Letalske karte, potovanja, potovalna zavarovanja - STA Ljubljana
STA Koper
Forum
Dodan: 05. 04. 2007 @21:25:05
Zakintos
Pepi
Gost
Glasujem ZA Glasujem PROTI
Glasov: 0
Dejte mi prosm povedat, če je možnost, da je na Zakintosu tm nekje na polovici septembra že kej bolj hladno. Kr se bojim, da je na teh bolj severnih grških otokih takrat že kšna stopinja manj. Rada bi, da bi blo čim več stopinj, kamor bom pač šla. A mislte, da je pol bolš it na Kreto, k je južneje?
Dodan: 06. 04. 2007 @02:14:20
Re: Zakintos
Gost
na vseh grskih otokih je isti klinc le malo srece potrebujes...jaz imam dobre izkusnje
Dodan: 06. 04. 2007 @09:14:28
tjasa
Gost

glede na to, da je kreta proti zakintosu ogromna in ce te mika precudovit manjsi otocek, kjer imas kar precej stvari za videt, ti priporocam Santorini-je najjuznejsi (dlje je se sam kreta) in sem bla tam prvic na maturancu 13.-20.septembra, drugic pa od 25.8.-2.9. lani in obakrat je bilo vreme cudovito. v septembru je edino manj turistov (italijanskih predvsem:) in mogoce dnevno kaksna stopinja manj, ni pa neke razlike. dezja niti enkrat nisem mela

Dodan: 06. 04. 2007 @09:15:40
tjasa
Gost
aja pa se to: v mestecu Io je po mnenju mnogih najlepsi soncni zahod na svetu (vsaj na lestvici top ten pa je zagotovo:)
Dodan: 06. 04. 2007 @09:33:51
lostwasp
Gost

ej..ja, mal bl hladno pa je že, par stopinj. čeprou ne dosti. pa lajfa ni..tko da odvisno kaj iščeš ne:)

Dodan: 06. 04. 2007 @16:19:56
Pepi
Gost
No, glede tega, da je južneje od Santorinija samo še Kreta, se definitivno ne strinjam (http://images.google.si/imgres?imgurl=http://www.alpha-omegaonline.com/Grece-Carte.gif&imgrefurl=http://www.alpha-omegaonline.com/Greece-map.htm&h=945&w=928&sz=98&tbnid=xPOZlidtsbrIsM:&tbnh=148&tbnw=145&prev=/images%3Fq%3Dgreece%2Bmap&start=3&sa=X&oi=images&ct=image&cd=3) Drugač bi šla pa nekam, k se bo še zmer dost dogajal, tut če bo že september-tko da bo še zmer živahno pa kšni nobel lokalčki pa to... V igri so pa trenutn Zakintos, Kreta pa Santorini.Greva pa s tipom, tko da more zuni res km za it na pjačo al pa večerjo, pa da nau preveč mirn, da nauva zaspala. :) Sicr sm septembra že bla na Kosu, sam je na konc dopusta že tok pihal, da je blo že prou mrzlo!!! A mogoče na kšnm od teh treh otokov ne piha tko?
Dodan: 06. 04. 2007 @17:07:17
tjasa
Gost
ni najjuznejsi poleg krete je pa eden izmed najjuznejsih, ce smo ze pikolovski:) na santoriniju je sicer pihalo konc avgusta, ampak opdvisno na katerem koncu otoka. npr. v Perissi je nonstop pihalo ko zmesano, v Kamariju, kjer sem bla pa jaz pa skoraj nic. Za drugje pa ne vem
Dodan: 06. 04. 2007 @17:16:00
Pepi
Gost
Pikolovski ja :) No sej drgač je od Santorinija itak Kamari v igri. Loh poveš v kerm hotelu si bla?
Dodan: 06. 04. 2007 @20:27:49
tjasa
Gost

lani sva bla s fantom v hotelu Afroditi, ki ma kao 4 zvezdice, pa se mi zdi, da sva ga mal preplačala, ceprav je bilo osebje ful prijazno, vsak dan sveze brisace.. itd.. njegov sestrski hotel Venus ima tri zvezdice in lezi direkt na plazi-ta prvi je nekaj stopnick visje, drugace pa bilokater hotel si izberes - za nekaj jih vem priblizno kje se nahajajo - itak ti pride zelo v postev najem kaksnega skuterja al pa 4-kolesnika, pa se lahko zapeljes tud malo visje, ce lezi hotel dlje, brez problema-skoraj vsi hoteli imajo prostor za skuterje, pa tud na plazi ga lahko pustis brez problema

Aja, ce gres s fantom, ti povem, da je Santorini zelo romantičen, ima namrec (ce si kaj slike gledala) ful lustno zidane hisice, ki delujejo nekak carobno:) pa zravn santorinija je (se vedno delujoc) vulkan, ki se ga splaca videt.. pa red beach in white beach, Akrotiri, cable car v Firi, pa veliko starih gradov, mlinov na veter, rusevine prvotnega mesta fire (ta je nad Kamarijem) skratka v enem tednu sem bla samo 5 krat v morju, ostalo pa cel čas okol.. če pa si zelis nocnega zivljenja pa je v gl.mestu Fira kar nekaj diskotek, pa ogromno fancy lokalov in tudi trgovin oz.butikov itd.

Sem se malo razpisala:) ne vem, ce te vse to sploh zanima, ampak midva s fantom sva tam prezivela svoj najlepsi dopust doslej:)

Lp

Dodan: 06. 04. 2007 @23:32:55
Pepi
Gost
Ja res hvala za vse te informacije- vse prou pride ;) Čeprou se pa s kolesom najbrž ne da kej dost vozt po Santoriniju,a ne?! A mogoče veš, če je kašna starostna omejitev za izposojo skuterja al pa mogoče če je treba met izpit za motor? Drugač bova pa s fantom najbrž počakala pa šla na last minute varianto tja,kjer bo cenovno najbolj ugodno takrt (od izbranih destinacij in hotelov seveda).
Dodan: 07. 04. 2007 @11:32:47
tjasa
Gost
kar se razdalj tice, s kolesom se da prekolesarit cel santorini ampak traja pac malo dlje, pa malo bolj se utrudis, ker je kar nekaj hribckov.. ce si vsaj 16 stara pol itak lahko delas izpit za moped, pa je to pol za skuterja, ker drugace ti ga ne smejo dat, ker ce se ti kaj zgodi, pol oni odgovarjajo, ne.. .. glede motorjev pa je tako: midva imava izpit za avto, pa sva s tem dobila tudi 150-kubicnega 4-kolesnika brez problema.. ampak voznisko dovoljenje pa je treba pokazat..
Dodan: 07. 04. 2007 @12:36:04
Pepi
Gost

Ja, sej mam že vozniško za avto - a s tem se da dobit tut skuter? Pa a zadostuje naše roza vozniško dovoljenje, al je treba met kšnga posebnga za izven države?

Dodan: 07. 04. 2007 @12:44:21
tjasa
Gost
voznisko dovoljenje, ki ga imas je cisto dovolj, tako za skuter, kot tudi za kaj mocnejsega:)
Dodan: 07. 04. 2007 @16:17:12
Pepi
Gost
Hvala za vse odgovore! Če ma pa še kdo kej o Zakintosu za povedat, se nej pa kr javi!
Dodan: 07. 04. 2007 @17:31:58
Gost
pojdi na krf - je ceneje...se bolj ti pa priporocam kaksno mallorco k bo jesene zelo ugodno ...lp
Dodan: 07. 04. 2007 @20:07:34
Pepi
Gost
Ne, na Krf me sploh ne vleče, ker je res čist na severu pa tja bom šla kdaj, k n+bom hotla it nekam skor zastojn. Mallorco sm pa tut gledala, sam so za ceno, kakršno majo, hoteli preslabi.
Dodan: 07. 04. 2007 @23:19:21
Gost
jah jaz sem bil za 90 jurjev lansko leto na maloorci s polpenzijonom -hote 200m od obale pa se bazeni za hotelom-pogled pa na bazene s sobe...sicer slabe tri * ampak ni nic manjkalo...samo predlog nic drugega lp
Dodan: 08. 04. 2007 @21:01:43
Pepi
Gost
Ja možno. Samo mam svoje zahteve glede hotela (hldilnik v sobi NUJNO!!!),kar pa v Španiji ni tako lahko dobiti ;)
« prejšnja 1 naslednja »
OPOZORILO: STA Ljubljana ne prevzema odgovornosti za komentarje obiskovalcev. Komentarji so odraz osebnega mnenja posameznikov. Pridržujemo si pravico do neobjave ali izbrisa tem.
Deli z ostalimi: Twitter Delicious Digg Facebook Google Live mySpace Newsvine

kolk pa se šteje da
oo, V Sri Lanki si
Živijo punce, mene tudi zanima za
Ups, se opravičujem, sem zamešala
zdravo. mene zanima, če ima kdo
poglej šolsko spletno stran, tam
Živjo, iščem prevoz do letališča Marco
Jaz tudi razmišlam da bi
Zdravo! Jaz imam 14. 2. ob
Iščem prevoz benetke-ljubljana 5.3.2012, za
Hej, oddajava super luštno veliko sobo
Sem pred parimi leti naredil
Iščeva prevoz do letališča v
Kaj je to elektronska karta?

Obveščajte me o novostih in akcijah na moj email...

STA Ljubljana
Trg Ajdovščina 1
1000 Ljubljana
info@staljubljana.com
Delovni čas
od ponedeljka do petka:
10:00-17:00
T: 01/ 439 16 90

STA Koper
Prešernov trg 2 (na Mudi)
6000 Koper
Delovni Čas
od ponedeljka do petka:
10:00-13:00 in 14:00-17:00
T: 05/ 721 58 20

Kje nas najdete ...

23.04.2011 - 01.03.2015
09.04.2011 - 09.04.2015
07.05.2011 - 07.05.2015
29.04.2011 - 29.04.2013
02.04.2011 - 31.12.2015
18.06.2011 - 01.03.2015
Vse vstopnice »

© STAL d.o.o, STA Ljubljana. Vse pravice pridržane. Pridržujemo si pravico do pravopisnih in sistemskih napak.
Letalske karte | Letalske vozovnice | Potovalna zavarovanja | Delo v tujini | Ostali prevozi | Popotniške izkaznice | Prenočišča | STA info | Informacije | Zaposlitev | Pogoji poslovanja
Izdelava spletnih strani Oblikovanje.com™