Študentska potovalna agencija STA Ljubljana Letalske karte, potovanja, potovalna zavarovanja Domov
Informacije
Zaposlitev
Pogoji poslovanja
Pišite nam

Moj STA Travel račun
STA Ljubljana
Trg Ajdovščina 1
1000 Ljubljana
info@staljubljana.com
Tel.: 01 439 16 90
Tel.: 01 439 16 91
GSM: (041) 61 27 11
GSM: (040) 12 88 88 
GSM: (051) 38 58 23
Fax: 01/439 16 95
Delovni čas
Od ponedeljka do petka:
10:00-13:00 in
14:00-17:00

Spletni nastop odlikujeta celovitost ponudbe in komunikacijska dinamičnost.

Najboljša spletna stran na področju Turizma po izboru GZS v letu 2005!

Forum

Forum » Letalske karte » nocitev na letaliscu Stansted?

tina - nocitev na letaliscu Stansted?

zivjo!

letos septembra bom potovala prek Stansteda-London....tja pridem v poznih vecernih urah, nasledni let imam pa ze zgodaj zjutraj...in me zanima, ce je letalisce sploh odprto ponoci? se lahko caka oz. spi kar tam, v cakalnici, ker niti nimam velikih financ, da bi si privoscila nocitev v hotelu na letaliscu oz. v posebnih cakalnicah, ki so predrage......? prosim za kaj nasvetov! ...in hvala :)

Dodan: 01. 03. 2006 @23:29:41
Odgovori 

daša - Re: nocitev na letaliscu Stansted?
Brez skrbi!! Letališče je odprto 24 ur, in komot tam ostaneš. JAz sem tudi tam morala čakat obakrat 12 ur in sem ga kar tam zabluzla. MAš tud kafičke tak da si lahko kako kavo privooščiš, pa trgovine, poleg tega pa lahko baje daš prtljago da ti jo čuvajo, samo jaz sem jo kar s sabo vlekla .Malo je mogoče samo dolgcajt pol pa hitro mine.FAjn bodi
 Dodan: 02. 03. 2006 @00:00:55
Odgovori 

barbara - Re: nocitev na letaliscu Stansted?
mene je isto skrbelo... potem sem pa prišla tja, pa si folk kr skor da ne kampe postavlja. če prideš pozno zvečer se lahko celo zgodi, da ne boš mogla spat drugje kot nekje na sredi hodnika...
 Dodan: 02. 03. 2006 @10:39:20
Odgovori 

andrej - Re: nocitev na letaliscu Stansted?
mogoce ne sodi cisto v kontekst, ampak ali je mozno kaj takega tudi na letaliscu v benetkah?
 Dodan: 02. 03. 2006 @16:55:40
Odgovori 

mateja - Re: nocitev na letaliscu Stansted?
Ti kar mirne duše ostani na letališču. Jaz sem morala tam preždet skor 30 ur, ker so nam ukinili let. Tud jaz nisem dala čuvat prtljage, ker mi je bilo predrago.
 Dodan: 02. 03. 2006 @19:13:11
Odgovori 

lidija - Re: nocitev na letaliscu Stansted?
Letališce v Benetkah je zaprto mislim da od 0:30 pa sigurno do 4:30 ce si pa pred tem casom noter pa lahko ostanes.
 Dodan: 02. 03. 2006 @21:17:21
Odgovori 

kexon - Re: nocitev na letaliscu Stansted?
Zanima me, ce kdo ve, ce zgoraj napisano se velja - ali je Stansted odprt 24 ur na dan in se da tam prespati brez problema?
 Dodan: 01. 12. 2008 @21:04:22
Odgovori 

manchka - Re: nocitev na letaliscu Stansted?
Zdravo, jaz sem ravno februarja prežvela noč na Stanstedu. Veliko ljudi prespi tam kar v spalkah. To me čaka spet 18.12....
 Dodan: 02. 12. 2008 @12:22:53
Odgovori 

Ziggy - Re: nocitev na letaliscu Stansted?
Stansted se da lepo prespat - najboljse se zavit v spalko, prtljago na voziček, pa se zleknit na klop. Je pa res, da imajo nekatere klopi pregrade, tako, da ni mozno spat gor. Ce so torej klopi zasede je najboljse da nekak skombiniras, pa mogoce imas s seboj se kako podlago pa kar na tla. Sem pa 1x bil z družino tam 2005 menda, pa smo zamudili en let.. In smo sli do informacij in so nam ponudli neko super prenočišče v bližnjem podeželskem hotelu v rimskem slogu (res lep) za 35 funtov na osebo, po nas je prišel hotelski taksist, pa še biljard, bazen, pa welness so meli notri tak, da smo se še malo spočili poleg hehehe. Tak da če ti ni všeč pač spat ponoči med folkom maš pomoje to varianto kr ugodno no na info ti povejo vse ...
 Dodan: 06. 12. 2008 @03:09:32
Odgovori 

OPOZORILO: STA Ljubljana ne prevzema odgovornosti za komentarje obiskovalcev. Komentarji so odraz osebnega mnenja posameznikov. Pridržujemo si pravico do neobjave ali izbrisa tem.
Pozdravljen, gost.

Za dostop do foruma/bloruma se je potrebno prijaviti.
Če še nimaš uporabniškega računa se registriraj...
Ostani informiran - Prijavi se na brezplačna obvestila:
CHECK MY TRIP
Preveri svoj urnik leta:
Priimek:
Koda rez.:

ANKETA
Kdaj boš letos potoval/a?
Spomladi.
Poleti.
Jeseni.
Pozimi.

© STAL d.o.o, STA Ljubljana . Vse pravice pridržane. Cena letalskih vozovnic ne vsebuejo letaliških pristojbin, če ni izrecno navedeno. Pridržujemo si pravico do pravopisnih in sistemskih napak.
Izdelava spletnih strani Oblikovanje.com™
Iskanje po straneh: