Dodan: 02. 04. 2005 @11:26:10
prevoz do Munchna
ve dko za poceni moznost za prevoz do Munchna? Kako je s stopom, kje je najbolse stopati? In pa kako se potem pride do letalisca
Dodan: 02. 04. 2005 @19:44:22
Re: prevoz do Munchna
oj, ne vem ce se sploh splaca stopat al pa ubadat s tem. vlak iz lj direktno je 15,000, bus pa 10,000 al pa 12,000 sit. pozanimaj se na informacijah.lp
Dodan: 03. 04. 2005 @19:09:02
iz prve roke! štopaš kamion na bivši meji ali kje drugje. pozanimaš se kdo vozi proti nemčiji ali vsaj salzburgu. potem pa če imaš karto v roki itak zastonj dobiš vlak do letališča. pogodba med DB in letalskimi prevozniki iz nemških letališč!
Dodan: 03. 04. 2005 @21:04:35
pozdravcek. mene samo zanima kaj mislis s tem, "da ko imas karto v roki itak zastonj dobiš vlak do letališča. pogodba med DB in letalskimi prevozniki iz nemških letališč!" ker namrec za to prvic slisim. bi ti bila zelo hvalezna, ce mi poves kaj vec. thx:)
Dodan: 04. 04. 2005 @16:08:23
pomeni da imajo nemške železnice(DB) in letalski prevozniki (čarterski sigurno) medsebojno pogodbo, pri kateri ti velja avionska karta tudi za vlak do odhodnega letališča. velja pa tudi že za od Salzburga naprej oz. Ženeve. se pravi če greš iz SLO na čarterski let v MUC in imaš karto pri sebi, ti je dovolj da štopaš do salzburga, od tam naprej nimaš več skrbi. Vlak do MUC in najprej z S- Bahn do letališča je zate brezplačen!
Dodan: 04. 04. 2005 @16:42:44
hvala hvala za te info...sm ze enkrat prej letela iz munchna in sm kot zgleda brez veze se dodatno placevala....mi bo pa ta info vsekakor koristla za naprej...in verjamem, da bo drugim tud..
thx...
Dodan: 11. 05. 2005 @15:09:53
Ja jaz tudi letim iz Munchna v Juniju in me zanima, kje se da ta info za zastonj zeleznisko karto preverit....Lp
« prejšnja 1 naslednja »
OPOZORILO: STA Ljubljana ne prevzema odgovornosti za komentarje obiskovalcev. Komentarji so odraz osebnega mnenja posameznikov. Pridržujemo si pravico do neobjave ali izbrisa tem.