Odgovori |
Še to bi dodala: nekdo, ki ni medicinc seveda ne more kar tako narediti nekega tečaja in potem iti v trope kot medicinc. Jasno, da to ne gre. Se pa vsaka odprava organizira za sebe in lahko se tudi kaj pametnega pokombinira. To pomeni poleg medicinske odprave še nekaj zraven. Je pa res, da obstaja še polno drugih možnosti za prostovoljstvo, ne samo ta medicinska. Malo poišči na netu. Če pa te zanima izključno tropska medicina, bo pa res malo težko. |
Dodan: 22. 04. 2007 @21:28:37
|
Odgovori |
| Vjka - Re: tropska medicina? |
Cau! No jst ti lohk (preverjeno) povem, da ce nisi medicinka oz med. sestra ne mores poleg. Ceprav se mi zdi d je enkrat sla zraven ena farmacevtka, sam to se zdej ne prakticira vec. So malo zaostrili pogoje, ker je hodu folk dol turizem zganjat. Lp, V. |
Dodan: 03. 06. 2007 @10:54:41
|
Odgovori |
| trapec - Re: tropska medicina? |
Ker je vprašanje staro eno leto, odgovarjam vsem, ki jih letos to zanima:) Za lani verjetno ni več aktualno... Kontaktirajte nekoga s Sekcije za tropsko medicino (http://www2.mf.uni-lj.si/~tropska/) in vprašajte, kako je s tem, če ne verjamete meni;) Ampak v glavnem moraš bit iz medicinske oz. njej zelo sorodne stroke... Ker gre za medicinsko-humanitarne odprave... Tudi medicinci morajo biti pri koncu študija, to je 6. letnik ali absolvent. Lp |
Dodan: 28. 07. 2008 @23:17:27
|
Odgovori |
| ok, jaz sem medicinka in tudi organiziramo odpravo nasl leto. Zraven gredo lahko razlcni profili ljudj (celo zazeljeno je tako), ce se ze vnaprej zmenis, kaj bo kdo pocel. Zazeljeni so mikrobiologi, farmacevti, tud gradbeniki, ce imas v planu kaj takega. Definitivno pa ni zazelen nihce, pa naj bo medcinec ali ne, ki se hoce it tja turizem... |
Dodan: 30. 07. 2008 @09:59:30
|
Odgovori |
| Sestra - Re: tropska medicina? |
| Čao! mene pa zanima na podlagi česa izberejo kandidate, ki grejo na odpravo? Ker predvidevam,da se jih veliko prijavi, koliko pa sem zasledila, jih gre vsakič samo okrog 6. Pa nikjer ne vidim katere destinacije so letos na razpolago. Pa zanima me tudi glede financiranja, kako je s tem. Upam da mi bo kdo odgovoril:) Lep pozdrav vsem! |
Dodan: 12. 11. 2008 @13:31:52
|
Odgovori |
| Andrea - Re: tropska medicina? |
Pozdravljeni! Povejte mi,če slučajno mate kj info,kaj pa TZN?lahko gre na tako odpravo' |
Dodan: 12. 11. 2008 @16:03:03
|
Odgovori |
| pinkec - Re: tropska medicina? |
| Ne vem,zakaj silite v med zdravnike v afriko,če že nisi iz te stroke..imaš druge humanitarne organ., pa se išče prostovoljce učitelje,pa gradbenike,pa agronome,pa inženirje vse mogočih profilov...in tako tadlje in se špilaš humanitarnega turizma..pa še zastojn je za lokalce... |
Dodan: 16. 11. 2008 @23:27:25
|
Odgovori |
OPOZORILO: STA Ljubljana ne prevzema odgovornosti za komentarje obiskovalcev. Komentarji so odraz osebnega mnenja posameznikov. Pridržujemo si pravico do neobjave ali izbrisa tem.
|
Pozdravljen, gost.
Za dostop do foruma/bloruma se je potrebno prijaviti.
Če še nimaš uporabniškega računa se registriraj...
ANKETA
Kdaj boš letos potoval/a?
|