Iskanje po forumu:
Tel.: 01 439 16 90 Tel.: 01 439 16 91 GSM: (041) 61 27 11 GSM: (040) 12 88 88 GSM: (051) 38 58 23 Fax: 01/439 16 95 Delovni čas Od ponedeljka do petka: 10:00-13:00 in 14:00-17:00
Forum
Forum » Ostalo » sanval
| marjetica - sanval |
| a ma ze kdo izkusnje z uspavalnimi tabletami sanval? a se da dobr spat z njimi na letalu... k mi je te zdravnica dala, pa sem slisala da so dost blage...? |
Dodan: 09. 03. 2007 @08:55:26
|
Odgovori |
| mansikka - Re: sanval |
jst sanvale poznam... mene kar zadane... tko da, se mi ne zdijo lih blage. a ti je dala 5 mg? al kok? mene prime v roku 15 min. |
Dodan: 09. 03. 2007 @11:25:05
|
Odgovori |
| **** - Re: sanval |
| sanvalke so super, ce jih nisi navajena, te bo zmanjkal za sest ur najmanj. |
Dodan: 09. 03. 2007 @11:55:08
|
Odgovori |
| marjetica - Re: sanval |
| Ja dala mi je 5 mg... jah ce me bo vsaj za 6 ur sesul je ze kr v redu... ker ne bi rada prezivela budna 13 ur dolg let:) |
Dodan: 09. 03. 2007 @12:26:41
|
Odgovori |
| marjetica - Re: sanval |
| aja, pol bo ena dost?:) |
Dodan: 09. 03. 2007 @12:27:25
|
Odgovori |
| +++ - Re: sanval |
| preberi navodila, mislim, da je običajna doza za odraslega 2x5mg. probaj preden greš na letalo. enkrat vzemi eno, drugič dve. od ene tablice sanvalov še ne postaneš odvisen... |
Dodan: 09. 03. 2007 @13:31:52
|
Odgovori |
| nina - Re: sanval |
Vprašajte v lekarni, če se da tudi malo zdrave pameti kupit?! A je že kdo umrl, če ni spal 30 ur? Pa let je dolg 13 ur, halo?! Ko boš letela iz SLO v Avstralijo in še malo dlje, pol se mogoče oglasi. Ne it eno noč pred odhodom nič spat, kako knjigo vzet na avion... in zaspiš kot dojenček. Pa ne mi rečt, da ne moreš spat. Od utrujenosti vedno zaspiš. |
Dodan: 09. 03. 2007 @13:46:27
|
Odgovori |
| *** - Re: sanval |
| nina, mogoče pa eni ne moremo spat v sedečem položaju z nič prostora za noge, po možnosti stisnjen med dvema sopotnikoma, pa si pač olajšamo stvar s kakšnim sanvalom ali čim podobnim. zato pa obstajajo takšne stvari... sam vedno se najde kdo, ki je pameten in mora neki moralizirat... |
Dodan: 09. 03. 2007 @14:03:28
|
Odgovori |
| peter - Re: sanval |
| Ma ja, svojim telesom privščite čimveč nepotrebne kemije. |
Dodan: 09. 03. 2007 @14:21:51
|
Odgovori |
| +++ - Re: sanval |
| hohoho peter, izjava stoletja! prosim povej mi, v katerem proizvodu danes ni kemije? ti zagotovo ješ samo biološko pridelano hrano, hohoho! |
Dodan: 09. 03. 2007 @14:25:14
|
Odgovori |
| ernie - Re: sanval |
| Cao... Sanval ima od vsehz uspavalnih tablet baje največ stranskih učinkov. Jaz bi to priporočal Cerson....upam da je še vedno na zeleni listi iizdajanja recepotv. LP |
Dodan: 09. 03. 2007 @22:21:24
|
Odgovori |
| Ana - Re: sanval |
| Sanval so ful močne tablete, učinkujejo namenu. Vzemi za let, ne priporočam pa pogosto uporabo. lp |
Dodan: 10. 03. 2007 @10:44:07
|
Odgovori |
Vi kar jejte sanval, apaurin, cerson, še kaj..vse kar se najde. Posredno mi plačujete službo. In da slučajno kdo ne bi pomislil na kak Persen, kapsule za lahko noč in še tisoč različnih čajev in nevem česa za lažji spanec. Če že ne drugega, vzemite kako dramino tableto, ki deluje proti bruhanju, za potovalno bolezen, glavni stranski učinek pa je zaspanost. Še 1x pa, pretepite me, da še vedno vstrajate, če tudi ste dovolj utrujeni, ne morete zaspat na avionu?! Ja, to je pa psiha, ki vas prepriča še predn ko vstopite na letalo, da ne, zdaj pa ne bom spal. In pol se bo še kdo oglasil, da ko leti 13 ur.. pride mogoče ravno do Tajske, tam se pa pelje z nočnim busom do Phuketa ali pa s spalnim vlakom do ChangMaja, da prišpara na eni nočitvi. A tam pa pol ni problem spat?! |
Dodan: 10. 03. 2007 @12:13:28
|
Odgovori |
| ... - Re: sanval |
| Če se pač nekdo odloči da si bo pač pomagal s temi stvarmi je pač to NJEGOVA odločitev. Ne rabiš ga na vsak način prepričevat v nasprotno.Lah daš nasvet al si pa tih.....Drugače pa lahko hodiš od vrat do vrat pa prosvetljuješ ljudi, kaj na in kaj naj ne počnejo v življenju..Aja pa spotoma se lah prijaviš na miss sveta in se boriš za mir na svetu......!!!!! jaoooo |
Dodan: 10. 03. 2007 @14:56:18
|
Odgovori |
Sej sem napisal že prej, jejte kar hočete. Ampak predvidevam da je na formumu populacija med 20-35 (ugibam, pa vseeno) in če že imate zdaj take probleme, kaj bo še le pri 70.'ih, ko res ne bote mogli ponoči spat. Lepo spite na letalu na kakršen koli način. ;) |
Dodan: 11. 03. 2007 @01:58:17
|
Odgovori |
| Tine - Re: sanval |
| Ja valda.. sanval je kul, jst ponavadi ko vzamem kakšne 3 tabletke ob tem še spijem 3 piva. Si odsoten kar cel dan. ful dobr:) |
Dodan: 06. 06. 2007 @12:34:22
|
Odgovori |
| Shayla - Re: sanval |
| Hah, s Sanvalom je tako, ko ga vzames moras iti takoj v posteljo. mene namrec zadane en dva tri. Ce pa pac vstanes pokonci, ti ne bo za spat, vsaj meni ni, ker je obcutek enkraten, pac zadet si k malora. Sam jst se naslednji dan pocutim grozno. Najprej so rekl da je najboljsi sanval. zdej so pa ugotovil, da povzroca grozno odvisnost pa seveda se kej druzga. |
Dodan: 04. 11. 2008 @22:41:49
|
Odgovori |
| anonimus - Re: sanval |
| Iz prve roke- Zaradi zelo stresne službe v nikoli enakem času, totalno porušenem bioritmu sem pričel jesti tablete SANVAL. predpisal mi jih je lećeči zdravnik. In pričelo se je najbolj temno obdobje mojega življenja, ki je trajalo okoli 4 leta. !!!! Totalno sem postal odvisen od njih. Najprej sem spal ko zadet. Če sem se slučakno prebedel sem bil zadet drugače. In pol sem jih že jedel kot hrano...in en kup stranskih učinkov je pšrišlo zraven ( razne fobije itd )... Če jih nisem imel nekaj paketov na zalogi sem se že tresel...groza...ves čas sem vedel, da je to narobe ampak ni šlo več brez njih. proti koncu sem moral dozo zelo večati, da sem sploh še lahko zaspal...skrata eno veliko sranje... ko je odšel lečeči dr. v penzijon, sem se odločil, da jih preneham jesti....prebedel sem skoraj tri dni...pol se mi je pa čudežno spanje samo po sebi uredilo, telesno počutje se je kmalu zelo izbolšalo, vse fobije so izginile, kot so prišle..itd.... To je eno navadno mamilo !!! moja ugotovitev...ne vzamem podobne tablete do kobca življenja... lp... |
Dodan: 24. 11. 2008 @21:31:59
|
Odgovori |
| miha - Re: sanval |
| kdor je pameten, naj nikar ne jemlje sanvala, ker ko enkrat postaneš od njega odvisen, te reši samo še izjemno močna volja da čisto prekineš, drugače pa se zadevaš tako dolgo, doklert ti zdrži srce. Pa verjemite, da pišem to iz izkušenj prijateljice, ki ji ni pomagalo nobeno zdravljenje, da bi se odvadila. Če kdo ve za kakšen način je možno ozdraviti težko odvisnico od sanvala, bi bil hvaležen vsakega odgovora, čeprav se bojim da ji bo počasi odpovedalo srce, saj se z njimi fila do nezavesti. |
Dodan: 03. 12. 2008 @10:47:12
|
Odgovori |
OPOZORILO: STA Ljubljana ne prevzema odgovornosti za komentarje obiskovalcev. Komentarji so odraz osebnega mnenja posameznikov. Pridržujemo si pravico do neobjave ali izbrisa tem.
|
Pozdravljen, gost.
Za dostop do foruma/bloruma se je potrebno prijaviti.
Če še nimaš uporabniškega računa se registriraj...
ANKETA
Kdaj boš letos potoval/a?
|