A ima kdo slučajo telefonsko številko od une agencije v Kopru Invermore, ki posreduje delo na ladji? Pa še nekaj me zanime...ali so zaupanja vredni ali ne?
Hvala za vse informacije!
Moje ime je Dani, rojen sem 04.11.1984 v Celju. Končal sem izobraževanje na Poslovno-komercialni šoli v Celju smer prodajalec.
Svojo obvezno prakso sem opravljal v Intersparu in v Baumaxu. Med opravljanjem obvezne prakse sem spoznal, da je to delo zelo zanimivo in da ga z veseljem opravljam. Želel sem si novih izzivov in sem se prijavil v Slovensko vojsko, kot prostovoljni vojak prve generacije. Služenje sem uspešno opravil.
Sedaj sem zaposlen v Profagusu kot obdelovalec lesa, na CNC-stroju. Kljub delu si iščem drugo zaposlitev, ki bi mi bolj ustrezalo, predvsem pa da bi si lahko uresničil želje, ki jih imam za prihodnost,
Že v naprej se vam lepo zahvaljujem in v upanju, da imate kakšno prosto delovno mesto se z veseljem odzovem vašemu vabilu na razgovor.
iscem delo na ladji (tovorni) a ma kdo ksno cifro al pa kej drujga ne vem naslov
Igor, lahko ti posredujem uporabno kontaktno številko za delo na tovornih ladjah.
Lp vsem
probal od tovornih pa do ro-ro ladij,ko je bil dolar visok se splačalo,zdaj pa rajše doma!preračun 12krat750evrov=9000 +regres+božičnica+dohodnina,okrog 10000evrov doma,letno!!! na ladji povprečno 10 mesecev,po 750evrov=7500,ostali meseci neplačani,ni božičnice,regresa,dohodnine,dopusta,torej 7500evrov letno. lep biznis,ne za 2500evrov
Živjo Edvard!
Zanima me, če se da it z ladjo čez lužo iz Evrope v ZDA, ( da greš sam v eno smer ) in da delaš na njej, da neki zaslužiš... pa kok cajta traja da prideš čez? S fantom se namreč odpravljava na pot okrog sveta in zbiram koristne informacije :) Hvala za odgovor že vnaprej!
Čao.
Bila sem predkratkim na rzgovoru za delo na ladji za Gift shop. Glede plače, cela katastrofa. Fiksna plača je 500usd + provizija (1,25%), kar naj bi zeneslo v povprešju 700usd. Rekli so nam da naj računamo na zaslužek 1200usd/meec = 800e, to se pravi povprečna slovenska plača. Pogodba je za 6 mesecev. Kabino si deliš z enim nepoznanim človekom, ki ti je lahko cool ali pa ne.
Poleg tega so stroški preden da sploh greš na ladjo gromozanski. Za delo v Giftshopu si moraš sam kupit karto do pristanišča (ponavadi gre ladja iz Miamia) in to je tam nekje 500e + še kakšno prenočišče 100 usd.Poleg tega moraš napravit zdravstveni pregled v Zagrebu 150e, moraš si kupit ameriško vizo 100usd, 500usd svojega denarja moraš dati za grrancijo, da bo zdržal do konca pogodbe. Če ne zdržiš oz. če te naženejo prej, kot pa v 6 mesecih) ti letalsko karto zanazaj plačajo oni, če ne ti jo kupijo iz tvojih 500usd.
Tako da prva dva meseca delaš za stroške, 4 mesece pa naj bi služil.
Še hujš je če greš delat v SpaCenter (frizer, maser, fitnes, ....) tam pa rabiš 1600e za vse stroške preden, da sploh začneš delat.
Služlo se je včasih na teh ladjah, danes pa žal ne.
Določeni maldi ljudje pravijo, da gredo na ladjo samo zato, da bi lahko potovali oz, videl svet. In t so ladjarji sprdivideli, da so ljudje pripravljeni delat za tako majhen denar, ker jim je pač za denar vseeno. In s tem so šle plače navzdol, še vedno se najdejo slovenski zelenci, ki gredo na ladjo za takšen denar.
a še je kaj prostih delovnih mest?
si edini, ki je na tem naslovu lepo govoril o delu na ladji...
Mene tud interesira delo na ladji. Pa me zanimajo izkušnje..pozitivne, negativne.
A se da sklenit pogodbo za manj kot 6 mesecev?..naprimer za 3?
Pa kje ste dobili kontakt oz. kam ste se prijavili??
Tnx za odgovore
super! mene tudi tovrstno delo zanima, pa bi te prosila, če mi poveš, vsaj kakšne pogoje moraš izpolnjevati, da prideš v ožji krog??pa če mi seveda pošlješ številko, da vem koga kontaktirati?hvala
lp, nika
|
14.05.2011 - 24.02.2015
|
|
|
23.04.2011 - 01.03.2015
|
|
|
07.05.2011 - 07.05.2015
|